mano nuomone, 3d niekad nepakeis to nuostabiu piesiniu piestu paprastu piestuku ant pacio paprasciausio lapo... ^-^
3d
Collapse
X
-
Ten kur dabar studijuoju teko girdet, kad interjeras yra pati lengviausia 3D modeliavimo dalis, bet nezinau ar, tai tiesa...
Beje kur visi Maya`ininkai..?
Jauciuos kaip juoda avis cia
Working underground.Comment
-
Man MAX'as suprantamesnis atoror, Maya numeciau po pirmo bandymo kazkaip pasirode perkrayts pacios programos dizainasSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Comment
-
Kai pasveiksiu as irgi ikelsiu viena darbeli kuri pradejau pries pat susirgdamsSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.👍 1Comment
-
Kai baigsiu imesiu galutini ^__^
Working underground.Comment
-
Laukiu laukiu Respectinu visus kurie daro 3D, nes tai tikrai žiauriai sunku ir reikalauja DAUG darboComment
-
👍 1Comment
-
Comment
-
nu ka, kaipo sugryzima i 3D erdve, vienas darbas, tai tolimesnio darba viena dalis
http://likimokalvis.deviantart.com/art/dragon-77375986
P.s. V-Ray renderis nusprogo, ir nebezinau kolkas kaip sutvarkyt, tai biski zluges jauciuosSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Del sunkumo as nesakysiu nieko isskyrus, kad patyrusiam tai nieko sudetingo.
O cia truputis mano stuff`o. Toli grazu daug ko truksta. Nepatinka man tas uzbugintas kaklas beto dar taisysiu specular map, nes kazkas susikerta su reflectivity ir ant veido sone gaunasi keistas atspindys.
Likimo_Kalvi, simpatiskas drakoniukas, bet galetu but daugiau detaliu, aisku dar jeigu nenutexturintas iki galo tai galetum ten kur krutine uzmest koki bump map`a, kad butu rupleta oda or smth. Nes dabar labai toks tuscias jis.Paskutinis pakeitimas nuo FainaruFantaji; 2008-02-15, 00:13.
Working underground.👍 1Comment
-
as su mielu noru, bet mana komps daugiau nepavez suspardyt ji toki, tas drakoniuks yra maximums ka man leidz tas grabs, nu nebent dar biski reflecta uzmestSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
Comment