Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Tikrai ilgai nerašiai . Truputėlį rimas ant galo sušlubavo, bet niekis ;] Įdomu skaityti( perskaičiau kelis kartus ^^) man patinka tavo chaotiškas post-apokalizmas (?)
chaotiskas post-apokalizmas. nuostabus issireiskimas apibudinant tai ka as rasau ;D visa diena nuskaidrejo, lieku tau lb lb skolingas Renata ;]
kita eilerasti skirsiu tau ;D
dar karta aciu
Paskutinis pakeitimas nuo greysandman; 2009-09-07, 19:45.
Mintys, kaip zvaigzdes, metosi mano galvoje
Ir vis grizta pas Tave
"Svelnumas Tau" parasyta mano sielos pase
Net kai nezinau, kas dedas Tavo mintyse.
Apsaugosiu Tave nuo saves
Juk neuztenka tik manes nekest.
Taip neturetu uzsitest
Noriu, kad tau reiktu manes.
Nupiesiu Tave savo pasoneje
Man atrodo, kad tokia mano dalia
Myleti ir daug duoti, taip kaip buna dainoje
Ir vis noras buti salia.
Tau duodu savo siela ir kuna
Jei to Tau nereik, tegu visa tai supuna.
Nesvaistysiu saves kitiems
Geriau tegu siela lentynoje dulka.
Mano siela jaucia alki
Kuri numalsinti gali tik Tu velgi.
Negristu pas Tave kaip pas guodeja jugi!
Taip tik sutampa truputi.
Stengiuos kiek galiu
Kad nesugriutu tiek svaju
Tik su jomis gyventi noriu
Kad butume kartu.
Sapnuose gyvenu Vienoje
O gal kitam panasiam mieste
Svarbiausia, kad ryte
Pabudes apkabinciau Tave.
Sulauzysiu ribas
Kurios skaudina ir baido Tave.
Net jei tektu... keisti save.
Paskutinis pakeitimas nuo greysandman; 2010-08-03, 02:46.
Vienoje, nes ten kavos miestas ;] daugiau nei 2500 mazu ir labai senu kaviniu su savo ilgalaikem tradicijomis, kuriose galima rukyti nors istatymas draudzia
Trys ašaros. Tiek sveria siela. Nedaug bet tai kai kam neįkainojama. Ar kada nors pagalvojot, pajutot skausmą artimo žmogaus? Jei taip, tai turėtumėt žinoti kaip tada liūdna. Lyg matant verkianti šunį. Stiprų šunį, kuris verkia matydamas kaip išneša jo vaikus, kai jis jų nebeišvys.
Trys žodžiai. Tiek užtenka mirčiai. Ar kada nors jums yra pasakę „aš tavęs nekenčiu“ ar „aš tave palieku“, manau taip. Užtenka trijų žodžių, kad žmogus butu skausme kurio neįmanoma apsakyti žodžiais.
Ilgokai nesirode i
Chuu~~~ kokis šiltas eiliukas ^^
O miniatiūra tai tokia "tarp kitko" lyg kažko kontekstas...
juk sakiau kad tau skirsiu ;p bet ilga laika del prisiminimu net negalejau ziuret i plunksna.
miniatura, kaip sake,i nera joks kontekstas. tiesiog dvi i galva sovusios mintys.
aciu uz toki nuosirdu palaikyma
juk sakiau kad tau skirsiu ;p bet ilga laika del prisiminimu net negalejau ziuret i plunksna.
miniatura, kaip sake,i nera joks kontekstas. tiesiog dvi i galva sovusios mintys.
aciu uz toki nuosirdu palaikyma
nezinau kaip man sitai uzplauke, bet nusprendziau rasyt knyga (aisku ji bus itin trumpa ). rasau del savo malonumo, tai nekaltinkit manes taip jau stipriai , ok? aciu
pavadinimo, deje, dar nesugalvojau
liepos 27
Mes sukurti. Nesam dirbtiniai, bet ir ne tikri. Tai trikdo mus, o mes ligi siolei trikdom Juos.
Daznai pastebedavome panieka arba nesuvokima. Mums aiskino, kad tai naturalu, reikia tik truputi laiko.
- Laiko kam?,
to paklausti vis noris, bet zinom jog atsakymas bus tas pats
- Kad visuomene pritaptu.
hmm... tai keista. Ir sunku. Mes turim buti kitokie. Tobulesni uz Juos.
Esame idealumo sablonai, nerandantys kapitalistineje visuomeneje.
Bet gal ne nuo to reiktu kabeti. Turbut tureciau paaiskint, kodel, po tiek laiko sedziu prekybos centro griuvesiuose ir rasau visa tai.
Manyciau tai prasidejo 2003.
Pradzia, pirmas postumis prasidejo kai mazoje Afrikos valstybeleje ivyko perversmas ir valdzia pereme radikaliu "drug-dealer'iu" grupuote.
Salis iki tada kresta tik bado ir sausros, dabar drebejo ir is baimes.
Kaip milziniskoje plantacijoje, vioje salyje isgaunamos narkotines medziagos. Kita "civilizuoto" pasaulio dalis to nemate ar bent ignoravo. Bet nutiko tai ko nesitiketa. Itin stambi farmacijos korporacija ITEX pradejo remt sia siaubinga vieta. Is pradziu kaip parama skurstamtiems, veliau ir finincine.
Gudru. Lengvai paperkami gaujos vadai sudare sutarti su sia "geradare".
Daug seselio, daug slepimo. O pasiektas rezultatas buvo dar labiau stebinantis. Nepraejus pusei metu Itex praktiskai jau turejo sali.
Pakeisti istatymai, statomi sandeliai, fabrikai, labaratorijos. Greit salis pirmavo medikamentu industrijoje. Ir visiems buvo gerai.. Net gyventojai nebuvo pamirsti.
Taciau tokios puikios idiles negali pilnai egzistuoti gyvenime.
Tuomet dar buvo draudziami genetiniai ir biologiniai eksperimentai su zmonem. Taciau pavienese atsiskyrusiose salyse to niekas nepaise. Ir kol pasaulis nesuzinodavo, tai budavo slepiama.
ITEX neslepe. Tai buvo kazkas nesuvokiamo. Jie nei emesi priecartos, nei grobdavo zmones, taciau eksperimentavo.
Iskart susirupinta, ka jie bando padaryti.
Ir tai buvom mes. Na, ne dabartiniai, bet musu pirmtakai.
Didziulese labaratorijose buvo bandoma pasiekti tikslo, koki turejo jau vokeiciu naciai. Tobuli zmones.
Nuvalkiota ideja
Comment