Aš irgi menininkas, automobilių salonų ir baldų restauratorius, tiksliau dar mokausi to. Čia toks savotiškas menas o jei rimtai, tai nieko nesu ėjęs ir lankęs.
Turit kokį - kaip menininko išsilavinimą?
Collapse
X
-
-
Na as smarkiausiai pasyzymiu kaip menininkas muzikoje grodamas klasikine ir elektrine gitara(daugiau elektrine) ir pieninu , o be muzikinio issilavinimo patinka daile.Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
Na, sieloje esu menininkė. Gal ir neturiu ten kažkokio labai didelio išsilavinimo, neturiu popieriukų, įrodančių mano meniškumą ir panašių dalykų, bet vis tiek laikau save menininke.
Man patinka muzika, penkis metus lankiau muzikos mokyklą, bet taip jos ir nebaigiau. Visi sakė, kad muzika - ne man. O aš vis tiek laikiau save muzike xD
Pradėjau eiti į dailės mokyklą, ten irgi sakė, kad dailė ne man. Gerai, kad ją vis dėlto baigiau. Keli mano darbai buvo moksleivių parodose. Paskutiniu darbu pasirinkau išausti vidutinio dydžio gobeleną. Sakė, kad nepavyks. Bet aš galvojau, kad esu dailininkė ir man pavyko xD
Kelis metus lankiau floristikos ir keramikos būrelį, tai irgi savotiškai meniška.
Na, jei rašyti irgi menas, tai kartais mane aplanko mūza. Kolkas mano mūza dar nėra labai graži ir talentinga, tai mano kuryba nėra labai tobula, bet aš stengiuosi. Galbūt ateity kažką pasieksiu. Nes širdyje esu menininkė.Comment
-
esu muzikonts.. 6tus metus. tai pas kelius mokytojus buvau 1-2 kartus per ta laika, tiesiog kad pora daliku ishsiaskint =) teko ir solfedzo mokintys privacei irgi viena menesi... bet o taip kazka baigt tai nzn.. as muzikologijos egza islaikiau 12ktoj klasei priestai nieko nelankydamas.. nei muzikalkes nei ka..
kitaip tariant visiskas savamokslis ir 6ta vieta lt gitarastu konkurse.. mane tenkina ;DComment
-
Tokio 'išsilavinimo' neturiu. Žinau, kad per daug tingėčiau kelis metus iš eilės tampytis į dailės ar muzikos mokyklas (nors gal truputį palankyti būtų įdomu ) Jau pakankamai užtenka 'kryptingo menų ugdymo' programos mokykloje... Dailė, teatras muzika ir šokiai. Viskas kartu. Beprotybė kažkokia. Šokius prieš metus mečiau (nors lankiau 9 metus), o visa kita liko. Lankau teatro ir dailės būrelius, dalyvauju įvairiuose Lietuvos teatro festivaliuose, per mokyklos renginius dainuoju. Dabar galva plyšta darant atsiskaitomuosius tų dalykų darbus nes sistemos jubiliejus (10 metų!). Kadangi lavina visas pagrindines meno kryptis, ir mano 10 metų atlankyta, tai gal čia skaitosi kaip 'menininko išsilavinimas'? Jei taip, tai tokį turiu O šiaip LABAI mėgstu tapybą bei teatrą, ir muziką dievinu... Kai dabar reiks pasirinkti 11 klasei pamokas kurias lankysiu pagal PROFESIJĄ kurią rinksiuos... Bloga daros... noriu ką nors su menu susijusio, bet kas žino...Comment
-
Savamoksle su dArto ir tubes pamokom. Niekas namato kaip piešiu, bet ir nereikia. Taip pat mokykloj truputi išmokau, bet tik iki 9 klasės taip buvo, veliau pasikeitė mokykla ir mokytoja, so viskas ką mokėjau pranyko, db klijuojam kažkokius atvirukus ir vaizduojamės turintys perspektyvą.Spoileris:Comment
-
👍 1
Comment
-
baigsiu šiemet dailės mokyklą, ir va visas mano išsilavinimas ;D gal dar po to ir papildomai į dailę eisiu, nes labai patinka ^^the real world didn't want such a freak like me
because I have an onigiri instead of my brain
so I came to anime world
it's a really cozy place to beComment
-
Nuo 2 iki 5klases sustiprinta daile lankiau,4-6h per savaite,mokytojos is dailes mokyklos ateidavo. Pamenu paskutinius metus belekaip uzkniso paveikslu "interpretacija" muziejuose Baigiant pradine mokykla,kaip atsisveikinimo dovana is 26darbu turejo buti atrinkti tik 3,is kuriu papuole ir maniskis,sita laikau didziausiu savo pasiekimu Dailininku netapau,nes mano stilius pan kaip Vincent'o van Gogh'o,tad db tik siaip retkarciais nupiesiu kokia nors nesamoneComment
-
Comment