Turit kokį - kaip menininko išsilavinimą?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Holly
    Mrs.Timberlake
    • 2008 07 27
    • 16

Piešiu nuo 5metų.... Mano mėgstamiausias piešimo objektas - žmogus ( na aišku pasitaiko, kad piešiu ir ką kitą ). Nesenai baigiau dailės mokyklą ( ačiū Dievui... ) jau ten taip man buvo atsibodę.... kad uch... O dar labai mėgstu dirbt su photoshopu jau turiu šiokį tokį skilą ant PS Gaila, kad perrašyti windowsai, nebeturiu savo darbų, kurie mano kompe buvo

Galerija

Comment

• chibi_nemiga
      Rimtas forumo narys

• 2008 08 01
      • 117

paskaitinėjau šio puslapio pradžią ir net sunerimau, galvoju vėl per savo žioplumą į ne tą temą nusukau...
      bet ne, pasirodo čia apie menininko išsilavinimą [ir apie FainaruFataji kalbama. galėjot bent kur atskirai pakalbėt.>.> na ne esmė.]
      taigi, jau antrus metus lankysiu Kauno A.Martinaičio dailės mokyklą.^^ kolkas esu visai tuo patenkinta.

Comment

• FainaruFantaji
        Cyber Snake

• 2007 04 28
        • 579

Malonu susipazinti. Kaip matote cia yra oficiali "Meet Fainaru thread."

^_________________________________________________ __^

Working underground.

Comment

• Eglaya
          Procrastinator

• 2005 07 22
          • 561

O.o'' Perskaičiau temą nuo pat pradžios, kad suprasčiau, kas čia dėjosi 6-7 psl.

Į temą:
          kadangi klausimas "menininko", tai 8 metai muzikalkėj ir tas popierinis diplomas gal šiek tiek ir skaitos.

Nesu baigus jokių dailės mokyklų ir per dailę mokykloj nekaip sekdavos (vis kažkuo neįtikdavau mokytojai >.>''). Čia, kiek matau, visi piešia, bet pačiai nelabai išeina. Peizoju tik kartais ir tuomet, kai užeina noras. O tas būna labai retai... Vat, vienas iš tokių labiau nusisekusių darbų:
          Spoileris:

Ne į temą:
          ta diskusija buvo labai seniai (taip, aš visuomet pažiūriu, kada pranešimas įdėtas į forumą), bet kadangi pati turiu ant avataro "vyrą" Naruto, tai jaučiu pareigą paaiškinti - jau daugiau negu porą metų sukuos 'fan-girl' bendruomenėj kitame forume, ir ten gyvendama išmokau viena - bernas ant merginos avataro reiškia ne sutrikusią asmenybės orientaciją, o tiesiog rodo tai, kas tam žmogui patinka

[kitaip mes ten visos būtumėm nenormalios ^^;;]

Comment

• chibi_nemiga
            Rimtas forumo narys

• 2008 08 01
            • 117

hmmm, na ir man malonu susipažinti.^w^
            Eglaya, gražus darbas šiaip. tiksliau sketchas. tik lūpas reiktų pataisyti manau...
            eeh, o aš maniau, kad ne taip supratau... aš irgi kažkada avą su Cloudu iš FF 'nešiojau'.XD ir su Ren iš Jigoku Shoujo. ir dabar, kaip matote, su Soul. man čia nieko keisto. jei patinka tas veikėjas, užsidedi su juo avą ir laiminga, nesvarbu, ten vaikinas ar mergina. žymiai keisčiau man tie žmonės kur forumuose/internetiniuose žaidimuose kitos lyties atstovu apsimetinėja. na bet nesmerkiu ir tokių.
            ir viskas manau. baigiu šitą diskusiją, nes ji čia jau floodu patapo.>.>

Comment

• bleach
              Kawaii >:D
              • 2008 08 06
              • 84

na as tai db lankau meno mokykla, dailes skyriu. tai siais metai ten busiu jau penktoke : na is viso yra sesios klases tai as jau taip sakant uz dvieju metu turesiu sioki toki issilavinima
              I wish i could have five lifes! Then I could have been born in five different towns and eaten five lifetime`s worth of food and have five different careers, and...
              ...fallen in love with the same person, five times...
              sigpic

Comment

• Renata
                Meanie

• 2008 05 25
                • 715

seip piesiu nuo mazu dienu + trecius metus lankau dailes bureli.. save pavadinciau: zmogumi prie meno
                AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Exotic Anime Girl
                  Ima firin mah lazah!!!
                  • 2008 07 04
                  • 67

joa as tikrai labai graziai piesiu nuostabiai

Comment

• TheCoolMaker
                    UVERworld

• 2008 02 10
                    • 142

Na lankiau dailės mokyklą, 6 metus išėjau dabar ŠU studijuoju Dailė(dizainas), tai bus kaip ir meninis išsimokslinimas anime visgi piešiu nedrąsei dar na per mažai laiko tam skiriu ir nesigauna taip kaip noriu , bet va kopijuoju nuo vaizdo puikiai

Ichiban -Lipstick for men http://www.youtube.com/watch?v=tTokq...eature=related

Comment

• bleach
                      • 2008 08 06
                      • 84

na va as jau penktus metus i meno mokykla einu ir kitais metais baigiu, tai cia kaip ir bus sioks toks issilavinimas.
                      Paskutinis pakeitimas nuo bleach; 2008-10-17, 19:04.
                      I wish i could have five lifes! Then I could have been born in five different towns and eaten five lifetime`s worth of food and have five different careers, and...
                      sigpic

Comment

• Benulis
                        Forumo maniakas

• 2008 10 04
                        • 404

Velnias, as piesiu, bet nelankau jokios dailes mokyklos, kaskaip keistai atrodo kai tau liepia kaska tai nupiest ar pan... Uzeikit cia http://www5.videogaga.lt/video#dm.id...%253D291731248 cia keletas mano darbu.Kaip 14metu laikyciau jog gan gerai piesiu , kaip jus prisivertet eit i dailes sule? P.S. nekreipkit demesio i gagos komentarus DD
                        Paskutinis pakeitimas nuo Benulis; 2008-10-17, 19:14.

Comment

• bleach
                          • 2008 08 06
                          • 84

Autorius Benulis
                          Velnias, as piesiu, bet nelankau jokios dailes mokyklos, kaskaip keistai atrodo kai tau liepia kaska tai nupiest ar pan... Uzeikit cia http://www5.videogaga.lt/video#dm.id...%253D291731248 cia keletas mano darbu.Kaip 14metu laikyciau jog gan gerai piesiu , kaip jus prisivertet eit i dailes sule? P.S. nekreipkit demesio i gagos komentarus DD
                          na as is kart pagal amziu ejau i trecia klase+ neblogai piesiau. siaip tikrai nuobodu, bet mano busimai specialybei butina daile, taigi lankau

be to graziai piesi
                          sigpic

Comment

• *Michiyo*Yamahita

As hmm... senokai bet baigus 4 metu Dailes mokykla,lankius papildomus kursus apie japonu mena :P tai tiek.......kol kas nera noro bandyt piest photoshopu XD

Comment

• Luna-chan
                              Miau?
                              • 2008 12 01
                              • 70

Ja, aš irgi kaip ir baiginėju muzikalkę.... Fe... Smuikas užknisa....
                              Feed Me! Adopted from Valenth

Comment

• denix2
                                Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                                • 350

Aš tuoj dailes mokykla baigsiu liko tik diplominiu darbo ginimas Gegužes 30d. gausiu diplomą ir turėsiu kažkokį išsilavinamą
                                “I reject your reality and substitute it for my own.”
                                www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

Working...