Siemet as baigiau muzikos mokykla groju pieninu ^^
Turit kokį - kaip menininko išsilavinimą?
Collapse
X
-
Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpic -
Matau, kad cia raso ne tik apie dailes mokyklas.. Tai as pries 2 metus baigiau muzikos mokykla, moku grot fortepjonu.
Dabar jau 2 metus lankiau akustines gitaros pamokas. Pries 3 dienas nusipirkau elektrine gitara ir dabar pradedu mokytis ja grot.
Neziurint i tai, ( gal ir keista ) visiskai nenoriu, kad busimas darbas butu susijes su menu...Comment
-
baigiau pirmą kursą muzikos akademijoj, haha. šiaip nuo darželio grojau fortepijonu, 12 metų muzikos gimnazijoj mokiaus. visad piešiau ir piešiu, bet savamoksliškai grynai. dar galiu pagrot keletu instrumentu, kartais padainuoju, pakuriu.. bet nesiviešinu, nepatinka. tai tiek.Comment
-
Žmonės, o muzikantas.... Tai irgi menininkas, taip?? Jūs visi čia apie piešimą tik... O kur muzika?? Tai vat... Jei čia tokių dar neatsirado, tai sakau, kad aš tai turiu kaip menininkės išsilavinimą - muzikantė!! Groju su smuiku. Taip pat dar, kaip ir dauguma tokių kaip aš (muzikantų), na, ne gitara, bet pianinu... XD O kur tobulinuosi, tai muzikos mokykloj... Che che... ;D Bet taip pat ir dailės būrelį lankiau... Na, kol buvau mažesnė ir kol mokytojas sveikas buvo... Pagarba jam. O dabar net nežinau, kaip begyvuoja...
Tai tiek apie mano patirtį... XDDD
O tokios smulkemos, kaip koks nors, atsiprašau už išsireiškimą, šūdeliavimas net neverta minėti... Tokiais dalykėliais dauguma užsiima... Muahahaha!Comment
-
Comment
Comment