Arttools

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Kastetas
    regular everyday guy

    • 2009 12 04
    • 341

    #46
    Simple. Atsisedu isijungiu muzika pasigaunu ikvepima o tada skecha greita. Ir pilna arta su detelemis ir t.t.
    Anatomijai visokius tuts naudoju.
    Paskutinis pakeitimas nuo Kastetas; 2010-10-07, 16:07.

    Comment

    • Lota :D
      Love and Peace~!

      • 2010 02 17
      • 239

      #47
      Och, gera tema Piešiu visą laiką, kiekvieną dieną, pati to nepastebėdama. Dažniausiai visokius niekalus, sąsiuvinių paraštės išmargintos įvairiais ornamentais, o namai pilni šimtų lapų, pripildytų mano keverzonėmis.
      Šiaip žmogus esu gana harmoningas, bet dėl nesuprantamų man priežasčių visi mano darbai yra chaotiški Nesugebu piešti tvarkingai, vos keliomis linijomis, pas mane viskas sujaukta - begalė linijų, nė vienos tuščios vietos, nes viskas privalo būti užpildyta, visur betvarkė, nes žodis 'tvarka' mano menui, matyt, nereikalingas...
      Piešdama pažeidžiu vieną svarbiausių taisyklių - niekada neturiu idėjos. Nupiešiu liniją. Tada kitą. Tada dar vieną - stebiu kas vyksta, ranka seka ten, kur pasisuka pieštukas, o tada - kaip bus, taip bus. Dažniausiai iš šito nieko nesigauna, bet kartais pati nusistebiu atradusi perliukų.
      Darbų dažniausiai neužbaigiu, t.y. tokio dalyko, kaip 'fonas' tikriausiai nė negirdėjau, o ir šiaip dažniausiai papiešiu, kol nusibosta, o tada metu darbą ir viskas iš naujo. Nors ir aš esu padarius kelis grandiozinius darbus. Kai reikėdavo siųsti darbus į konkursus, tekdavo ilgokai paplušėti, bet net ir tada kruopštumas nepasirodydavo. Tikriausiai jo net neturiu Štai pernai darėme lino raižinius, ir pasitvirtino visiems žinoma frazė 'grožis reikalauja aukų' (šiuo atveju 'menas reikalauja aukų'), nes aštrių it peilis rėžtukų dėka kelias savaites vaikščiojau supjaustytais pirštais... O šią vasarą dariau savo asmeninį grandiozinį darbą: nuklijavus plakatus siena liko balta, o kadangi tokios tuštumos negaliu pakęsti, nusprendžiau padaryti didelį piešinį. Turėjo gautis nuostabus tušu nupieštas vaizdas iš mano balkono, bet... susimoviau. Išnaudoto laiko ir jėgų buvo gaila, tad didžulį darbą (pieštą ant balto tapeto) sukarpiau į 12 dalių ir ant sienos priklijavau su mažais tarpais tarp jų. Vaizdas gavosi visai nieko.
      O šiaip piešiu dažniausiai paprastu pieštuku, nors mėgstu visas priemones (labiausiai, manau, tušą). Mano variklis - net nežinau. Natūraliai piešiu. Po kažkiek laiko ranka savaime linksta prie pieštuko, bet nemanau, kad tai man padės ateityje. Kai visi laisvi plotai apipaišyti - nieko gero... Norėčiau kada nors padaryti kokį didelį darbą, mano, kaip menkos menininkės svajonė, bet kaži ar ji išsipildys. Anyway, that's how I roll.

      P.S. Jei visa tai perskaitėt, jums tikrai nėr ką veikti...

      Comment

      • Ivi942
        Narys

        • 2008 11 02
        • 65

        #48
        As niekada nepaisau beleko, nes tas ir gaunas - belekas, niekas. Visada turiu tureti kokia nors ideja. Einu kur nors ir galvoju apie savo personazus pavyzdziu - galvoju, kaip jie ten malas ir sugalvoju kad ta ir ta scena nupiesiu. Palieku ta ideja kur nors galvoj kol grisiu namo ir susirasiu popieriaus lapa.
        Man svarbu and kokio lapo paisau - stengiuosi niekada nepiesti ant languoti ar linijinio popieriaus. Linearta darau ir spalvinu and sketcho, nebent labai pritryniau... tada perkeliu and svaraus lapo. Lineartinu su specialiais markeriais, tokiais japoniskais. Spalvinu su faber castel piestukais dazniausiai(geriausi is mano turetu).
        Del anatomijos... Jeigu ko nors nesuprantu, einu i veidrodi spoksot, ziuret. jeigu ranku reikia - i savo paziuriu. Dar kartais posemaniacs.com paeskizuoju, kad isitvirtintu. Tutorialu anksciau daug skaiciau ir dabar dar skaitau jei ko nors nepagaunu.
        Spalvinimui ziuriu i tutorialus irgi arba i kitu darbus, stengiuosi isidemeti kuo ju coloringas geresnis nei mano, tada pabandau pati. Visada gerai pasimokyti is kitu, geresniu pieseju
        Turiu savo staila. Is pradziu ziurejau i anime 'how-to-draw' tutorialus ar panasiai, be po to pradejau savo pacios stiliu vystyt. Kazkaip paisiau daug, stengiausi ismokti ko norejau ir pats stilius issivyste. Daug kas sako kad mano stilius nestandartinis.

        Reikia naudot viska ka turi... Vaziuodama autobusu spoksau i zmones ir analizuoju ju anatomija ir pan xD Kai pamatau koki AWESOME piesini kur nors intike, stengiuosi suprasti kuo jis toks awesome.

        Comment

        • Szubskin
          One bad apple cored.
          • 2009 08 01
          • 51

          #49
          Paisau tik su piestukas, nespalvotais. Uzsikabinau uz realistic paisymo. Su kitomis priemonemis kolkas sunku isgauti ta ka su piestukais pavyksta. : D Del ikvepimo... Uztenka pamatyti grazia foto, portreta (kaip tai dazniausiai merginos ) + koks OneRepublic ausyse, 11< val. ir i darba su malonumu.

          Dar beje, gal zinot kaip lietuviskai vadinasi tortillion, blending stump, chamois cloth? Ar imanoma internetu uzsisakyti is Lietuvos tokiu dalyku? Kaip tai man sunkiai paieskos sekesi.

          Comment

          • lialia
            GD <3

            • 2010 07 18
            • 383

            #50
            Mano piešimo eiga. Hmmmm... Let's see:
            1.Pirmiausia prisižiūriu įvairiausių muzikinių klipų, AMV ir t.t. arba klausau daug muzikos ir klausant žodžių dainos kyla daugybė minčių kurias galiu pasakyt gan sunku sudėliot į atskirus lapus.
            2.Pajamu A3 formato lapą ir warau ką galvoju, juk nėr skirtumo xDDD
            3.Kia pabaigiu su pieštuku, dedu markerį, spalvotus pieštukus ar dar ką nors.
            4.Įsikabinu tą mintį ir jau pradedu mąstyt kaip čia kur ką numetus ar kokį ornamentą uždėt spalvą šešėlį...
            5.Fonas tik kartais imu kitą techniką ir bandau jungt du skirtingus stilius skirtingom spalvom.
            6.Baigta. YAY! ^.^

            Taigi su kompu nemokėjau nemoku, bet gal kada nors išmoksiu piešt lineart'int ir spalvint. Po kol kas tik pieštukai markeriai ir kiti šė kuriuos minėjau.
            http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
            Max parašo aukštis 130

            Comment

            Working...