7 metai muzikos mokykla :3 dabar vokalo pamokas lankau vokalo studijoje :3
Turit kokį - kaip menininko išsilavinimą?
Collapse
X
-
metus lankiau daile, bet nieko neismokau nes mokytoja sedi visa pamoka tyli ir kavute geria. o seip per dailes pamokas esu dailes mokytojos ''numyletine''. nu piesiu dar nelabai gerai, nes dar tik 7-toj klasej mokausihttp://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130Comment
-
Comment
-
Šiais metais baigsiu dailės mokykla. Lankau dailės mokyklą 7-nerius metus. Šiemet diplominis, darysiu tapybos darbą XD Būsiu dailininkė su išsilavinimuClick Below:
DEVIANTART ACCOUNTComment
-
Kedainiuose lankaiu tik du metus dailes mokykla, budama 12 kl ejau su sestokais - ir nepabaigiau ;/ nes per velai atejau, bet reikejo siokiu tokiu pagrindu (velai susigriebiau ), kad istociau kazkur - tad ir teko lankyti ir galva GRUZINTI tarp mazesniu - LIPDYTI VISOKIUS PUODUKUS IR VAZELES ;D... Dabar studijuoju VTDK interaktyvu dizaina ;D ( i VDA blin neprieme ;/ - bet ir gerai - dabar pagalvojus ... ;D ) Tai tiek - siaip visas mano issilavinimas kilo is korteliu dbz, yu-gi-oh, duel master, digimon perpiesinejimo, o veliau is anime video piesdavau sustabdybama dar mangos visokios... - todel mano piesimo diapazonas labai siauras - nemegstu piesti kazko kito ;D ;DComment
Comment