3d
Collapse
X
-
-
Na ką, kadangi jau seniai čia ką nors berodziau, tai viena darba idėsiu. Jis senas, su gramatinem ir vizualinėm klaidom, bet tiek to. P.s. tingiu aš jas tvarkyt, o ir šeip nebelabai man tas darbas patinka -__-
http://likimokalvis.deviantart.com/a...-old-104127678Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Mano nuomone architektura yra lengviausia 3d sritis (kurimo atzvilgiu), tai tiesiog tai tik dar vienas dizainas. Ant lentynu smooth'o truksta, dureles kazkodel i zeme sulindusios, foteliai atrodo kaip is sovietiniu laiku (panasius kaime turiu). Bent jau as nesirinkciau scanline ar mental ray architekturai renderinti.Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Mano nuomone architektura yra lengviausia 3d sritis (kurimo atzvilgiu), tai tiesiog tai tik dar vienas dizainas. Ant lentynu smooth'o truksta, dureles kazkodel i zeme sulindusios, foteliai atrodo kaip is sovietiniu laiku (panasius kaime turiu). Bent jau as nesirinkciau scanline ar mental ray architekturai renderinti.Comment
-
Norėčiau sužinot iš konors kas gerai autocada kandat, naudojuos 2007, ar galima renderinti 3d wireframe? Nelabai randu kaip, gal i6vis neįmanoma ;/ Jei kas žino PM.Comment
-
Klausk kokiam nors CG forume nes cia nedaug sansu kad kas atsakys.Comment
-
http://laarf.deviantart.com/gallery/#3d
cia galite isvysti kelis mano darbus su 3ds maxu.
Cia dabar darau Joana D'ark. Taciau iki pabaigos laaabai daug darbo ir nemanau, kad pabaigsiu. Nes galvoju modeliavimu nebeuzsiimti, nes atiima daug laiko, kurio man dabar truksta.
▲
▲ ▲
Spoileris:Comment
-
Comment
-
Nesenai pradėjau mokytis 3ds max naudotis... Įsijungus toks mind-blowing vaizdelis, tikrai matosi kad bet ką padaryt galima . Techniškai modeliavimas nėra labai sudėtingas kai pripranti ir būni paruošęs tuos eskizus (bent man tai visada jų reikia, nes proporcijų nejaučiu xD). Tik vat neperprantu kolkas material editing ir rendering... Skaitinėju tutorialus tai visur skirtingai daro. Man išvis gaunasi kažkokie plastmasiniai objektai. Dar daug darbo įdet turbūt reiks. Gal kas žinot kur internete kokių padoresnių pamokų rasti?
P.S. Gražiai čia jūs padarę, man dar toli iki tokio lygio xDWho turned life on "repeat" ?Comment
-
Geriausia pamoka praktika. Perprask kaip ka kuri funkcija padaro isnagrinedamas keikviena is ju material editoriuj, nes tutorialuose dazniausiai padaroma daug funkciju ir tiksliai atsirinkti beveik neimanoma.Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
O~ Sveiki, aš su 3Ds Max'u sėdžiu jau turbūt antri metai, neitin rimtai, bet kartais pasižaidžiu šeip jei norite ir jei kas nežinote tai yra labai fainas 3D forumas lietuvių, padeda vieni kitiems ir t.t. ^^ www.3dbug.com P.S. čia ne reklama ;DComment
-
Mano 3D modeliavimo ir animacijos patirtis su Max'u apsiriboja ±metais. Asmeniskai sita uzsiemima randu perdaug laiko reikalaujanciu, todel gan retai laisvalaikiu pats imuosi ka daryti.
Veikeju modeliai is paskutinio projekto, prie kurio dirbau. Skirti buvo animacijai, kurios tik fragmentus turiu. Nesusidures su tai praeity, neatsizvelgiau i to "skinning" proceso sudetinguma:
Spoileris:
Cia vienas senesiu darbu, gan greit atlitkas palyginus... Nemazai pridejau ir su PS po renderinimo:
Spoileris:
Vienas primuju modeliu, prie kurio ganetinai daug laiko sugaisau:
Spoileris:
👍 1Comment
Comment