Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Ce paskaitinejau foruma, prisiziurejau darbu, nuomoniu ir man pasidare idomu, ar kas turi koki nors oieseje ar dailinka isislavinima, tarkim baige dailes mokykla.
As meniskai as tai ne
Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.
tris su puse metu lankiau dailioske, neapsigyniau diplominio, nes jis man ideja butu kainavus daug pinigu, tad taip ir negrizau po akademiniu. dviem metam uzmeciau piesima. dabar kazkaip vel ima noras imtis piestuko, bet jau baisiai nedrasiai.
fanartu nepaisau. ir turbut nepradesiu.
Nu jo, mokotes bet nieka neismokstat As muzikalke siais metais baigsiu, bet systra saka ka ne i ta mokykla istojau, reikeje man i dailes ait, daugiau piesiu negu groju
Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.
as siais metais i dailes mokykla varysiu nes dailes mokytoja paskatino nu pradinese klasese lankydavau bureli piesimo mokykloj tai mokytoja su prievarta turedavo isvaryti
studinu architektura, tai te imo didelis debilishkas pieshimo burelis su mazochistine pakraipa. o del dailes mokyklu te baigiau kazhkokia nereikshminga, nieko tolkam neishmoke, tixliau tinginio neishware ibo kaip tingejau wisa laik piesht taip i daba tingiu.
beto tema neprokur neisipaisho i Mangos skilty.
"Some kind of frickin brainwashed cat from mars
with a sick idea of world domination"
Comment