Turit kokį - kaip menininko išsilavinimą?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sasumi
    AquariusKiss

• 2006 08 06
    • 190

Autorius Sleeplessness
    Jo jo, kai pas tėvus grįžtu ir pradedu piešti, tai supyksta, sako, kad vėl nematys kelias dienas, nes aš nebejaučiu laiko. Esu kažkada piešus dešimt valandų, pamiegojus ir dar aštuonias - kol užbaigiau piešinį. O draugai sako, kad aplink oras kibirkščiuoja kai paišau
    oho,10 hashu..??jooo...nesistebeciau jej aplink tave kas kibirksciuotu bet jauciu kaip subine nutirpoooo....???

Comment

• Di
      • 2006 09 19
      • 169

Na, negaliu pasakyti, kad nutirpo - nejaučiau jos ir tiek o kibirkščiuoja tai dėl to, kad labai smarkiai susikaupiu - man tada viskas aplink išnyksta. Todėl negaliu piešti gamindama valgyti, nes galiu ir namus padegti
      [I]kiekyb

Comment

• Ledux
        PlixPlox

• 2007 03 09
        • 135

Nju jei tiek susikaupi tai ir nupiest iseina gal parodytum keleta piesinuku arba galerija
        sigpic

http://ledux.myanimelist.net

Ne piniguose laimė , o jų kiekyje.

Nebūk jautis 2009

Comment

• Di
          • 2006 09 19
          • 169

Art scenej mane galima surasti - Lady_Di. O anksčiau esu rodžiusi čia savo darbus kaip Di. Jei ką, tiesioginis priėjimas prie mano darbų yra nurodytas čia, skiltyje "mano namų puslapis".

Kai grįšiu namo, būtinai duosiu tiesiogines nuorodas į savo piešinius.
          [I]kiekyb

Comment

• MiyazakiKen

as jau sestus metus mokausi dailes mokykloi liko dar vienas ir diplomas mano rankose

Comment

• kypshius
              Rašytojas

• 2007 04 17
              • 254

as pradinei dailes bureli lankiau poto i ausros gimnazije nuejau, o ten sustiprinta daile tai ir peckalioju per pamokas. isvis man patinka piesti.

Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Comment

• Lust
                a.k.a Yurla

• 2006 12 17
                • 274

O kad mane kas butu leides i dales mokykla >.> Tobulinames savarankiskai, tik vat kad to progreso nelabai matos ir akiratis plecias tik siauria kryptim X.x
                Lust-Yurla @ DeviantArt

Comment

• Jigoku_Shoujo

na mano mama mikrobiologe/bakterologe/dailininke tai kai turi laiko pamoko piest,na tiksliau as nupiesiu,o ji apvaro vat kazkas snekejo apie muzikalke :sick: YAK!! as ja pabaigiau nes tevai verte brr blogi prisiminimai

Comment

• ketou
                    savim patenkintas gyvulys
                    • 2006 04 16
                    • 51

Autorius Youka
                    tris su puse metu lankiau dailioske, neapsigyniau diplominio, nes jis man ideja butu kainavus daug pinigu, tad taip ir negrizau po akademiniu. dviem metam uzmeciau piesima. dabar kazkaip vel ima noras imtis piestuko, bet jau baisiai nedrasiai.
                    fanartu nepaisau. ir turbut nepradesiu.

man su dailes baigimu tas pats bajeris buvo XDD puse metu liko ir i negryshtamas akademkes XDD toliau galvoju VDA baigaliot ir rimtesniu mokslu i rusija vazhiuot..%))kolkas esu namu gamybos vietinis dailininkelisXD
                    Melynas dangus taip dera prie tavo juodos sielos...

Comment

• slicKrox
                      Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                      • 2161

na... kas liecia menininko issilavinima, tai as jo oficialiai niekada nebuvau gaves, bet piesti ir kurti muzika visada zavejo, patiko ir patiks! AIsq piesimas gal kiek nors ir primirstas, bet visada liks mano sirdyje.. kaip bebutu, bet menininko issilavinima manau igautu kiekvienas, kuris idetu i tai pakankamai pastangu, noro, kantrybes ir meiles.

Comment

• FainaruFantaji
                        Cyber Snake

• 2007 04 28
                        • 579

Na du metus dailes bureli lankiau, ir dar metus su Flash mokiausi, nors i tai ieina ir piesimas ir dizainas ir programavimas ir panasiai...

Working underground.

Comment

• Boygaara

ne neturiu

Comment

• Erinija
                            Anonymous

• 2007 04 13
                            • 15

Visada megau piesti..... Dabar tai jau peraugo i manija Draugai ir klasiokai sako, kad as labai graziai piesiu, bet as noriu piesti graziau......... Net dailes mokytojas kazkada klause, ar nelankau dailes mokyklos bet as nelankiau........... Nelankiau jokiu piesimo bureliu, piesiau vien del malonumo [dabar irgi] ......... Klasioke patare man pradet lankyt dailes mokykla, bet tevai neleido bet mano atkaklumas nugalejo ir as pradesiu lankyti dailes mokykla todel issilavinimo neturiu, bet turesiu, jei spesiu baigti dailes mokykla

Comment

• Eisas Kuperis
                              Simintis Sun

• 2006 01 25
                              • 355

Ir visgi labai reikia. Reikalingi bureliai, ir dailės mokyklos dar labiau. Savo laiku irgi labai gerai piešiau, konkursus mėgau, ir gerą vietą užimti ir kitų darbų pasidairyti, tik štai vėliau to savamokslio piešimo jau niekaip neužteko nei konkursams nei šiaip vadintis mokančiu gerai piešti. Taigi jei tik yra galimybė, ja reikia išnaudoti.

Comment

• Lax..
                                reLaxed

• 2005 12 24
                                • 516

Man daug kas siūlė stot į dailę, lankyt sustiprintą dailę etc...durnas buvau, nepaklausiau. Anyway, nėra kažkas uber, galima tobulėt ir savarankiškai, ypač jei pieši savo malonumui, o ne kitiems.

Comment

Working...