Turit kokį - kaip menininko išsilavinimą?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Smart
    Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
    • 118

We dont need no education.
    We dont need no thought control.
    No dark sarcasm in the classroom.
    Teachers leave those kids alone.
    Hey, Teacher leave those kids alone!
    Paskutinis pakeitimas nuo Smart; 2008-01-30, 14:48.

Comment

• Lax..
      reLaxed

• 2005 12 24
      • 516

Autorius Smart
      We dont need no education.
      We dont need no thought control.
      No dark sarcasm in the classroom.
      Teachers leave those kids alone.
      Hey, Teacher leave those kids alone!
      Ištraukei žodžius iš konteksto. Jie nieko nereiškia be konteksto, dar blogiau - visi, neklause pinkų, juos supras neteisiningai.

Comment

• Smart
        Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
        • 118

Autorius LAX...
        Ištraukei žodžius iš konteksto. Jie nieko nereiškia be konteksto, dar blogiau - visi, neklause pinkų, juos supras neteisiningai.
        Natas gal parasyt?

Comment

• WailfulDevil
          Daddy Sparda >:3

• 2007 08 20
          • 73

gincai del nieko..piesimas, grafika ir pan. tapo ne malonumu, o savo jegos irodymo simbolis..ir seip kam kas rupi kas ka baige ir ka ruosias, kodel blogai, kodel neimt tos dailes..tiek, kad painiotis baigi

Comment

• SolidSnake
            SSDD

• 2005 12 21
            • 172

Pasigincikim dar FF !!! Net malonu skaityt !!! Emocijos!!!

Man neduoda ramybes 1 klausimas,FainaruFantaji, Cloudas gi vyras o tu mergyna [rodos] Negalvok kat noriu izeist, bet tai atro kazkaip mmmmm Gei style ar lesbo style, nzn. Netai svarbu 8D.[ka apie tai galvoji?] [O gal ten ne Cloudas ?] o Del Emo, hmmm Emo mergynos visai simpatishkai atrodo 8}~ i cosplay panashu. I tavo baigiamaji darba dar pazesiu,ko tu ten verta...
            I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!

Comment

• Smart
              Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
              • 118

Kam dar patinka apsimetineti kitos lyties atstovais,be FF???

Comment

• SolidSnake
                SSDD

• 2005 12 21
                • 172

Jaigu patinka apsimetinet vyru tai tegul apsimetineja. Man sheip tai netrukdo [daug idomiu klausimu tik kelia] 8D Ishkreipta asmenybe ,ko toliau to idomiau... Aziates veza bet tik grazios 8}}}~~~ del plauku sutinku jaigu tinka tai tegul dazo. [pasakyk tavo mentalitetas labiau moteryshkas ar vyrishkas]
                Man tu FF labiau primeni 12 metu mergaite O ce tavo kaip suprantu darbas [ Jaigu ji prakomentuosiu vel mane uzbanins metams 8D] Kolkas tavo zodziai idomesni negu tavo pieshinei !!! [turbut esi ish tu zmoniu kurie daug rasho forume, bet bijo pasakyti zodi tikrame pasaulyja] ( atsimeniau greena, nu tas kuris rashe kat jis negrazus 8DDDDDD)
                Paskutinis pakeitimas nuo SolidSnake; 2008-01-31, 22:28.
                I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!

Comment

• KaroleLary
                  Naujokas

• 2008 03 05
                  • 11

siaisp nuo vaikystes paisau....po to kai perejau is vienos mokykla i kita patekau i dailes klase.... dar metus lankiau dailes mokykla...tik del laiko stokos meciau....o siaip siais metias diplomini darau mokykloje...ir uz tai gausiu diploma su kuriuo galesiu stoti i kokia nors menininko profesija...zodziu visa gyvenima paisau...

Comment

• Dark-Tarou
                    I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
                    • 486

Autorius FainaruFantaji
                    12 $%^&.... 14 man... Pries 4 dienas suejo. Tiesa sakant ta foto dariaus, kai buvo 13 man. Bet cia ne esme. Komentuot gali, as gi zinau, kad cia sudas, ir zinau daugiau ar maziau, kokios klaidos. Neturiu kompleksu del isvaizdos ir tuo labiau nebijau kalbet realybej, nes joje sneku ganetinai nemazai. Mentalitetas... Hmpf, priklauso nuo situacijos. Jei man pakis grazu vaikina sakysiu, kad jis grazus, sexy ir t.t. Jei man pakis grazia mergina sakysiu, kad ji grazi, sexy ir t.t. Jei netycia papulsiu tarp besidazanciu fyfu apkalbanciu zmones nuo A iki Z susilaikysiu joms nedavus i galva tik todel, kad jos "mergaites" o mergaiciu musti negalima. Mane visada trauke dalykai, kurie bent pagal sena tvarka traukia labiau berniukus. Pvz.: masinytes, statymas is smelio and so on. Taip pat profesija tokia... Na dar ne profesija, bet turetu ateity tapti profesija - prie kompu. Nelabai daug panu pasirinktu. Taip pat esu is tu, kuriem paprasciausiai nelabai rupi ju isvaizda. Tipiskai vyrai yra neperdaugiausiai prisiziurintys [nesakau, kad smirdantys ar apzele, tiesiog neperdedantys]. Taip pat kiek zinau yra toks dalykas mergaites su mergaitem, berniukai su berniukais, kuris isugdomas mokykloje. Jei ne taip vaikiskai, tai pavadinciau savo lyties aukstinimas ir priesingos lyties zeminimas. Niekada nebuvau mergaiciu pusei, tiesiog ne mano mastymas. Budavau su berniukais ir didziai pasakysiu, kad visdar esu! Bet is tiesu esu tik tom-boy, tikrai uzkietejas tom-boy ir tiek.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>

Nenoriu kištis į tavo asmeninį gyvenimą, bet tu turėtum baigti taip agresyviai elgtis su žmonėmis. Nuo to nebus nei geriau jiems, nei tau pačiai.

Tai puiku, kad tu nebijai išsakyti savo nuomonės ir pan. Man netgi keista, kad kai kurie vyrai ir moterys kompleksuoja del to, kad mano jog tos paties lyties atstovas yra jam patrauklus. Aš esu mergina, ir man labai patinka gražios, paslaptingai atrodančios merginos be rūbų, turiu jų pilą kompiuteryje. Bet čia nėra nei biseksualumas ar kažkas panašausda moterys traukti lytiškai aišku).

Ir tikrai nereikia kompleksuoti dėl išvaizdos. Kas viduje yra svarbiausia, ir kai tu pradedi geriau pažinti žmogu jis pasidaro tau patraukliausias ir mieliausiai pasaulyje, nors iš išvaizdos tau jis kažkada atrodė, pasakykim, prastas. Tavo nuotraukoje aš pamačiau miela ilgalaukę jauną merginą. Tikrai fotogenišką, bet kai aš jau spėjau susipažini su tavo būdu, nuotraukoje man pasirodė pasipūtusi mergiotė. Tu gali ant manes dabar pilt savo pyktį ir panašiai, grasinti, man visiškai nesvarbu.

Noriu tik palinkėt sėkmės gyvenime ir kad tavo nelaimės išsispręstų. Išties maloniau bendraut su laimingu žmogumi, negu su tuo kuris pykstas nuo to kad kitas žmogus jam pataria arba...tiesiog nusišypso

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>

O dėl piešimo (grįžtant į temą0 man tenka savarankiškai mokytis ir tobulintis. Tiesa, aš šiais metais pradėjau lankyti animacijos būrelį. Man to reikia ateičiai, kad įgyvendint savo svajone, tapti animatore

Autorius KaroleLary
                    siaisp nuo vaikystes paisau....po to kai perejau is vienos mokykla i kita patekau i dailes klase.... dar metus lankiau dailes mokykla...tik del laiko stokos meciau....o siaip siais metias diplomini darau mokykloje...ir uz tai gausiu diploma su kuriuo galesiu stoti i kokia nors menininko profesija...zodziu visa gyvenima paisau...

Tai labai puiku o į kokią meninę profesiją tu taikaisi?
                    Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-07-24, 15:03.
                    /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• FainaruFantaji
                      Cyber Snake

• 2007 04 28
                      • 579

Autorius Dark-Tarou

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>

Nenoriu kištis į tavo asmeninį gyvenimą, bet tu turėtum baigti taip agresyviai elgtis su žmonėmis. Nuo to nebus nei geriau jiems, nei tau pačiai.

Tai puiku, kad tu nebijai išsakyti savo nuomonės ir pan. Man netgi keista, kad kai kurie vyrai ir moterys kompleksuoja del to, kad mano jog tos paties lyties atstovas yra jam patrauklus. Aš esu mergina, ir man labai patinka gražios, paslaptingai atrodančios merginos be rūbų, turiu jų pilą kompiuteryje. Bet čia nėra nei biseksualumas ar kažkas panašausda moterys traukti lytiškai aišku).

Ir tikrai nereikia kompleksuoti dėl išvaizdos. Kas viduje yra svarbiausia, ir kai tu pradedi geriau pažinti žmogu jis pasidaro tau patraukliausias ir mieliausiai pasaulyje, nors iš išvaizdos tau jis kažkada atrodė, pasakykim, prastas. Tavo nuotraukoje aš pamačiau miela ilgalaukę jauną merginą. Tikrai fotogenišką, bet kai aš jau spėjau susipažini su tavo būdu, nuotraukoje man pasirodė pasipūtusi mergiotė. Tu gali ant manes dabar pilt savo pyktį ir panašiai, grasinti, man visiškai nesvarbu.

Noriu tik palinkėt sėkmės gyvenime ir kad tavo nelaimės išsispręstų. Išties maloniau bendraut su laimingu žmogumi, negu su tuo kuris pykstas nuo to kad kitas žmogus jam pataria arba...tiesiog nusišypso

Pirma paziurek kada tas post`as rasytas.
                      O antra tai atsikratyk "roziniu akiniu."

Working underground.

Comment

• shigofumii
                        cruel man
                        • 2008 07 05
                        • 137

as lankiau dailes mokykla ir menininkas is manes buvo vykes ,dabar jau i univera varysiu nors labai nenoriu
                        Destiny is waiting ,lets move foward to it.

Comment

• Airiz
                          מיד

• 2004 01 09
                          • 1657

Em..njo..tiekto

Comment

• Cheshiro
                            uztat as balta ir pukuota

• 2007 09 23
                            • 110

kaip ir baigiau dailes mokykla... bet.. bet... noriu atgal...^^ o nieks neleis..
                            Never trust a smiling cat...

Spoileris:

Comment

• Haji
                              Horror and Mystic lover
                              • 2008 07 05
                              • 116

Na piesti megstu ir tikrai noreciau ismokti bet kad pieva gaunasi xD aisq tam reikia lankyti bureliu ar kazka kita daryti bet tam nlb laiko turiu ^^

Comment

• Derogatory`
                                Loki'd

• 2007 10 06
                                • 350

Hmm, daile domiuosi nuo pat mažens, nes lėmė, tai, kad mano tėvai bei giminės iš tėvo pusės yra menininkai. : )
                                Na, o dabar jau tris metus lankau dailės mokyklą, šiais metais lankiau papildomas piešimo studijas pas dėdę. O šiaip ateityje ketinu stoti į architektūrą.

Spoileris:
                                Autorius FreaK`aZ
                                3ds max 9 + vray1.5

FreaK`ai, man patiko tavo kurti interjero fragmentai, ypač toji vonia ir biuras su oranžiniais pufais. :] Gal kartais mokaisi VGTU? Kurio kurso studentas esi?

Comment

Working...