parasyk dar...tavo kurinuose matau save(siek tiek...) man patiko jaust kad nesu viena tokia...
Miesto katės širdis
Collapse
X
-
Čia bus mano nuomonė, nepeikit: Man pirma dalis išvis nėra logiška, jeigu sukas visokie nežinomos kalbos žodžiai, be to kažkas pasako (ne tau kaip suprantu): „-Mesk tu jį. Jis nevertas tavęs.“ - kaip galima mąstyt, kai galvoja sukas tokios mintys? Manau čia turėjo būti pirmos dalies pabaiga. „Tylos ir žalumos miestą, pripildytą pykčio ir sniego.“. Žaluma ir sniegas visiškai nesiderina. Jei pavyzdžiui tekstas skirtas sužadinti jausmus, tai automatiškai įsijungia vaizduotė ir normaliai sekant veiksmą, galima nesunkiai susipainioti, nutrūkti nuo minties ir skaitai iš naujo. „Žmonių neapykantos, nesupratimo, paniekos.“ Šita dalis man jau buvo visiškai nebeįdomi, nes pirmas sakinys viską pasakė, manau atvirkščiai... Tada iškiltų klausimas, kodėl gi? Nepaaiškinamas vėjas - įdomu, nu ką aš žinau, irgi nesižiūri ;( O toliau kaip ir viskas ok (rimtai). Įspūdis apie veikėją teksto gale, kad jis tuo metu buvo „ramių nervų“, pasigilinkit į žinute ir toliau, suprasit galbūt kodėl.
O dabar ar patiko: Aktuali tema, apie tėvus. Visai nieko ^^. Tik neaišku, kodėl toks pavadinimas?
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
Comment
-
Comment
-
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
Comment
Comment