filmų atmosfera, kakava, third realm muzika, sapnai atmerktom akim, filosofai.
Kas jūs įkvepia kūrybai? Kuom jūs tikite? Kas jūsų mūza?
Collapse
X
-
Cia kalbama tik apie piesima ar apie viska apskritai?
Mane ikvepia zmones. Paprasciausiai einu gatve ir matau zmones skubancius i darba arba is jo. Tada kazkas suvirpa sirdyje ir atsiranda begalinis noras tiems zmonems parodyti kazka grazaus - muzika.
Aaaaaaa!Comment
-
Hm...
Na, gan banalu, bet teks pasakyti, kad vis dėlto pagrindinė mūza man yra muzika. O ypač viskas priklauso nuo žanro ir melodijos, kai kada netgi nuo atlikėjo/kompozitoriaus. Atsimenu prisiklausiau Šopeno, tai tėvai vos ne pas psichologą norėjo nuvesti, pamatę piešinius.
Taipogi dažnai tenka kaltinti filmus, anime ir kitus media stuff, nes dažniausiai pamačius kokį gerą šedevrą, norisi sukurti kokį eilėraštį, nupiešti susijusį piešinį ir kt.
Gaila, kad viskas tai - mūzos, įkvepimai ir kt. ateina tada, kai neturiu šalia savęs arba piešimo priemonių arba popiergalio. :/http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~Comment
-
Mane asmeniškai, itin įkvepia muzika, tačiau ne visad anime stiliui, kadangi anime įkvėpimui mano nuomone labiau tinka rašymas. Tačiau dažniau įvyksta atvirkštinis variantas, anime įkvepia muzikai arba rašymui.
Bet stengiantis gauti įkvėpima reikia žinoti, kad tarp dalyko, kuris įkvepia ir anime žanro kurį stengiamasti piešti, turi būti šiokia tokia sąsaja, kadangi skirtingi anime reprezentuoja skirtingas emocijas.Paskutinis pakeitimas nuo Kyoshi; 2011-08-23, 10:15.Be careful what you call reality.Comment
-
Matau tema senoka, bet aš naujokė - man galima.
Be statistiškai lyderiaujančios muzikos (9 iš 10 post'ų matau ją paminėtą), mane įkvepia:
* komiksai
* mokslinė fantastika
* menas
* važiavimas transportu (nesvarbu ar tai automobilis, ar traukinys)
* pasivaikščiojimai
Tai pat mane nuolat įkvepia sesuo ir draugai su kuriais kuriame bendras sitorijas - be jų mano fikcinė Visata būtų daug skurdesnė ir vienpusiškesnė (jei tokio žodžio nėra, reiškia bus nuo šiol).👍 1Comment
-
Matau tema senoka, bet aš naujokė - man galima.
Be statistiškai lyderiaujančios muzikos (9 iš 10 post'ų matau ją paminėtą), mane įkvepia:
* komiksai
* mokslinė fantastika
* menas
* važiavimas transportu (nesvarbu ar tai automobilis, ar traukinys)
* pasivaikščiojimai
Tai pat mane nuolat įkvepia sesuo ir draugai su kuriais kuriame bendras sitorijas - be jų mano fikcinė Visata būtų daug skurdesnė ir vienpusiškesnė (jei tokio žodžio nėra, reiškia bus nuo šiol).Manau, tema buvo verta ją prikelti.
Aš pastebėjau, kad kaip ir vaikystėje, taip ir dabar mane labiausiai įkvepia net ne muzika, o anime, kasdienybė, įvairūs momentiniai įvykiai gyvenime, jausmai, žmonės.Comment
-
Mane - kurti komiksus ir veikėjų dizainus. Pavyzdžiui, muzika man tai vaizdinių "kokteilis", kurie inicijuoja kažkokias asociacijas, sukuria nuotaiką, iš to gimsta idėjos.Comment
-
Kad mane pacitavo, tai turiu atsakyti.
Tam tikti momentai gyvenime gali suteikti ekspresijos dar ir daugiau nei dviem dienom, priklauso kaip į tai žiūri. Arba tu gali pamatyt kokį nors praeinantį žmogų, ir vėl, tavo galvoje gimsta kažkokios kūrybos užuomazgos. Bet šiaip manau, kad kiekvienam skirtingai.Comment
-
Mane įkvėpia:
Važiavimas transporto priemone; (automobiliu,autobusu)
Muzika;
Draugai;
Pasaulio įvykiai;
Anime;
Poemos-kitų žmonių mintys.
Mane dažniausiai įkvėpia piešti, kurti istorijas ir rašyti eilėraščius.My anime list- http://myanimelist.net/animelist/spookymonsterComment
-
My brains does the job!Comment
Comment