Dragon Age Dawn Of The Seeker

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • titanai
    Lietuviškoji anime svaja

    • 2012 11 14
    • 120

    Dragon Age Dawn Of The Seeker


    Dragon Age: Dawn of the Seeker
    ドラゴンエイジ ブラッドメイジの聖戦


    Režisierius: Fumihiko Sori
    Studija: BioWare; FUNimation
    Žanrai: Veiksmo, nuotykių, fantastika
    Transliacija: 2012, vasario 11d.
    Formatas: Filmas
    Trukmė: 86 min.
    Kalbos: Anglų/Japonų

    YouTube resursai:
    http://www.youtube.com/watch?v=b2yLE5lm8Cg

    Papildoma Info:
    IMDB ANN MAL


    <hv><hv>Magija egzistuoja, kad tarnautų žmogui
    Ir niekada jo neužvaldytų.
    Niekingi ir parsidavę tie,
    Kurie pagrobė Jo dovaną ir
    Apgręžė ją prieš Jo vaikus.

    </hv>
    Transfigūracijos 1:2


    Dauno klejonės. Ir kiti nuotykiai
    <hr><div align=justify>
    Prašau, kol kaip koks audio-vizualinis technofilas klausausi filmo pabaigos elektrinių gitarų garso ir skubiai tapšnoju klaviatūros klavišus, nuimkite laiką: 18:45. Pieštinės pasakos puslapių, šalia niekus tauzijančio visažinio pasakotojo pristatomai naratyvinio balso, kadriniai slaidai išnyra prieš akies obuolius tarsi šungrybiai po lietaus. Kadangi nemiegojau keturias paras, nė velnio nenutuokiu, kas per velniava čia vyksta, visgi iš DA: Origins jau žinau visų rasių šaukiamuosius vardus: Kilmingieji hominidai, Magi (taip ir rašosi), Miesto elfai ir, kaip gi be jų, Nykštukai valstiečiai. Blykst! Kiaulės oda veidą apsigobęs ir keistu geltoniu mirgančia akimi aiškiai Blogų Vyrukų Sąmokslą rezgantis, 67 levelį pasiekęs batlo-magas, su rankoje mataruojančia lazdėle, pasikviečia mielai skaisčią, elfiškai trikampiškomis ausytėmis ir balta suknute be jokios dėmelės, mergytę, kuri, kaip vėliau sužinome, turi talentą kontroliuoti drakonus, kaip AB visatoje parazitu įsakinėjama Likeriams, o EK – vabzdžiams, šiaip ar taip, ta nekaltuolė priverčiama gurkštelėti iš auksinės taurės raudono kaip pats kraujas kraujo – žodžiu, vyksta aukojamasis ritualas, rėkiama: „Aš būtisa kraujo magisa! Ti hi hi. Dabar žudytisa jus visus!“ ...tačiau ką aš matau? Argi tai ne tokia pati grafika kaip kompiuteriniame žaidime XIII? Argi tai ne unikalusis rotoskopine 2D vizualine palete ir fluidiškai judesius įrašančiu šešėlinių sluoksnių kompiuteriu generuotos animacijos (angl. motion-capture cell-shading CGI) stilius? Eteris švyti kaip švariai preciziškas kristalas ir sodriai grėsmingas koloristinių efektų deimantas, o tai, aiškių aiškiausiai, Vexille režisieriaus darbas! Mamyte, ar aš jau Rojuje?


    For Queer and Chantry



    Pagrindinė, nuo viagros tablečių ir Šekspyro pjesių pamišusi (o Baironas jau užkniso negyvai!), DA II pasirodžiusi herojė, kurios broliui prieš daugelį metų dalgiu buvo nudžerkšta galva, dėl to ji, beje, patiria pederastiškai užslėptą įniršį, patenka į grynai tyrą košelėną primenantį, plevenančią kaip papjė mašė vėjyje, siužetą, kuris yra rudimentiškai brutali ir kraugeriška viduramžių Europos, atrodo, Prancūzijos, aplinka. Žinoma, tai japoniškosios anime vesternizacija, šviežiai ištraukta iš orkaitės ir tvarkingai pateikta eksportui su anglišku dubliu, nes mes daugiau nebesugebame žiūrėti gimtąja japonų kalba. Kaip daktaras ir sakė. Kol mėgaujuosiu peizažų, struktūrinių pastatų ir drakonų renderiais, bei šlykščiuosi žmonėmis, kurie ne savo kojomis levituoja ant niekio, tiesiog ant tuštumos skrenda oru ar šoliuoja kreku apsinešusiais arkliais, atpažįstu senąjį draugužį ultra-mui-bueno-smurtą, visur priverstinai pasirodantį dėl mūsų protagonistės, kurios vardo, beje, aš nepamenu, beveik marginalaus psichopatologiškai žudikiškų veiksmų prieš visokius šarvuotus templierius, akmeninius ogrus, išperas golemus ir kitus goliatiškus driežūnus. Neturiu nė žalio supratimo, ką rašau.


    Ką aš visu tuo norėjau pasakyti?



    Paleiskit Krakeną! Ašmenys ir skydas! Vėl Sostų karai? Koks Žiedų valdovas? Čia nėra jokio Da Vinčio kodo! Nuostabiai dinamiškas lobynas! Košmaras baigiasi ir aš pabundu su mintimi, kad mane ką tik išprievartavo „ghostbusteriai“. Kaip kitaip paaiškinti visą šį mėšlą? P.S. Stabdom laiką: 18:53 – aštuonios labai ilgos ir trikdančios minutės.
    <div >
    Skaitiklis: 3.8










    Paskutinis pakeitimas nuo titanai; 2012-12-08, 11:36. Priežastis: šyza

  • Miesto_Druidas
    the journeyman



    • 2010 08 17
    • 1515

    #2
    Buvau pradėjęs žiūrėt, bet visai nebuvo įdomu, greičiausiai žaidimo fanams labiau skirtas, kaip ir RE filmai, tai nenurašau, kai pas mane Dragon Age tik planuose kol kas. Gal po žaidimo grįšiu pažiūrėt ir filmo vėl, ką gali žinot. Animacija tik įdomaus stiliaus kaip CG, nors veikėjai gal ir geriau galėtų būti animuoti.

    Comment

    • titanai
      Lietuviškoji anime svaja

      • 2012 11 14
      • 120

      #3
      Rekomenduoju DA II. Įdomesnis. Truputį.

      Comment

      Working...