Turit kokį - kaip menininko išsilavinimą?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • FainaruFantaji
    Cyber Snake

• 2007 04 28
    • 579

Ka jau ka, bet Yoshitaka Amano, Tetsuya Nomura ir Kamikokuyrou Isamu [pastarojo nekenciu ir nekesiu, tepabando jis dar prisiliest prie FF!] atskirciau, Yoshitaka gal ir ne anime, bet vistiek link to, o Tetsuya visiskas "animistas" bet jo darbu neimanoma neatskirt, taip, kad reiktu atsizvelgt manau i visokius game-art`erius, mangakus ir pan, nes is pacio animuoto dalyko mazai stilius isskiria del to, kad ten dirbo daug zmoniu.

Working underground.

Comment

• SeiSoraYu
      That's my pie.

• 2007 03 09
      • 212

Autorius Dekko13
      As laikiau pernai dailes egzamina lengvas buvo. Kokius darbus ten tau padaryti reikia?
      Matai aš visai netokią dailę lankau.Nu ten viskas papraščiau.Ateini sutartu laiku, darai darbus toj mokykloj kuriuos užduoda ir pusmečio gale buna peržiūra.Rašo pažymius ir viskas
      Beje aš ,,nelegaliai" ją lankau nes mano mama ir tėtis ten dirba dailės mokytojais tai aš irgi lankau ir pinigų nereikia mokėt, bet užtat pabaigus negausiu to diplomo
      Ai bet nemanau kad stosiu kur nors su daile

My DeviantArt

Comment

• willika
        i'm werewolf.

• 2007 11 30
        • 19

vakar buvau perziuroj, pirmas kursas dar tiktai.. per velai susivokiau kad man patinka piesti ar kad noriu eit i daile..
        pipirupirupirupipirupi~

Comment

• Džiro sesė
          X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
          • 604

Autorius willika
          vakar buvau perziuroj, pirmas kursas dar tiktai.. per velai susivokiau kad man patinka piesti ar kad noriu eit i daile..
          Jei įdomu, rytoj dar vyks peržiūros, jei neklystu - architektų,
          bet tik tiek, kad iš pačio ryto, nuo kokių 9h arba 10h.

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• Lax..
            reLaxed

• 2005 12 24
            • 516

Niekada nebūna "per vėlu". Visada būna tik "per mažai darbo".

Comment

• willika
              i'm werewolf.

• 2007 11 30
              • 19

Autorius LAX...
              Niekada nebūna "per vėlu". Visada būna tik "per mažai darbo".
              prisiminsiu
              pipirupirupirupipirupi~

Comment

• Tautvi
                Valgau vaivorykštes :3

• 2007 12 28
                • 61

Lankau Šiaulių dailės mokyklos 1-ą kursą. po šio pusmečio šokau į 2-ą, dar neaišku, ar peršokau, ar ne.
                One big smile, that is what an ideal world should be.

a smile just like this one :}

Comment

• nejiten
                  3;2;1; click boom cicaboo

• 2007 11 19
                  • 65

Nu nelankau tos dailes mokyklos ir nereikia tingiu ka nors lankyt uztenka man tos mokyklos ir taip pan. ......!! Nors piesu visai neblogai Ir eilerascius kuriau visai neblogai bet man jau tai atsibodo!!!!!!!

Comment

• _dZes_
                    Music's in my soul
                    • 2008 01 22
                    • 38

6 metus lankiau dailes mokykla ir ja pabaigiau xD jei ateiti pasiseks tai zadu stoti i Vilniaus dailes akademija xD
                    http://r1.bloodwars.net/r.php?r=54269

Comment

• SolidSnake
                      SSDD

• 2005 12 21
                      • 172

Noobs, Noobs ,Noobs Neliskit jus i tas nesamones vistiek nieko gero ish jusu nesigaus geriau sportu uzsieminekites!
                      I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!

Comment

• FainaruFantaji
                        Cyber Snake

• 2007 04 28
                        • 579

SolidSnake, izeidei mane ir mano lifetime-dream. Dirbti prie zaidimu kurimo yra mano vienintele svajone, gausis nesigaus as rizikuosiu bet kokia kaina tapti gera 3D art`ere. Sportininkai deja nera reikalingi taip kaip 3D artist`ai, nes:
                        a) Grazus PC korpusai, masines gamybos daiktai ir viska kas gerai traukia aki [isskiriant rankdarbius] yra padaryti 3D printing budu. T.y. objektas sukuriamas virtualiai ir tada su specialiais prietaisais "isspausdinamas" realybeje.
                        b)yra toks dalykas kompiuteriniai zaidimai ir tas pats anime. Daugumos efektu tik piesimu frame-by-frame neisgautum niekaip. Net Mononoke`je buvo naudoti 3D efektai.
                        c)3D labai puikiai padeda medicinoje ir kitose su tuo susijusiose srityse.

Jei kalbant apie dailininkus, tai as uz zmones kurie piesia. Aisku yra tokiu tikrai beviltisku, bet net jei ir nors vienas is desimt tukstanciu atsiras labai geras as dziaugsiuosi, ir tikrai tie kurie stengiasi nieko nepraranda!
                        Jei jus darot tai savo noru, jei jums tai patinka ir net aplinkiniai sako, kad po truputi gerejate nemeskit to ka darote! 100% atsidavimu kazkokiam darbui jus tapsite jo meistrais. Beto as labai tikiuosi, kad kadanors busiu labai gera 3D artist ir kad butent is cia, AZ, turesiu labai rimta konkurenta! Sekmes darbe ir nekreipkime demesio i visus tuos, kurie mums liepia liautis! [Klausiausi FFVIII ending`o, pakyli melodija, hee-hee ^_^"]

"...Suprask savo svajonę, nes tik ją supratęs galėsi tapti didvyriu..." - Zack Fair;Angeal Hewley [CC:FFVII]
                        Paskutinis pakeitimas nuo FainaruFantaji; 2008-01-29, 22:54.

Working underground.

Comment

• Intikas
                          Naujokas
                          • 2008 01 26
                          • 8

Baigiau dailes mokykla 4 metus eh pugos ant galo buna , o kad anime piesti tai dailes issilavinimas isvis praktiskai neprieko nes tai ganotinai kitoks stilius nuo realaus paisimo akys nosis burnos veidai kuno proporcijos na tau nebent tas issilavinimas gali padeti su strihavimu (seseliais) ir kokio fono trimacio vaizdavimu

Spoileris:

Comment

• SolidSnake
                            SSDD

• 2005 12 21
                            • 172

Valio kokia idomi istorija Fainaru Fantaji !!! Vistiek 98% nemoka nieko ir nieko gero nepadaro!!! Ir kai matau zodzius tipo "ash labai stenksios ir viskas gausis", man i galva ateina tokie zodziai kaip pvz BULL SHIT. Ce tikras gyvenimas, ce ne zaidas koks nors ,kuriame pasedejus pora menesiu galima uzkelt lvl, gaut itemu ir jau nebut NOOBU!!! Ce realybe,praleidus daugelis metu galima likti tuoi pacioi vietoi!!! Taip ir bus su 98 % visu!!! Ash kaip ir kaikurie ce esantis narei jau senei nieko nepostinu po jusu darbais.Nes atidaries kokia nors fan arto gija pamatau 99%, nesamone neverta postinimui, ir matau kaip kai kurie rasho "ooooo tobulieji" Bull Shit ... Nzn zmones ka jus sau galvojat bet jus esate svajotojai !!!O ash realistas ir pisimistas todel jums viska tai ir rashau! [aciu uz demesi, jaigu iki ce perskaitei,reishekes sugadinau tau pora tukstanciu nervu lasteliu sveikinu!!!]
                            Paskutinis pakeitimas nuo SolidSnake; 2008-01-30, 02:19.
                            I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!

Comment

• FainaruFantaji
                              Cyber Snake

• 2007 04 28
                              • 579

Idiote, as kasdien dirbu, ir tai nereiskia, kad visiskai nieko ir nepadarau, jeigu tu kazko nematai nereiskia, kad taip yra. Man reikes mokytis bent 5 metus, o poto dar tiek, kad suprofesionaleciau, ir niekada nemest sito dalyko kuri pasirinkau jei noriu ir islikt profu. Watch you mouth, kiddo!

Beje visiskai nesugadinai, net nepajudinai, jeigu kiekvienas toks kaip tu man sugadintu po 2000 nervu lasteliu, tai nezinau kuo jau buciau tapusi. Heh, as juk pati pesimiste, taciau tai natgraso nuo... Kaip cia isreiskt Lietuviskai. Tai netrukdo man siekti to ko noriu. Ir nesvarbu kiek metu tai truks... As kantriai iskesiu ir viskas.

O tu seip man primeni eilini depresuota emo paaugli, cheer up dude amzinai emo nebusi.
                              Anyway maivykis kiek nori, nedek tu darbu cia, niekam ir nereikia, laukiu tokiu kaip game.exe pasirodymo, o ne visokiu galinciu paverkt viesai kaip viskas blogai... Nes tikrai sneki lyg butum pasaulio centras kazko labai pasiekes gyvenime. Beto kaip visada praskaitei mano texto, bet dabar nepabrezinesiu kas netaip.
                              Paskutinis pakeitimas nuo FainaruFantaji; 2008-01-30, 07:25.

Working underground.

Comment

• Lax..
                                reLaxed

• 2005 12 24
                                • 516

FF, žmogaus nepažįsti. Nevaryk. Vistiek tiesą sako. Darbai apverktinos kokybės. Visi kas normaliau piešė/ia senai darbų nebededa. O pats sneikas tikrai daugiau pasiekęs ir už mane ir už tave kartu sudėjus.

Comment

Working...