Piešiu nuo 5metų.... Mano mėgstamiausias piešimo objektas - žmogus ( na aišku pasitaiko, kad piešiu ir ką kitą ). Nesenai baigiau dailės mokyklą ( ačiū Dievui... ) jau ten taip man buvo atsibodę.... kad uch... O dar labai mėgstu dirbt su photoshopu jau turiu šiokį tokį skilą ant PS Gaila, kad perrašyti windowsai, nebeturiu savo darbų, kurie mano kompe buvo
Turit kokį - kaip menininko išsilavinimą?
Collapse
X
-
paskaitinėjau šio puslapio pradžią ir net sunerimau, galvoju vėl per savo žioplumą į ne tą temą nusukau...
bet ne, pasirodo čia apie menininko išsilavinimą [ir apie FainaruFataji kalbama. galėjot bent kur atskirai pakalbėt.>.> na ne esmė.]
taigi, jau antrus metus lankysiu Kauno A.Martinaičio dailės mokyklą.^^ kolkas esu visai tuo patenkinta.Comment
-
Malonu susipazinti. Kaip matote cia yra oficiali "Meet Fainaru thread."
^_________________________________________________ __^
Working underground.Comment
-
O.o'' Perskaičiau temą nuo pat pradžios, kad suprasčiau, kas čia dėjosi 6-7 psl.
Į temą:
kadangi klausimas "menininko", tai 8 metai muzikalkėj ir tas popierinis diplomas gal šiek tiek ir skaitos.
Nesu baigus jokių dailės mokyklų ir per dailę mokykloj nekaip sekdavos (vis kažkuo neįtikdavau mokytojai >.>''). Čia, kiek matau, visi piešia, bet pačiai nelabai išeina. Peizoju tik kartais ir tuomet, kai užeina noras. O tas būna labai retai... Vat, vienas iš tokių labiau nusisekusių darbų:
Ne į temą:
ta diskusija buvo labai seniai (taip, aš visuomet pažiūriu, kada pranešimas įdėtas į forumą), bet kadangi pati turiu ant avataro "vyrą" Naruto, tai jaučiu pareigą paaiškinti - jau daugiau negu porą metų sukuos 'fan-girl' bendruomenėj kitame forume, ir ten gyvendama išmokau viena - bernas ant merginos avataro reiškia ne sutrikusią asmenybės orientaciją, o tiesiog rodo tai, kas tam žmogui patinka
[kitaip mes ten visos būtumėm nenormalios ^^;;]👍 1Comment
-
hmmm, na ir man malonu susipažinti.^w^
Eglaya, gražus darbas šiaip. tiksliau sketchas. tik lūpas reiktų pataisyti manau...
eeh, o aš maniau, kad ne taip supratau... aš irgi kažkada avą su Cloudu iš FF 'nešiojau'.XD ir su Ren iš Jigoku Shoujo. ir dabar, kaip matote, su Soul. man čia nieko keisto. jei patinka tas veikėjas, užsidedi su juo avą ir laiminga, nesvarbu, ten vaikinas ar mergina. žymiai keisčiau man tie žmonės kur forumuose/internetiniuose žaidimuose kitos lyties atstovu apsimetinėja. na bet nesmerkiu ir tokių.
ir viskas manau. baigiu šitą diskusiją, nes ji čia jau floodu patapo.>.>Comment
-
na as tai db lankau meno mokykla, dailes skyriu. tai siais metai ten busiu jau penktoke : na is viso yra sesios klases tai as jau taip sakant uz dvieju metu turesiu sioki toki issilavinimaComment
-
-
Na lankiau dailės mokyklą, 6 metus išėjau dabar ŠU studijuoju Dailė(dizainas), tai bus kaip ir meninis išsimokslinimas anime visgi piešiu nedrąsei dar na per mažai laiko tam skiriu ir nesigauna taip kaip noriu , bet va kopijuoju nuo vaizdo puikiaiComment
-
na va as jau penktus metus i meno mokykla einu ir kitais metais baigiu, tai cia kaip ir bus sioks toks issilavinimas.Paskutinis pakeitimas nuo bleach; 2008-10-17, 19:04.Comment
-
Velnias, as piesiu, bet nelankau jokios dailes mokyklos, kaskaip keistai atrodo kai tau liepia kaska tai nupiest ar pan... Uzeikit cia http://www5.videogaga.lt/video#dm.id...%253D291731248 cia keletas mano darbu.Kaip 14metu laikyciau jog gan gerai piesiu , kaip jus prisivertet eit i dailes sule? P.S. nekreipkit demesio i gagos komentarus DDPaskutinis pakeitimas nuo Benulis; 2008-10-17, 19:14.Comment
-
Velnias, as piesiu, bet nelankau jokios dailes mokyklos, kaskaip keistai atrodo kai tau liepia kaska tai nupiest ar pan... Uzeikit cia http://www5.videogaga.lt/video#dm.id...%253D291731248 cia keletas mano darbu.Kaip 14metu laikyciau jog gan gerai piesiu , kaip jus prisivertet eit i dailes sule? P.S. nekreipkit demesio i gagos komentarus DD
be to graziai piesi👍 1Comment
-
Ja, aš irgi kaip ir baiginėju muzikalkę.... Fe... Smuikas užknisa....Comment
-
Aš tuoj dailes mokykla baigsiu liko tik diplominiu darbo ginimas Gegužes 30d. gausiu diplomą ir turėsiu kažkokį išsilavinamąComment
Comment