SasuHina (mokausi lietuviškai)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Bagy
    Bagy-san

    • 2008 05 24
    • 289

    OMG jie abu Pervertai O hinata kazkada man atrode tokia jau miela ir nekalta mergaite. he he he to is jos ir tikejaus. ))))))))))

    Comment

    • Moni@
      Narys

      • 2008 04 08
      • 80

      Pagaliau sulaukiau! megavaus kiekvienu sakiniu, net seiles tyso ir nutyso nu viskas dabar jau garantuotai uzsimaniau sukurt AMV apie sasuhina

      Comment

      • SinEater
        Šizofrenikė

        • 2008 08 01
        • 64

        Mmm kaip romantiskai
        Hinata ir sasuke puiki porele
        Hey,Feed Me!

        Comment

        • soshite
          pinky promise

          • 2009 01 22
          • 119

          oi kaip miela!!!!!! man patiko!!!!! laaaaabaaaaaiiiiiii!!!!!!! o labiausiai "Hentai.tau tik viena galvoje..." uhhh and that was fun!!!! uhhh kokie mieli padareliai!!!!! taves neskubinu, bet PARASYK DAR!!!!!!!!!!!!!!!!!! cituoju"bukim biedni bet teisingi", tavo kuriniai fantastiskai, nerealiai, topiskai, drastiskai....*pratesiu si budvardziu sarasa*... nuostabus!!!!

          please, wake up to reality...

          Comment

          • .zero.
            #22
            • 2009 03 16
            • 18

            Dekui Eglaya
            Never argue with someone stupid, because they'll just pull you down to their level and beat you with experience.

            Comment

            • Eglaya
              Procrastinator


              • 2005 07 22
              • 561

              Po Visko: H reiškia...

              Sveiki Šįkart One-shot net ir pagal apimtį labai one-shot'iškas. Nžn, kada parašysiu daugiau nes artėja visokie deadline vadinamieji, o aš tokia netipiška studentė, kuriai miegas - šventas reikalas, tai teks dirbt dienom - vadinasi mažiau laiko internetui.... nu ką aš čia bandau apgaut, vis tiek ištrūksiu kaip nors xD

              Anyways, šiandien man buvo akivaizdus flail'as ir spazz'as nuo One Piece muzikos (be šališkumo neapsieita, aišku =D). Kračiaus kėdėj kaip nesveika.

              Rašyta su:



              ir su:



              xD










              Po Visko: H reiškia... Hjūga (Hentai?)

              Tie namai seniai buvo begirdėję tiek triukšmo. Jau vien lojantis šuo galėjo iš visų pašalių išvaryti piktąsias dvasias. Beliko tik stebėtis žmogui, iš kur šeimininkas traukė tiek valios pastangų, kad visa tai pakęstų. Na, bent jau Hinata stebėjosi. Ji kiekvieną akimirką tikėjosi sulaukti sprogimo. Kada Sasukei pabos taikstytis su visais kaprizais ir erzeliu.

              Tačiau ji nusprendė kol kas neimti to į galvą. Hinata tiesiog tvirčiau susiveržė plaukus slepiančios baltos skarelės galus, pasiraitojo rankoves ir plačiai atvėrė kambario langą. Blausią ir dulkėtą patalpą užplūdo saulės šviesa, kuri apakino Kibą ir tas paleido iš rankų iki tol nešto stalo galą. Viena tvirta juoda koja garsiai trinktelėjo į grindis, kaip reikalas subraižydama grindlentes. Akamaru garsiai lodamas ėmė lakstyti aplink Kibą, stalą ir kitame jo gale stovintį Šino. Hinata atsisuko, norėdama įvertinti Kibos padarytą žalą, ir jai sutraukė pilvą, kai tarpdury išvydo bestovintį Sasukę kilstelėtu antakiu ir sukryžiuotomis rankomis.

              Kiba irgi pamatė. Ir nesijautė labai laimingas.

              – Aš sumokėsiu, - pasakė jis, turėdamas omeny subraižytas grindis.

              – Nešk tiktai, tu, - paragino Šino, stumtelėdamas stalą į Kibos pusę ir dar labiau subraižydamas grindlentes.

              Jiedu greitai išsinešdino iš kambario, nors šiek tiek svirduliavo kairėn ir dešinėn. Akamaru lodamas išlėkė drauge su jais. Hinata prikando lūpą ir įbedė į Sasukę mąslų žvilgsnį. Pro langą sklindanti saulės šviesa tarsi auksiniais kontūrais apvedė visą jos siluetą ir jeigu ji būtų atsistojusi profiliu, jai aiškiai būtum galėjęs matyti, kokia jos padėtis. Kai ji pirmą kartą išėjo iš Učihos namų palaidine paaukštintu liemeniu, daugeliui žandikauliai iki žemės nutįso. Dabar jau žmonės buvo lyg ir apsipratę, jeigu ir kildavo kokios nors kalbos, tai dažniausiai apie tai, kaip gražiai atrodė Hjūga Hinata.

              Ji tikrai gražiai atrodė. Paprastai blyški oda buvo sveikai rausva, plaukai atrodė tankesni, lūpos raudonesnės. Sakura būtų paaiškinusi, jog taip veikia nėštumo metu sparčiai pradėję gamintis hormonai, tačiau senos varnos liežuvavo, kad čia Učihos Sasukės darbas. Vienaip ar kitaip.

              – Kas yra? – paklausė Sasukė, kai Hinata įrėmė į liemenį rankas ir pakreipė galvą, bandydama perprasti tą individą priešais, nors puikiai suvokė, jog tokios pastangos yra visiškai bergždžios.

              – Tu kažkaip... pernelyg ramus, - ji demonstratyviai nukreipė akis į subraižytas grindis.

              – Nieko tokio, - jis patraukė pečiais, o jo balsas neišdavė nieko sukto, - poryt aš paskirtas su jais į vieną misiją...

              Hinata žioptelėjo. Jos akyse atsispindėjo siaubas. Sasukė atsiduso.

              – Nieko aš jiems nepadarysiu, nebijok, - jis pasitraukė nuo durų ir patraukė prie lango, kad nukabintų senas užuolaidas. Visą šitą kambarį reikėjo išplauti ir iščiustyti iki pat mažiausios pakampės, kitaip vien jame būdamas vaikas būtų susirgęs astma. – Reikėjo rinktis, - tęsė jis ištiesdamas ranką ir lengvai pasiekdamas karnizą, - tiedu arba tavo trenktas pusbrolis.

              – Kuo tau nepatinka mano pusbrolis? – Hinata papūtė apatinę lūpą, paimdama jo nukabintą užuolaidos galą ir pamažu ją lankstydama.

              – Man ir vienos Hjūgos užtenka, - Sasukė visiškai nusegė užuolaidą ir padavė likusį galą Hinatai, - jūs matot kiaurai. Kartais... – jis uždelsė, galvodamas kaip čia geriau viską išreikšti. – Jaučiuosi nuogas.

              Hinata prikando lūpą ir pamažu sulanksčiusi užuolaidą padėjo medžiagą ant grindų. Ją reikėjo plauti šiaip ar taip. Paskui truputį pasigailėjo, kad pasilenkė prie grindų, nes buvo sunkoka atsitiesti. Ji susiėmė už nugaros ir pamažu atsiduso. Sasukė nepritariančiai papurtė galvą ir priėjo arčiau.

              – Mes nematom kiaurai drabužius, - Hinata ištiesė ranką jį sustabdydama. Sasukė perbraukė liežuviu sau per viršutinius dantis.

              – A ne? – nepatikliai ištarė jis. – Matot kiaurai sienas, bet ne drabužius?

              – Net jei ir matom per drabužius, - žodžiai pabiro kaip žirniai iš Hinatos burnos, - bjakuganas taip iškraipo vaizdą, kad vis tiek tiksliai pasakyti, kaip viskas yra, negali. Mes galim tik aiškiai nustatyti kontūrus, formą... – jai užkaito kaklas. – Ir dydį...



              Jis nebūtų pagalvojęs nieko bloga, jeigu tik Hinata nebūtų kaip išgalėdama vengusi jo žvilgsnio. Tačiau net ir tamsūs kirpčiai negalėjo paslėpti jos išraudusios kaktos. Sasukė nejučia išsišiepė kaip hiena ir priėjo visai prie pat jos, kilstelėdamas smiliumi jos smakrą.

              – Hentai, - ramiai ištarė jis, - kuo jus ten šeria, kad tokios patvirkusios užaugat? Jūs visi taip nieko nenutuokiančius žmones iš pasalų stebit?


              Hinata ėmė žaisti su savo pirštais. Ir, jeigu ne laiku pasigirdęs bildėjimas koridoriuje, ji būtų iš gėdos kiaurai žemę prasmegusi. Dabar, atsidususi iš palengvėjimo, ji pasuko galvą į duris ir pamatė šiaip ne taip pro jas beprasispraudžiantį Nedžį su nemažu lopšiu ant pečių.

              Vos tik įėjęs į kambarį jis demonstratyviai pastatė lovelę ant jau subraižytų grindų ir pasirąžė, tarsi stengdamasis atsikratyti stuburo išvaržos. Sasukė suirzo, nes jo kalba tai reiškė „Nors tu man ir nepadėjai, aš viską atnešiau vienas, pažiūrėkit į mane, koks aš nerealus“. Kita vertus, jo bekylantis pyktis pavirto į linksmumą, kai Nedžis atmetė atgal ilgus kavos spalvos plaukus ir visa tai atrodė ganėtinai mergaitiškai.

              – Gerai, - pasakė pusbrolis, - einu atnešiu antrą.

              – Antrą? – Sasukė ir Hinata sumirksėjo nieko nesuprasdami. Galėjai pagalvoti, kad Nedžis krečia kažkokį labai įdomų, tačiau nelabai juokingą pokštą. Sasukė greitai žvilgtelėjo į Hinatą, tačiau ji buvo lygiai tokia pati pasimetusi. Prie viso to prisidėjo dar ir skrandį ėdantis kirminas.

              – Nu tai... – Nedžis pasitrynė sprandą, galvodamas, kad gal jau suklydo ir jam galvoj pasimaišė. Sasukė nevalingai krūptelėjo, kai jis aktyvavo bjakuganą ir įsispitrijo į Hinatą. Tiksliau jai į pilvą, kurį ji instinktyviai uždengė rankomis, tačiau nuo bjakugano slėptis, žinoma, buvo bergždžia. Nedžio skruostus išvagojusios kraujagyslės pradingo lygiai taip pat staigiai, kaip ir buvo atsiradusios, - Nu tai aiškiai du, nu, - pareiškė jis ir išėjo iš kambario, kai Sasukė su Hinata darkart susižvalgė.


              – DU?!
              ------------------------------------------------------------------------------------------------

              Bus daugiau...

              (kada norintais)

              Comment

              • Nemu
                d(-.-)b

                • 2007 12 22
                • 110

                Du? ;DD cia tai geras ;D
                love this
                you are dead.
                MDL

                Comment

                • inge
                  Dievui apsireiškė T.O.P

                  • 2008 11 23
                  • 74

                  Omg, Gipis ir vėl numire ;D Eglaya, u the best!
                  URT: -Say you love me! Say you love me!
                  Ingė: -I love me

                  Comment

                  • Renata
                    Meanie


                    • 2008 05 25
                    • 715

                    OMD kap nerealu net du
                    AnimeList // Last.fm // DeviantArt

                    Comment

                    • mila
                      Yuu

                      • 2008 12 12
                      • 53

                      neįtikėtina
                      du.
                      man labai patiko taip ir toliau. labai labai lauksiu )) ^^

                      Comment

                      • Sidzuka
                        INTErestinG...

                        • 2007 07 12
                        • 16

                        - Nu tai aiškiai du, nu, - pareiškė jis ir išėjo iš kambario, kai Sasukė su Hinata darkart susižvalgė.


                        – DU?!
                        Viskas.
                        Finito.
                        As oficialiai miriau kai perskaiciau sita One-shot'a *mire*
                        Ir lygiai taip pat fallin'au in love del storiaus!
                        Lenkiuosi Eglayai
                        Ir darau taip kaskart kai pamatau nauja papildyma (tiek SasuHina, tiek ir Kroniku).
                        O va taip kai kompas uzluzta pacioj nerealiausioj vietoj
                        Pasaulis priklauso tiems, kas jo nusipelne. Gauk savo!

                        Comment

                        • SinEater
                          Šizofrenikė

                          • 2008 08 01
                          • 64

                          - kuo jus ten šeria, kad tokios patvirkusios užaugat?
                          DU??!!

                          Šitas one shot tiesiog žudo ;DD
                          Hey,Feed Me!

                          Comment

                          • Moni@
                            Narys

                            • 2008 04 08
                            • 80

                            aww.... OwO sis one-shot'as toks nuostabus, ypac patiko tas part su grindim : D

                            Comment

                            • inge
                              Dievui apsireiškė T.O.P

                              • 2008 11 23
                              • 74

                              Nagi, kada gausim dar vieną dozę H?
                              URT: -Say you love me! Say you love me!
                              Ingė: -I love me

                              Comment

                              • Sasumi
                                AquariusKiss

                                • 2006 08 06
                                • 190

                                Unreal man xDDD Viskas taip un-rea~l!!!Netgi du... Lauksim pratesimo Eglaya-san!!!

                                Comment

                                Working...