Animezona Festivalis I (2014)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Augis24
    AZ rėmėjas




    • 2009 03 29
    • 767

    Animezona Festivalis I (2014)

    Dar viena geniali įdėja, kuri gimė Miyatos galvoj! All thanks go to Him!
    Taigi, kas tai? Juk turim AZAR'ą, turim ir AMV AZAR (Kuris tikrai bus atgaivintas!!!), turim ir konkursus... O kodėl gi visko nepadarius vienu kartu? Taip gautusi festivalis!
    Kaip ir kiekvienas AZ narys, žinom, kad AZAR'as vyksta naujų metų pradžioje, o kadangi šie metai yra įkvėpimo ir pasikeitimų metai (bent jau man, pagal horoskopą taip), tai kodėl nepraplėtus jau esančios tradicijos? Tad pabandom??!
    Reiktu turbūt kiek kruopštesnio įdėjos paaiškinimo.. Na, tai turbūt reiktų pradėti nuo to, kad ne tik Banzai atgimsta (nejau patikėjot, kad tai viskas? >.>), dėja tikrai ne viskas.. Šiemet ir ne tik, tikimės kitamet, dar kitamet ir po 10 metų, Rašytojai, Dailininkai, GFX kūrėjai, AMV kūrėjai ir visi kiti Animezonos nariai turės ką veikt ir į Animezona užsuks ne tik pasiskaityti naujienų ar padiskutuoti apie kokį nors tai anime ar mangą, o ir sudalyvaus konkursuose, stebės kaip sekasi kitiems ir laimės prizų.


    Pradėsiu nuo konkrečių dalykų - Konkursų.

    Rašytojų konkursas-turnyras
    Spoileris:

    Pamenat Panelės Cobabaros surengtus rašytojų konkursus? Nemeluokit, žinau, kad pamenat.. Taip, žinau, kad jie sustojo dėl dalyvių stokos, bet su šiokia tokia mano pagalbą - bandysim tai ištaisyti! Ir geroji naujiena ta, jog jie atgimsta ir ne tokie, kokie buvo, o dar didesni ir su rimtais prizais!
    Labai daug kuo jie nesiskirs, tad šiek tiek atskleisiu Jums čia ir dabar:
    Cobabara organizuos rašytojų turnyrą, kurio pirmasis etapas prasidės liepos 8 dieną, taip pat, prieš pirmojo etapo pradžią, Ji Jums pateiks tikslų planą su visomis taisyklėmis. Finalas įvyks 2014 metų, Vasario mėnesio 1 dieną - būtent per Animezonos Festivalį ir šitaip bandysim padaryti taip, jog tai taptu tradicija. Turnyrą, kuriame bus 8 etapai, 1 pusfinalis ir 1 finalas, ir iškarto užsiminsiu, jog jei dalyvių bus daugiau - reiškias padidės ir etapų skaičius, bus daugiau konkurencijos, atsiras antrasis pusfinalis ir aisku pasikeis prizai. O prakalbūs apie prizus.. Na, pasakysiu šitaip, jog laimėti bus galima ir etapuose, tad ne tik pusfinalio nugalėtojais, ar finalistai bus apdovanoti.
    Daug nekalbėsiu apie tai, tik užsiminsiu, jog pagrindinis prizas bus e-reader'is (vienas iš tokių, kurie yra pavaizduoti paveikslėlyje), kuri laimės finalistas, pusfinalyje bus galima laimėti komplektus (mangą, plakatą ir keletą kitų dalykėlių), o etapų laimėtojai bus apdovanojami mangomis ar tai knygomis (kurias galės išsirinkti patys iš duoto tinklapio), tačiau tikslus prizų sąrašas bus pateiktas per pirmąjį etapą, bet kaip ir minėjau per daug nieko nepasakosiu, o viską pasakys Cobabara. Nepamirštant paminėsiu, jog bus Teisėjų komisija, kurie taip pat vertins dalyvių kūrinius, ir kaip visada publika taip pat turės balsavimo teisę. Tad, laukite Panelės Cobabaros naujienų ir ruoškitės konkursams, kvieskit savo draugus, pažystamus, šeimos narius, kas tik turi aistrą rašymui, kuo daugiau dalyvių, tuo linksmiau - o nuo to gali pasikeisti ir pats prizas..


    Dailininkų turnyras-konkursas
    Spoileris:
    Vėl gi priminsiu, jog ir tokie vyko, Piešimo konkursai ir šito taip pat nereiktu mums atmesti ir užmiršti! Organizavimu sutiko apsiimti Draconica. Viskas vyks tokiu pačiu principu kaip ir Rašytojų konkursas, bet pasikartodamas vis tiek priminsiu pagrindinius dalykus:
    Konkursas vyks turnyrinio tipo, 8 etapai, 1 pusfinalis ir 1 finalas. Balsavimas bus toks pat- publikos ir Teisėjų komisijos. Temos, balsavimo laikotarpis, etapų laikotarpis ir visa kita informacija bus pateikta prieš iki liepos 8 dienos, nes kaip ir Rašytojų konkursas, taip ir šis startuos liepos 8-tąją ir finalas įvyks 2014 metų Vasario 1 dieną. Prizai - etapininkams manga ar plakatas (nenuvertinkit, nes rinksime tokius, kuriuos nebūtų taip lengvą įsigyti bet kur), pusfinalininkams - komplektai (sudaryti iš mangos ir keletos kitų smulkmenų), o finalininkas laimės plančetę. Tad, ko laukiat? Pradėkit ruoštis, kviesti žmones prisijungti ir let the contest beggin..


    Banner'iai / Header'iai / Parašai / Pic'ai
    Spoileris:

    Galbūt nebus tokie kaip aukščiau paminėtieji, tačiau kažkas lengvo ir įdomaus tikrai įvyks!
    Pradėsiu nuo to, kad visi šie konkursai bus rengiami Amidau ir Miyatos, o prizai bus... Kol kas tai laikysiu paslaptyje, nes šito neleido man pasakoti..
    Šie konkursėliai bus trumpesni, nei paminėtieji.. Bet Jūs ne tik gausit prizą, o laimėtojų darbai bus panaudojami animezonai, tad ar tai būtų headeris, ar tai būtų banneris ar dar kas- tai gali tapti oficialiu metų dalykų..
    Kol kas dar nėra sudarytas pilnas trumpučių konkursų sąrašas, bet tai tikrai nebus ilgai, so stay tuned ir laukit naujienų!
    Visa informacija bus paskelbta greitu metu ir bus tikrai daug veiklos, tad nenuobodžiausit tikrai, ruoškitės konkursams ir kitoms įdomybėms, kurios artėja..



    Aišku toliau būtų:
    AZAR
    AMV AZAR

    Galbūt pavyktu prikalbėti ir padaryti:
    • Manga TOP 10
    • OST TOP 10
    • J-Movie TOP 10
    • Dorama TOP 10

    AZ Rinkimus
    Siūlyti norėčiau ir muzikinius rinkimus forumui, bet išsiskiria skoniai smarkiai, tad būtų kebliau viskas, bet irgi įmanomas dalykas, priklausomai nuo to, kiek žmonių išvis susidomės tuom ir kiek žmonių norės padėti susitvarkyti su šiais dalykais.


    Tad kol kas tiek šį kartą.. Šiek tiek pasaviveiklavau.. Visa informacija bus tikslinama ir ruošiama pristatyti Jums, daugiau dalykų bus pridėta, bus patobulinimų ir minimalių pakeitimų, jei jie bus reikalingi. O kam aš dabar viską užsiminiau? Na, turbūt dėl to, kad ruoštumėtes, tad geriau ankščiau, nei vėliau!
    Tie, kurie šiek tiek primiršę animezoną ir visi likusieji - užsukit dažniau, kad nepražiopsotumėt kažko įdomaus!
    Dar nemažai dalykų yra derinama, tačiau viskas prasidės liepos mėnesį, o kiek čia ir beliko.. Norinčius prisijungti prie kurių nors šitų įdomybių organizavimo - prasineškit man per privačia žinutę. Visos įdėjos, nuomonės, kritikos, pasiūlymai - LAUKIAMI!!!

    Tad nesidrovėkit ir pakomentuokit
    Žinau, kad mano lietuvių kalba nėra įspudinga.. Ir photoshop skills - noob.
    Paskutinis pakeitimas nuo Augis24; 2013-06-23, 11:13.
  • cobabara
    Super mega ultra rašytojas



    • 2009 03 17
    • 998

    #2
    Dramų bei filmų rinkimus turbūt būtų galima apjungti į vienus rinkimus tiesiog su skirtingomis atitinkamomis kategorijomis, bet ar pakankamai publikos AZete? Turiu omeny, tuomet reiktų rinkti būtent konkrečių paskutinių metų dramas, kas dar labiau sumažina potencialią publiką...
    Urameshi, Iemon-dono!

    Comment

    • Augis24
      AZ rėmėjas




      • 2009 03 29
      • 767

      #3
      Ir vos nepamiršau AMV'istų... Kalbant apie patį AMV AZAR, spėju, jog taisyklės nesikeistu, o prizas būtų Jums beveik toks pat, kaip ir visiems kitiems, tik finalininkas laimėjimą galėtu pasirinkti ar tai būtų psp + 5-10 games ar piniginė suma (tai būtų nuspręsta rengiant konkursą). Tačiau reiktu luktelti iki kol slicKrox nebebus toks užsiėmes ir praneš apie tolimesnius planus ir eigą susijusią su AMV AZAR.

      Taip pat, užsiminsiu, kad ir .RECAni surengs mini turnyrėlį greitu laiku.
      Tad naujienu bus daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaug

      Comment

      • Abalys
        Nope!

        • 2010 07 20
        • 1136

        #4
        .RECAni darys AMV turnyrą?

        Comment

        • Augis24
          AZ rėmėjas




          • 2009 03 29
          • 767

          #5
          Nop, Jis kiek kitoki dalyka padarys. Yra jau ekspermentinis paleistas jo gijoj.

          Comment

          • .RECAni
            Rimtas forumo narys

            • 2010 04 03
            • 152

            #6
            Autorius Abalys
            .RECAni darys AMV turnyrą?
            Taip, ir pazadu busiu grieztas... joke. Augis ne AMV turejo omeny. Nors butu idomu paciam koki "kotletuka" iskept ir sioje virtuveje. Seniai galvoje tunojusia ideja numeciau Augiui. Kas cia is to gausis ir apskritai ar tai darysim dar neaisku .

            Comment

            • Moon
              Forumo ligonis


              • 2007 04 25
              • 583

              #7
              Autorius Augis24
              Ir vos nepamiršau AMV'istų...
              Tai vis delto tik 2013 buvo nesekmingi ir tiek

              Comment

              • Squalleh
                .MØNSOON.



                • 2009 01 12
                • 1892

                #8
                Kalbant apie patį AMV AZAR, spėju, jog taisyklės nesikeistu
                Na, tada reikės laukt beveik metus iki jo.

                Comment

                • Miyata
                  Find your own sins, kid.



                  • 2008 01 09
                  • 452

                  #9
                  Autorius Squall
                  Na, tada reikės laukt beveik metus iki jo.
                  Tai kad ruostys nors ir dabar galima, juk zinai taisykles xD As pamenu paskutiniam konkurse pradejau in august, letokai, bet poto soka gavau in september tai nekuriau gal iki tol kol nepaskelbe xD

                  Siaip dar STARS yra, man kaip tik puikus metas, nera jokiu must do dalyku iki rugsejo pabaigos. Tik kad girdejau kaikas (Knives *cough* *cough*) labai tingi ar tai laiko/noro neturi xD

                  Comment

                  • Squalleh
                    .MØNSOON.



                    • 2009 01 12
                    • 1892

                    #10
                    Siaip dar STARS yra
                    Kur? Aš jo nematau .__.

                    Comment

                    • Abalys
                      Nope!

                      • 2010 07 20
                      • 1136

                      #11
                      Autorius Squall
                      Kur? Aš jo nematau .__.
                      No worries... everything is under control ^^

                      Comment

                      Working...