Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Naaa... Youtube kokybe nepernuostabiausia gal kada reupload`insiu su kitokiais vartotojo tipo nustatymais, but anyway, here you go. http://www.youtube.com/watch?v=bS5uU3Ra3iY
Mano baigiamasis, crappy, bugovas, apie montaza net nekalbesiu, bet akadej kazkaip prasisukau su 10 ir man gerai.
Soft`as: Maya 90% 3ds Max 10%
Renderis: Maya Software, nes tingejau shader`ius perkonfiguruot, kad Mental Ray`ui tiktu
Jau norėjau klaust kada čia galėsiu šį darbą išvyst Man labai patiko tas automobilis ant asfalto Gražiai apipavidalinta ir tos blyksinčios šviesos aplink - super!
nu norisi verkti žiūrint į materialsus.
o ir šiaip pati mašina kiaura, reikėjo juodus solidus uždėt po tom dalim, kurios persišviečia (už ratlankių ir už priekio grotelių)
Paskutinis pakeitimas nuo FreaK`aZ; 2008-06-28, 11:34.
"Some kind of frickin brainwashed cat from mars
with a sick idea of world domination"
Zinot man apskritai verkt noris ziurint i visa ta darba,.
Kalvi, atspejai, jie vertino pagal tai kaip jiem grazu atrode. Buvo tik du ismanantys 3D. Beto i mus ziurejo kaip i pirmakursius baigiancius viena kursa, nebande vertint pernelyg ziauriai. Anyway gavau Autodesk`o pazymejima xD
Dekui uz komentarus...
Zinot man apskritai verkt noris ziurint i visa ta darba,.
Puikūs darbai neatsiranda iš niekur, reikia laiko, kad geresni būtų įgūdžiai. Hmm... aš jau visai apleidau 3ds max Bet po tavo šito posto kažkaip viduj pasidarė negera Taip užsinorėjau kažką super gražaus pati sukurt. Ok, grįžtu prie 3d tutorial'su mokintis...
Comment