Totemo pedsakas nr. 1

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • greysandman
    Chaoso dainius

• 2008 01 02
    • 67

Totemo pedsakas nr. 1

Sweiki,
    pamaciau galimybe truputi save pareklamuoti ir nusprendziu pabandyti
    sis rasinys susideda praktiskai is keliokos anime filmu ir net zaidimu kurie man tikrai lb patiko

tai mano pats firs kurinys tai nepykit lb jei nepatiks bet vertinkit kaip mano yra reikalinga

skauda. bloga. pykina. pagaliau prabundu....
    Pirma ka isgirstu tai yra tylus susijaudinimo suksnis:
    -pagaliau atsikelei!
    -nea. tiesiog trumpam pabudau kad galeciau apsidairyti kur esu. labanakt, einu dar pamiegosiu.
    -zinai visai nejuokinga... nukritai is kokiu 20 metru aikscio ant zemes ir rtada gal pora simtu metru ritaisi slaitu ir tada...
    tik db pajuntu skausma ir nebeklausau daugiau. skauda visur. rankas, kojas ir nugara. jauciu kad petis tartum surakintas, matyt Mea wel pasinaudojo tuo savo idijotisku burciukciu.
    -kur esame?
    -tu ka visai manes neklausai?!!! as tau pasakoju kas atsitiko o tu imi mane ir pertrauki?!!! as tave...
    -kur esame? - ramiai pakartoju
    -kazkur tarp Sielu saltinio ir 113-tojo forto. - nenoriai atsako Mea.
    -aisq. reiskia cia kazkur netoli turetu buti orku karo vado stovykla.
    -kaip tai? orkai jau seniai persikele i tyrlaukes gi.
    -cia liko senas mano draugas ir bendrazygis Tauremas. jis cia liko po Tyrlaukiu uzkariavimo ir tikuosi kad dar gyvas iki siol bei gyvena cia.
    -bet ar jis nepasitrauke kaip ir Uzjurio zmones kai pasirode pirmieji siaurieciu buriai?
    -matau tu visai nepazysti sios rase ane?
    -nu nedaug apie juos kalbejo Akademijoje...
    -aisq. geriausiai orkai jauciasi knezindamipriesu galvas ir tvarstydamiesi zaisdas negu geriau sededami taikiai ir nieko neveikdami.
    -negali buti...
    -esi maciusi kaip jie eina i musi?
    -nea. niekad neteko
    -su juoku ir daina. man teko garbe dalyvauti tame musyje. buvo nuostabu. visi kariai kiek tik ju buvo bego i siaure, i musio lauka, lyg mazi vaikai prie supyniu. su juoku ir daina kovesi. zude. puldavo ir puldavo. nedaug zuvo orku, bet tie krito ant zemes neklykdavo ir nerekdavo kaip pamise zmoniu kariai. tiesiog su sypsena nugriudavo ir daugiau nebepasikeldavo. sie puikiausi kariai ir nugalejo Siaure.
    -bet as girdejau kad siaurieciai buvo nugaleti Imperijos smogiku...
    -slykstus melas. jie atvyko kai mes jau buvome pakeliui i gyvenviete. atvyke kie tiesiog pribaige mirstancius it tai sugebejo prarasti visa buri
    -mums Akademijoje pasakojo kad musis buves labai didelis ir ziaurus. jis trukes 4 dienas ir per ta laika zuvo daugybe orku, siaurieciu ir daug ivairiu kitu laukiniu genciu ir tik smogikai per savo per savo meistriskumair patirti neteko tiktai nedidelio burio.
    -istikruju jie tik 1 diena uztruko musio lauke o kitas praleido plesikaudami.
    -kokia geda... as visad tikejau kad Imperija nors ir buvo neteisinga ir ziauri bet is tikruju didinga... ir galinga. ji tikejo kad tai ka ji daro yra teisinga.
    -tas ir buvo beda. ji nemate to blogio ka daro ir mane kad viskas buvo puiku. todel netobulejo it tiktai prastejo ir galiausiai buvo sutriuskinta.
    -beveik suprantu.
    -db tai nesvarbu. man reik apsidairyti ir gal rasiu kelia i kaima.
    -gerai. va uz sitos gireles maciau buvo gan aukstas kalnas nuo kurio galetum apsidairyti
    nieko netares letai atsistojau. atrodo nk neluze tik petis truputi dar sustinges. matyt isniro nuo tu nezmonisku Licu karaliaus smugiu....
    kazkaip kesta... beveik neatsimenu kas man nutiko. nu nesvarbu. velai ape tai pagalvosiu, dabar svarbiausia rasti Taurena...
    juodas teisingas keistuolis
  • Izzo
    one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
    • 1530

jei rasai rimta rasini venk tokiu nesamoniu kaip "nea","db" ir panasus slamstas... taip pat rasyk lietuviskai. ir dar viena pastaba,parasius siulyciau,bent kelis kartus perskaityt ta ka parasei,nes tikrai daug stiliaus ir gramatikos klaidu. o siaip ispudis lyg skaityciau Frodo Beginso knygos istrauka ^^
    SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• SeiSoraYu
      That's my pie.

• 2007 03 09
      • 212

Na perskaičiau bet kažkaip sunkiai nes labai maišosi kur ta Mea kalba o kur tas kitas ^^ Gal reikėjo parašyti tarkim ,,-tarė Mea" Pradžia visai nebloga bet poto nesivysto joks veiksmas, o tik dialogas... Manau reikėjo pridėti kokių veiksmų aprašymų, kad ir labai trumpų, pagyvėtų tekstas...Dažniausiai tekstas pagyvinamas dialogu, o pas tave reikėtų atvirkščiai ^^ Ne bet kaip pirmas darbas visai neblogai --

P.S kai skaičiau labai kliuvo tie ,,db" ,,nea" (kaip ir sakė Izzo) Jei jau vieną kartą rašai tai malonėk parašyti lietuviškai--
      Paskutinis pakeitimas nuo SeiSoraYu; 2008-05-19, 19:14.

My DeviantArt

Comment

• ast.
        AZ rėmėjas

• 2007 11 16
        • 159

Aš nė nebaigiau skaityt iki galo ir tikrai nesigailiu. Visiškai nesudomino. Kaip ir sakė SeiSoraYu buvo vien tik dialogas, galbūt todėl man ir buvo nuobodu skaityt, galėjai aprašyt apylinkes, kraštovaizdį, kažkokias tai veikėjų mintis išreikšt, emocijas ar pan.
        Žinau, jog tai jau sakė Izzo ir SeiSoraYu, bet pasakysiu ir aš, venk to tokio sms rašymo tipo, rašyk pilnus, lietuviškom raidėm žodžius.

Comment

• Airiz
          מיד

• 2004 01 09
          • 1657

Prieš pasireklamuojant būtų neblogai susimastyt ar verta

Comment

• Miglaja
            Cute potato ~

• 2007 12 16
            • 551

Tikrai daug gramatikos klaidu ir nelabai sudomino sis pasakojimas