Hajimemashite. My A-R-T.

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • blindside
    a.k.a Kashim
    • 2007 10 06
    • 21

Na, ačiū už komentarus, FainaruFantaji, na neemiau aš jokių apdarų nei kopinau, stengiuos savo jėgom kažkiek, šūdas dar gaunas bet.. (: na, nežinojau, kad mano dabrai TOKIE liewi, bet dabar bent jau žinau kai gal kažkiek patyrę pamate.

Evil_of_Darknesz, na iš tavo lūpų man kritikos mažiausiai reikia, nes aš tau kažkuo nepatikau, bet galėjai ir švelniau pasakyt, na, nežinau.. mano darbai bent jau man užneša į anime, tie du paskutiniai tai čia clothingo bandymas buvo todėl veidų per daug nesimato, umm..dėl kūno linijų tai nžn jie kaip ir daug apsirengę ir ne per daugiausiai atsidengę kūną, nežinau man tai normalei atrodo.. bet gal tu esi žiauriai patyręs ant fan-artu greičiausiai ir viską pastebi..wow.. ir manau tuputį nukvaksėjai į šoną jei lyginai mano darbus su rock-san.. ahem.. čia man turėtų būti garbė? ^_^"
    Watashi wa namewa Kashim. Juuroku sai desu. Hajimemashite.

Comment

• Reijin
      Nieko nerašantis
      • 2006 06 06
      • 32

blindside, per daug į aukštumas nesikelk. Įdėjai sava piešinius tam, kad susilauktum kritikos, tai ko tu dar nori? Kad visi juos girtų? taip niekad nebus ;] pamąstyk prieš rašydams. O ką aš galiu pasakyt, nu visai nieka, kritikos iš manis neišgirsi, nes net nelabai žinau kaip ;]
      Taigi, taigi, kaipgis, nusileisk ant žemės.

Comment

• blindside
        a.k.a Kashim
        • 2007 10 06
        • 21

tai aš ir nekeliu savęs į aukštumas, sorry jei taip pasirodė, aš kaiptik sakiau kad mano liewi piešiniai (:
        Mane tik truputį nervina Evil_of_Darknesz ..that's all. ^_^ priimu aš betkokią krtitiką tik ne tokią ku sako "tas liews, vajezau, čia šūds išvis" - čia nietesiogine prasme (:

Comment

• blindside
          a.k.a Kashim
          • 2007 10 06
          • 21

Nu, Evil_Of_Darknesz, galėtum ir taip sakyt "nu, neblogai", nes vistiek tas pats gaunas kaip tu pasakai "rankos lievos", na tas man savaime aišku, bet norėčiau, kad dar kanors patartų, nors šiaip jūs rašot ką norit, tik kad į temą - apie piešinius (:

Nu wa, dar keli liewi darbeliai:

2 piešino tos mergos rankos lievos, tai galit nepridurti, nebent kaip patobulint daugiau (:

Comment

• rock-san
            Tapytojas

• 2007 10 02
            • 193

kaip patobulint cia sunku paaiskint geriausiai butu ziuret i savo ranka ir bandyt ja kopinti tai butu gera praktika dar reiktu mokintis kaip akis piest nes kaskokios netokios siulau pora tutorialu pasiuziuret kaip akis piest

Comment

• FainaruFantaji
              Cyber Snake

• 2007 04 28
              • 579

Nu arba mano smegenine visiskai pakriko del mano gyvenimo meiles Final Fantasy, ar as rimtai izvelgiu FF detales pirmesniam piesiny... Panele, primena Paine is FFX-2 kazkuom... Damn me, tai antrai, tai truksta pozos realistiskumo, bet pirma labai patiko, ne is profesionalumo, o is idejos puses, kazkuo man ivairus apkarstymai, akies raisciai, ir tokie kinda emo-looking haircut`ai patinka!

Working underground.

Comment

• rock-san
                Tapytojas

• 2007 10 02
                • 193

manau tave apsedo FF

Comment

• Džiro sesė
                  X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
                  • 604

Šį kartą manau FainaruFantaji tiesą sako, man irgi į Paine užneša, gal ne plaukais, bet apranga tai tikrai.

Palyginkite, man tai atrodo labai panašiai.
                  Paskutinis pakeitimas nuo Džiro sesė; 2007-10-14, 14:13. Priežastis: Neteisingai buvau parašiusi FainaruFantaji vardą...gome^^'

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• blindside
                    a.k.a Kashim
                    • 2007 10 06
                    • 21

Su rysiu gija, metu ash manau pakankama piesiniu skaiciu ir diskutuoja zmones kazkiek.

Aciu, FainaruFantaji uz nuomone, na taip tas piesinys pirmas mano tikrai yra ish ffx-2 taciau ji kopinau ne ziuredamas, o taip ideja pagaves (:

Dar piesinys:

Bandysiu mesti piesinius bent karta i kelias dienas o gal veliau, nes sunku piesti taip daznai, but ill try (:

Comment

• kypshius
                      Rašytojas

• 2007 04 17
                      • 254

piešk vidinį skeletą kaip gidą, nes dabar paišyt pradedi nuo išorės. o reikėtų atvirkščiai nuo vidaus, nuo kaulų (linijų vadinamų), poto bendra kūno forma, tik tada drabužiai, o jau visko pabaigoje aksesuarai.
                      tada nesigaus betkokia dirželių ir sagtelių makalynė ant torso ,rankos plaštaka nesijungs iškart prie alkūnės, blauzda nebus beveik dvigubai ilgesnė už šlaunį.

Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Comment

• Tautvi
                        Valgau vaivorykštes :3

• 2007 12 28
                        • 61

Siaubingai reikia pasiskaityt HOW TO DRAW ANIME giją.
                        Nes piešinai tokie... hm...
                        pirma išmok piešt be rūbų (pačią figūrą), poto aprenk.
                        One big smile, that is what an ideal world should be.

a smile just like this one :}

Comment

• Dekko13
                          O.o ....

• 2007 12 15
                          • 100

Idejos tavo geros , bt piesti dar pasipraktikuo ir manau daug pasieksi Stai man ideju pritruksta...

Comment

Working...