mane daaug kas ikvepia^^ pavyzdziui FullmetalAlchemist anime, Jrock grupes,kawaii jp muzika,ar seip kazkas japonisko ir zinoma geras nusiteikimas
Kas jūs įkvepia kūrybai? Kuom jūs tikite? Kas jūsų mūza?
Collapse
X
-
dažniausiai įkvėpimo šaltinis būna muzika. Vat dviejų dainų pagalba pagaliau sukūriau savo OC ;D mane muzika įkvepia tiek piešimui, tiek rašymui. Dar vienas dalykas, kuris yra labai efektyvus, yra, kaip nekeista, anime xD labai tikėtina, kad pažiūrėjus anime imsiu popieriaus lapą ir pieštuką ir vienu kartu pakeverzosiu ~10 eskizų ar rimtesnių darbų ;D ir trečias dalykas - kitų žmogeliukų paišyba. Jeigu kas nors nori mane priverst piešt, užtenka atsiųst porą dA linkų su gražiais anime/manga veideliais, ir pavarvinus seilę garantuotai pulsiu paišyt pati ;D tai va xDthe real world didn't want such a freak like me
because I have an onigiri instead of my brain
so I came to anime world
it's a really cozy place to beComment
-
Kas jūs įkvepia kūrybai: išgyvenimai, bei kiti sukrėtę potyriai, kuriuos prisimenu grojant muzikai
Kuom jūs tikite: tikiu, kad pasaulis be kūrybos būtų liūdnas ir niūrus. Tikiu kūrybos galia
Kas jūsų mūza: visi aplinkiniai žmonės, kurie domisi mano darbais. Tiesiog, kai pamatai, kad kažkam tavo darbai patiko, pradžiugino ar sukėlė kokias geras emocijas, tave apima įkvėpimas. Būtent per kūrybą aš stengiuosi tiek į savo, tiek į kitų pasaulėllius įnešti kažką gero.Click Below:
DEVIANTART ACCOUNTComment
-
Nieko neveiki ir staiga taukst i galva – va ir ikvepimas atejo ^^. Dazniausiai tai ikvepimo semiuos is muzikos ir knygu. O geriausios mintys aplanko, kai isnuobodulio imi fantazuoti^^Comment
-
Spoileris:Comment
-
Comment
-
Knygos, žaidimai, draugai, muzika.
O labiausiai turbūt mano pačios ir draugų personažai. O kai piešiu ar rašau, įsijungiu muziką. Priklausomai nuo dainos, tai labai gali pakeisti darbo kryptį.Comment
-
Mane daznai ikvepia pati Anime-esu sukurusi daug trumpu eilerastuku ir Fanfiction ^_^
Siaip dar mano muza yra instrumentine muzika,mano dedes eilerasciu rinkinys,taip pat ir aplink mane esancios isskirtines asmenybes kurias as vadinu draugemisMemory stick not functioning-who are you,again...?👍 1Comment
-
Na, kas yra mano ikvepimo saltinis, siuo metu butu sunku pasakyti.
Jeigu piesiu, tai dazniausiai buna fantastika ( drakonai, ivairios butybes).
Manau, kad dabartiniam ikvepimui turejo itakos vaikysteje prisiziuretu fantastiniu filmuku, prisizaistu zaidimu ir vaikysteje buves hobis - fantastika, kuris yra islikes iki siol.
Mane dazniausiai ikvepimas apima nakti (nebutinai piesime, kai reikia parasyti pamokai koki rasineli, geriausios idejos gimsta butent nakti) arba pasiziurejus ivairiu kuryniu, tada tarsi apima noras paciai kazka sukurti.Comment
-
Mane įkvėpia gamta, peizažai, muzika, kitų darbai, anime... žodžiu, daug kas
vieną kartą mane įkvėpė studijuoti mediciną viena taivaniečių drama...
o pažiūrėjusi japonų dramą apie jakudzas ir kovos menus užsinorėjau išmokti kautis...
taip pat įkvėpimas ateina ir iš perskaitytų knygų, sapnų ar tiesiog pamatytų paveikslėlių
tačiau įkvėpimas taip pat greitai dingsta kaip ir atėjęs..."A smart man learns from his mistakes, a wise man learns from the mistakes of others"
Comment
Comment