man labai patinka piesti ant popieriaus su piestukais o paskui nuskanavus su photoshop uzbaigti darba, piesimui naudoju "Set of assorted graphite penciles - soft grades" ten eina piestukai nuo 8B iki 2H, puikiai pritaikyti kurti, paisyti yvairiais atspalviais ir panasiai
Kokias priemones naudojat?
Collapse
X
-
As tai dazniausiai eskizuoju su paprastu mechaniniu piestuku 0,5 HB, darau linearta su faber castel markeriais ar kaip jie vadinasi, o spalvinu su Faber Castell 48 eco spalvotu piestuku rinkiniu ^_^ Baisiai patinka spalvinti~! Man tai spalvotas piesinys atrodo daug graziau nei lineartas ar nespalvotas Neseniai atradau backgroundus, net nustebau kaip jie gali piesini pagyvint! O.o
Siaip dar spalvinu ir su kompu - turiu Photoshop CS, bet dabar dazniau spalvinu su spalvotais piestukais.. xD Neturiu plansetes(bet ketinu pirkti- jau turiu susitaupius :3 ), tai nupaisau linearta su ranka, po to skenuoju ir spalvinu su Photoshopu. Beveik niekada neapvedzioju linearto su photoshopu - tikra kankyne! >_<
Su guasu ar akrilu labai retai tapau, nors siaip visai smagu... tik labai tingiu ir nerandu laiko xD Truputi tapiau mokykloj... bet ten mano anime nemegsta T_T
Siaip dar turiu koh-i-noor piestuku nuo H5 iki B5 rinkiny, bet apart mokyklos jo nenaudoju xD
Labai norisi copic markerius nusipirkt, bet jie beprotiskai brangus T_TComment
-
Aš pirmiausia nestipriai papiešiu su 2B pieštuku, o poto naudoju 8B pieštuką ir viską spalvinu . Tas mano spalvinimas tai su paprastais pieštukais.
Manga and Anime is my Life. ;DDComment
-
Tai juk labai lengvai galima paciam pasidaryt
O jei prie temos tai parasysiu ka as naudoju ^^
1. Dazniausiai braizybinis A4 formato popierius.
2.Faber Castell minkstas trintukas ( superinis )
3.Ivariausiu dydziu ir formu plunksnos ( is viso turiu 11 XD )
4.Juodas, rusiskas tusas ( geresnio niekaip neprisiruosiu nusipirkt... )
5. 0,5 needle point pen.
6. 0,7 fine liner (SCHNEIDER firmos )
7.Permanent markeris F ( irgi SCHNEIDER )
8.Automatiniai piestukai 0,7, dazniausiai kartu su 2B arba B serdimis.
9.Ivairios liniuotes efektams ir linijoms.( lenktos, tiesios, apvalios ir velnias zino dar kokios )
10.Baltas akrilas istaisyti klaidoms.
11. Tonai ( gaila kad brangus... )
Cia tik pagrindines isvardinau O seip stalciai prigrusti visokio marmalo dar pas mane...👍 1Comment
-
Mechaninis pieštukas, angliukai ir juodas tušinukas.
Jei CG (computer graphics), tai Photoshop CS2. Vis noriu kada nors pabandyti Paint Tool Sai.👍 1Comment
-
uff... jūs čia visokias priemones naudojat, pieštukus specialaus dydžio, etc...
aš tai iš pradžių visuomet nusipiešiu eskizą su neaštriai nudrožtu pieštuku (+trintukas), tuomet piešinį nuspalvinu pasirinktom spalvom su vandeniniais dažais (watercolours) ir apvedu tam tikras piešinio detales plonu juodu markeriu, kad nesimatytų ryškaus spalvų perėjimo
išeina superinis piešinys!!!
P.S. tai mano laisvalaikio hobis ^^"A smart man learns from his mistakes, a wise man learns from the mistakes of others"
👍 1Comment
-
Maistas kur pirkai trintuka ir kur fine lineri? As seip piestuka paprasta naudoju eskizui spalvinu digitalu arba faber castel pencilais....
P.S. nepryciom gal as ir atsilikus bet kas tie angliukai.
P.S.S. Maistas tas SCHNEIDER markeris F as juos 3 turejau po savaites visi sugedo... LOL
P.S.S.S. Soldrao gal gali ikelt pavyzdeli savo piesinio?Comment
-
Tokios presuotos anglies lazdelės skirtos piešimui.
Beje priminė man kaip smagu buvo paišyt su sepija ir sangina, vienos mano mėgstamiausių mežiagų, nepaisant to, kad kiekvieną kartą išsiterliodavau (nors man tai yra dalis viso paišymo malonumo), bet visada apimdavo kažkoks laisvės pojūtis. Gal todėl, kad labai mėgstu minkštas priemones, anglis man buvo perkieta. Dra netaip seniai atradau tapybą (akrilas, guašas), spalvų maišymas nepaprastai atgaivina sielą ir protą. Dar tušinukais pabružint neprieš ar spalvotais pieštukais papaišyt, vat ko nemėgstu, tai paprasto pieštuko, nors anksčiau labai patiko, tiesiog kai atradau kitas priemones ir medžiagas praradau jam interesą👍 1Comment
-
Kaip matau, už mane atsakė Kuroi Tsubasa.
Bet ir aš galiu prisidėt.
Anglies lazdelės skirtos piešimui. Man asmeniškai labai angliukai patinka, nes baisiai smagiai su jais terliojasi, tuomet toks jausmas lyg iš tiesų kuri ;D
Žinoma, angliukai geras pakaitalas kai nenori spalvinti (arba mano atveju, neturi kuom), tačiau nori suteikti piešiniui daugiau gyvasties žaisdamas su šviesom ir šešėliais.👍 1Comment
-
man tai patinka su piestukais spalvotais bet dazniausiai naudoju juoda nusmailintaComment
Comment