Juo Youka tokios dailioshkes tai shu... 100% sutinku
Turit kokį - kaip menininko išsilavinimą?
Collapse
X
-
-
Neturiu nieko panašaus, bet piešti tikrai mėgstu,aišku piešiu TIK anime temomis, ir daugiausiai horror scenas.Šiaip nuo mažens neblogai piešdavau, dailės mokytoja,gal kokioj trečioj klasėj sakė, kad esu tam gabus, kad tipo iš manęs gali kas nors išeiti šioj srity, jei tobulinsiu sugėbėjimus,mano tevai tuo susidomėjo ir užrašė mane į dailės burely. iš pradžių aš tam neprieštaravau, bet palankes pora pamokų nusprendžiau mest .Nepatiko man ten todėl kad mokytoja man parinkdavo piešimo tema, kuri niekada nebuvo ta kuria norėčiau piešt .Ir "bendruomenė" man nepatiko, nenorėdavau piešti prie kitų.Neišėjo iš manes menininkas .Bet ne mano sritis piešimas, kai užeina noras piešt tai prisėdu, bet faktas kad sėdėjimas prie stalo,bent jau ilgas,kaip ir sedejimas prie kompo per ilgai, manęs netraukia. Negaliu išsėdėti visa dieną,būtinai turiu krosa prabėgt,boxo maiša padaužyt,atsispaudimų ir prisitraukimų padaryt, nes be to jaučiuosi tarsi diena veltui nugyvenęs .Comment
-
Neturiu nieko panašaus, bet piešti tikrai mėgstu,aišku piešiu TIK anime temomis, ir daugiausiai horror scenas.Šiaip nuo mažens neblogai piešdavau, dailės mokytoja,gal kokioj trečioj klasėj sakė, kad esu tam gabus, kad tipo iš manęs gali kas nors išeiti šioj srity, jei tobulinsiu sugėbėjimus,mano tevai tuo susidomėjo ir užrašė mane į dailės burely. iš pradžių aš tam neprieštaravau, bet palankes pora pamokų nusprendžiau mest .Nepatiko man ten todėl kad mokytoja man parinkdavo piešimo tema, kuri niekada nebuvo ta kuria norėčiau piešt .Ir "bendruomenė" man nepatiko, nenorėdavau piešti prie kitų.Neišėjo iš manes menininkas .Bet ne mano sritis piešimas, kai užeina noras piešt tai prisėdu, bet faktas kad sėdėjimas prie stalo,bent jau ilgas,kaip ir sedejimas prie kompo per ilgai, manęs netraukia. Negaliu išsėdėti visa dieną,būtinai turiu krosa prabėgt,boxo maiša padaužyt,atsispaudimų ir prisitraukimų padaryt, nes be to jaučiuosi tarsi diena veltui nugyvenęs .
Bet as tave suprantu, pats be kacelkes daugiau 2 dienu neistveriuSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
na...jeigu neuzbaigta 3 metu kankyne dailioskej galima priimti uz bilekoki issilavinima tai jo...turiu)))dar ir dabar mokausi...bet jau grafinio dizaino))Comment
-
As nuo pirmos iki kokios penktos ar sestos klases lankiau dailes studija ir tepliojau dazais. Po to perejau i grafika [piesdavau pati sau namie ir per dailes pamokas mokykloje]. Dabar studinu inzinerine architektura, tad piesti tenka, tenka... Neisivaizduoju savo gyvenimo nepiesiant ko nors arba nekuriant. O fanart'ai man neypac patinka - reikia kurt kazka savo, nes kai kurie piesiniai neatrodo to paties lygio kaip ir originalas [cia svelniai ], bet pliusas tas, kad is geros sirdies ir susizavejimo piesti ^_^Comment
-
lankius as ir muzikos ir dailes mokyklas, bet nei ten nei ten neissilaikiau.. pabosdavo ;D man dar turi uzplaukti vadinamas ikvepimas kad galeciau piest o ne is kart kada reikia. ir maloniau piest savo malonumui o muzikante...sake gera buciau bet nekeciau savo mokytojos tai isejau...
Comment
-
tai kur dabar eisi?))))Comment
Comment