Turit kokį - kaip menininko išsilavinimą?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • arna
    emptiness

• 2006 06 20
    • 1064

Graži ir protinga galutinė, apibendrinanti, Youkos išvada.
    Noriu jai už tai padėkoti.
    Esu už tai, kad pasaulį valdytų protingos merginos ir Moterys!

Comment

• Dekko13
      O.o ....

• 2007 12 15
      • 100

Mokiausi du metus dailes mokykloj, bet turiu pasakyti nieko gero ten neismokau. Kazkaip pati nuo mazumes piesiau kas i galva uzeina Visur su savim tampiausi sasiuvini ir piestuka... Anime pradejau dometis pries 6 metus o piest pries 4.

Comment

• SeiSoraYu
        That's my pie.

• 2007 03 09
        • 212

Autorius Dekko13
        Mokiausi du metus dailes mokykloj, bet turiu pasakyti nieko gero ten neismokau. Kazkaip pati nuo mazumes piesiau kas i galva uzeina Visur su savim tampiausi sasiuvini ir piestuka... Anime pradejau dometis pries 6 metus o piest pries 4.
        Puiku kad lankai dailės mokyklą, bet nesakyk kad nieko neišmoksi,nes kai ją pabaigsi pamatysi kad lengviau nupiešti tarkim žmogaus proporcijas ar perspektyvą
        Aš asmeniškai nekenčiu dailės mokyklos nes ji suėda mano brangų laiką, bet žinau kad niesigailėsiu ją baigusi

My DeviantArt

Comment

• Dekko13
          O.o ....

• 2007 12 15
          • 100

Manai? na gal teisybes yra, bet ten nieko neismoke naujo. Bet gal cia del to, kad jau nuo mazens turejau gerus dailes pagrindus Lankai dailes mokykla? kaip sekasi?

Comment

• SeiSoraYu
            That's my pie.

• 2007 03 09
            • 212

Autorius Dekko13
            Manai? na gal teisybes yra, bet ten nieko neismoke naujo. Bet gal cia del to, kad jau nuo mazens turejau gerus dailes pagrindus Lankai dailes mokykla? kaip sekasi?
            Aha lankau...Kitais metais baigiu
            oh man ant pusmečio galo daug darbu reikia pabaigt, bet labai tingiu

My DeviantArt

Comment

• Dekko13
              O.o ....

• 2007 12 15
              • 100

As laikiau pernai dailes egzamina lengvas buvo. Kokius darbus ten tau padaryti reikia?
              Paskutinis pakeitimas nuo Dekko13; 2007-12-16, 13:22. Priežastis: Siaip :)

Comment

• Tom
                99% Baka

• 2007 01 05
                • 66

>_> ta dailes mokykla sugadina zmones as ten nieko neveikiau tik gryba pjoviau visa laika, o ten tie destytojai kadanori ateina isheina ir pan... geriausias budavo piesimo mokytojas ateidavo paziuredavo, "nu ka nosis shleiva pradek ish naujo" tada kai vel gryzdavo sakydavo "buvo anaip geriau pieshk kaip buvo" >_> jau geriau paciam kada noras yra tada ir pieshti
                I Like Pie

Comment

• Dekko13
                  O.o ....

• 2007 12 15
                  • 100

Tai tavo mokytojas kazkoks keistas buvo Siaip ar taip as bent asmeniskai darau viska pagal save Man kitu nuomone zinoma svarbi, bet tik taa kai pati to noriu. Pastebejau, kad dailes mokytojai kritiskai ziuri i anime.

Comment

• FainaruFantaji
                    Cyber Snake

• 2007 04 28
                    • 579

Autorius Dekko13
                    Tai tavo mokytojas kazkoks keistas buvo Siaip ar taip as bent asmeniskai darau viska pagal save Man kitu nuomone zinoma svarbi, bet tik taa kai pati to noriu. Pastebejau, kad dailes mokytojai kritiskai ziuri i anime.
                    Tai taip dailes mokyklose, haha mano dabartinej 3D arts akadej zmogenam patinka anime O_O

Working underground.

Comment

• Dekko13
                      O.o ....

• 2007 12 15
                      • 100

Tada tau pasiseke, nes manojoj mokykloj tai dar ir aprekdavo

Comment

• Nebu
                        Syscemos Valdovas

• 2006 08 07
                        • 199

Ir teisingai darė. Multikas niekada neprilygs "gyvam" realistiškam paveikslui.

O kas dėl meninio išsilavinimo tai aš t`sakant "chudoznik samauchka".
                        O daba pasigailėsi!!!

Comment

• ramzas
                          Rimtas forumo narys
                          • 2007 06 10
                          • 114

keistas jus dailes mokyklas lankot (-et)
                          sigpic

Comment

• Dekko13
                            O.o ....

• 2007 12 15
                            • 100

Ir teisingai darė. Multikas niekada neprilygs "gyvam" realistiškam paveikslui.

Del sito galima ir pasigincyti. Moku piesti ne tik anime, bet tokia zmoniu reakcija i anime man nesuprantama

Comment

• Nebu
                              Syscemos Valdovas

• 2006 08 07
                              • 199

O ko čia nesuprasti. Daugumas anime (jokiu būdu nesakau, kad visi) yra štampai arba labai šabloniški. Individualaus ir meniško braižo (apie vaizdą eina kalba) egzempliorių pasitaiko ypač retai. Jau vien tas pats sakymas "aš piešiu anime" įspraudžia tave į tam tikrus rėmus, kurie apibrėžia, ir ganėtinai griežtai, piešimo stilių. Tuo tarpu meninkas, mano manymu, turėtų perteikti jį supantį pasaulį ar savo fantazijas taip, kaip jis visa tai mato.

Besidomintis žmogus gali net nežinodamas paveikslo pavadinimo pasakyti kas jį nupiešė (jei tai žinomas dailininkas), nes kūrėjas turi savo braižą, tuo tarpu animacijoje tai ganėtinai retas dalykas.

Na čia beabejo yra mano nuomonė ir ji nėra nenuginčijama.
                              O daba pasigailėsi!!!

Comment

• Dekko13
                                O.o ....

• 2007 12 15
                                • 100

Yra teisybes tavo zodziuose. As pati tai zinau... Bet kai kazkas pyksta kad tu piesi anime ir liepia mest i siuksledeze ? Sito nesuprantu.

Comment

Working...