Turit kokį - kaip menininko išsilavinimą?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • SolidSnake
    SSDD

• 2005 12 21
    • 172

Juo Youka tokios dailioshkes tai shu... 100% sutinku
    I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!

Comment

• Bestija
      Naujokas
      • 2006 08 31
      • 10

Aš 4 metus mokausi menų gimnazijoj...

Comment

• Killerbug

na, ash jau pora metu+ dirbu "tabula rasa" leidykloj (ten leidzia knygeles ir zurnalus kjp pipiras, zirniukas ir pan.) tj nzn ar cia skaitosi prie issilavinimo.. (be to, man 15 XD)

Comment

• random
          beveik ekscelencija
          • 2006 11 08
          • 30

dabar antrus metus einu i dailes bureli, kai pereisiu i gimnazija,greiciausiai pradesiu i dailes studija kulturos namuose eit. Gaila, bet pas mus nera dailes mokyklos

Comment

• Surreal
            Green World

• 2006 10 31
            • 76

Ketvirtus metus lankau dailės mokyklą :] Kitais metais ją pabaigsiu...

Comment

• CeraS`VictoriA

na... as nors ir nelankiau dailes mokyklos ar panasiai, bet visad eidavau i burelius ir panasiai... visad megau mena o anime stailu pradejau tai irgi nuo songoku

Comment

• niekšas
                forumo idiotas

• 2006 08 23
                • 544

Neturiu nieko panašaus, bet piešti tikrai mėgstu,aišku piešiu TIK anime temomis, ir daugiausiai horror scenas.Šiaip nuo mažens neblogai piešdavau, dailės mokytoja,gal kokioj trečioj klasėj sakė, kad esu tam gabus, kad tipo iš manęs gali kas nors išeiti šioj srity, jei tobulinsiu sugėbėjimus,mano tevai tuo susidomėjo ir užrašė mane į dailės burely. iš pradžių aš tam neprieštaravau, bet palankes pora pamokų nusprendžiau mest .Nepatiko man ten todėl kad mokytoja man parinkdavo piešimo tema, kuri niekada nebuvo ta kuria norėčiau piešt .Ir "bendruomenė" man nepatiko, nenorėdavau piešti prie kitų.Neišėjo iš manes menininkas .Bet ne mano sritis piešimas, kai užeina noras piešt tai prisėdu, bet faktas kad sėdėjimas prie stalo,bent jau ilgas,kaip ir sedejimas prie kompo per ilgai, manęs netraukia. Negaliu išsėdėti visa dieną,būtinai turiu krosa prabėgt,boxo maiša padaužyt,atsispaudimų ir prisitraukimų padaryt, nes be to jaučiuosi tarsi diena veltui nugyvenęs .

Comment

• Likimo_Kalvis
                  YOSH!!!

• 2006 08 26
                  • 378

Autorius niekshas
                  Neturiu nieko panašaus, bet piešti tikrai mėgstu,aišku piešiu TIK anime temomis, ir daugiausiai horror scenas.Šiaip nuo mažens neblogai piešdavau, dailės mokytoja,gal kokioj trečioj klasėj sakė, kad esu tam gabus, kad tipo iš manęs gali kas nors išeiti šioj srity, jei tobulinsiu sugėbėjimus,mano tevai tuo susidomėjo ir užrašė mane į dailės burely. iš pradžių aš tam neprieštaravau, bet palankes pora pamokų nusprendžiau mest .Nepatiko man ten todėl kad mokytoja man parinkdavo piešimo tema, kuri niekada nebuvo ta kuria norėčiau piešt .Ir "bendruomenė" man nepatiko, nenorėdavau piešti prie kitų.Neišėjo iš manes menininkas .Bet ne mano sritis piešimas, kai užeina noras piešt tai prisėdu, bet faktas kad sėdėjimas prie stalo,bent jau ilgas,kaip ir sedejimas prie kompo per ilgai, manęs netraukia. Negaliu išsėdėti visa dieną,būtinai turiu krosa prabėgt,boxo maiša padaužyt,atsispaudimų ir prisitraukimų padaryt, nes be to jaučiuosi tarsi diena veltui nugyvenęs .
                  kai kas paskytu ka tuos atsispaudimus ir prisitraukimus darydams laika swaistai
                  Bet as tave suprantu, pats be kacelkes daugiau 2 dienu neistveriu
                  Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

Comment

• Dorothy

Lankiau dailes bureli, siaip graziai piesiu, bet jau nebelankau to burelio...

Comment

• blueangel
                      beware!I am crazy!
                      • 2007 01 02
                      • 27

na...jeigu neuzbaigta 3 metu kankyne dailioskej galima priimti uz bilekoki issilavinima tai jo...turiu)))dar ir dabar mokausi...bet jau grafinio dizaino))
                      http://static.diary.ru/userdir/8/3/7/7/83770/4452574.jpg
                      ...Res plUs Valent quam VerbA...

Comment

• Kurotani
                        Rimtas forumo narys

• 2007 01 01
                        • 119

Senokai varstau dailės mokyklos duris,ir šiaip nuolat piešiu savo malonumui... gal kada koki nepaprastai įspudingą šedevrą sukursiu anime daugiau mėgstu žiūrėti nei piešti, labiau patinka rimta tapyba

Comment

• yohdawn
                          Naujokas
                          • 2007 01 01
                          • 24

.
                          Paskutinis pakeitimas nuo yohdawn; 2023-05-23, 22:22. Priežastis: delete

Comment

• lucy

As nuo pirmos iki kokios penktos ar sestos klases lankiau dailes studija ir tepliojau dazais. Po to perejau i grafika [piesdavau pati sau namie ir per dailes pamokas mokykloje]. Dabar studinu inzinerine architektura, tad piesti tenka, tenka... Neisivaizduoju savo gyvenimo nepiesiant ko nors arba nekuriant. O fanart'ai man neypac patinka - reikia kurt kazka savo, nes kai kurie piesiniai neatrodo to paties lygio kaip ir originalas [cia svelniai ], bet pliusas tas, kad is geros sirdies ir susizavejimo piesti ^_^

Comment

• [snyguracka]
                              Whatever ;]
                              • 2007 01 01
                              • 9

lankius as ir muzikos ir dailes mokyklas, bet nei ten nei ten neissilaikiau.. pabosdavo ;D man dar turi uzplaukti vadinamas ikvepimas kad galeciau piest o ne is kart kada reikia. ir maloniau piest savo malonumui o muzikante...sake gera buciau bet nekeciau savo mokytojos tai isejau...

Comment

• blueangel
                                beware!I am crazy!
                                • 2007 01 02
                                • 27

tai kur dabar eisi?))))
                                http://static.diary.ru/userdir/8/3/7/7/83770/4452574.jpg
                                ...Res plUs Valent quam VerbA...

Comment

Working...