Turit kokį - kaip menininko išsilavinimą?
Collapse
X
-
-
Sakyk, ką tu veiki grafiniame dizaine? Įdomu, kokius dalykus moko, kur moko, kuo naudojatės, kokios perspektyvos? Dabar baigiu žurnalistiką ir noriu stoti į grafinį arba animaciją studijuoti.. įdomu.. Gali papasakoti?[I]kiekybComment
-
Einu jau 4 metelius i meno mokykla dar dveji ir baigsiuComment
-
ce daugmaz tendencija tokia, jeigu mokeis piest tai jau yra ikireje o tie kas kitka dare pies is malonuma, tas pats kaip ir muzikalkej, kas tur pianinus tie negroj, okas netur tiesiog myl si instrumentaSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
O man rodos, kad tai, kas tau skirta, negali nusibosti. Aš, pvz, pagal profesiją esu žurnalistė. Bet man kraujyje grafika. Galiu piešti parom. Nupiešiu, pailsiu ir vėl. Ir galva įdėjų pilna, ir šiaip - grafika sava sava tokia. Rodos, niekam neduočiau, o galėčiau, išmokčiau nemiegoti ir tik pieščiau.[I]kiekybComment
-
O man rodos, kad tai, kas tau skirta, negali nusibosti. Aš, pvz, pagal profesiją esu žurnalistė. Bet man kraujyje grafika. Galiu piešti parom. Nupiešiu, pailsiu ir vėl. Ir galva įdėjų pilna, ir šiaip - grafika sava sava tokia. Rodos, niekam neduočiau, o galėčiau, išmokčiau nemiegoti ir tik pieščiau.Comment
-
Jo jo, kai pas tėvus grįžtu ir pradedu piešti, tai supyksta, sako, kad vėl nematys kelias dienas, nes aš nebejaučiu laiko. Esu kažkada piešus dešimt valandų, pamiegojus ir dar aštuonias - kol užbaigiau piešinį. O draugai sako, kad aplink oras kibirkščiuoja kai paišau[I]kiekybComment
-
Na as lankau menuske bet vistiek dar ir namuos papaisau . Nors namuos pradedu piest kai gaunu ikvepima , sauna kokia mintis arba siaip naguciai nieztiComment
Comment