Mane gali ikvėpti, bet kasir betkada. Arba ikvėpimas gali atsirasti is niekur.
Kas jūs įkvepia kūrybai? Kuom jūs tikite? Kas jūsų mūza?
Collapse
X
-
Konkreciai negaliu pasakyti kas mane ikvepe. Ikvepimas atsiranda is niekur, tiesiog buna, kad staiga uzeina noras ka nors nupiesti arba pamatau ka nors ir noriu , kad tas daiktas ar zmogus atsirastu ant popieriaus lapo. Piesdama ar ka nors kurdama, kaip ir dauguma minejusiu, megstu klausytis muzikos. Tik stai ko labai nepakenciu tai jei kas nors stebi kaip piesiu.Mane tai erzina ir trugdo atsipalaiduoti ir susikaupti. Kai baigsiu vistiek parodysiu jei nores.Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.Comment
-
Kas mane įkvėpia?
muzika, emocijos, knygos, o dažniausiai liūdesys.
mano mūza?
Deja neturiu..
Kuo tikiu?
Kitu pasauliu. Tikiu kad ten egzistuoja tai kas šiame pasaulyje ne.Paskutinis pakeitimas nuo SinEater; 2009-05-08, 20:12.Comment
-
Nu mane įkvepia daug kas Bet kas įdomiausia kai pradedu Tapyti aliejiniais dažais nuo tu tirpikliu visiškai apsinešu ir tada įkvempimas ne išsikvepinimas varo tai kaip reikiant .Comment
-
Revival of old topics, huh?
Gal neužmuš, kad pasireikšiu...
Įkvėpimas man ateina iš visko kas gražu. Nebūtinai tai gražu kitam, nebūtinai tai kokybiška... tiesiog gražu. Per gražius dalykus aš pridirbu daug nesamonių, darbai iš tokio įkvėpimo retai kada baigiasi gerai.
Iš pradžių tą grožį matydavau tik video žaidimuose, vėliau ir kine, o galiausiai pradėjau pastebėti gražių dalykų visur. Taip pat padeda geros kitų asmenų įdėjos. Jas patobulinus galima išgauti puikių rezultatų, arba sugalvoti kažką naujo. Tai tiek, manau.
Working underground.Comment
-
Comment
-
Uuuu, net nepastebėdavau šios temos čia x33 Khem khem, šiaip sunku pasakyt kas mane įkvepia, bet dažniausiai idėjos gimsta klausantis muzikos ir vaikštant. Visad kai reikia kažką apmąstyt aš įsijungiu muzika kuo garsiau ir vaikštinėdama po kambarį pradedu mąstyt.
Šiaip įkvepia daug dalykų, bet aš jų nepastebiu, kai tiesiogiai su jais susitinku. Aš tiesiog juos gilumoje minčių atsimenu ir pritaikau. Paskui jau kai nupiešiu piešinį, pradedu galvoti, kad kažkur man jau tai matyta...Comment
-
Dalykai, nutikę man, situacijos iš mano gyvenimo. Kaip tik rašau knygą, kurią rašyti mane įkvėpė ne taip jau ir linksmai pasibaigusi situacija. Tačiau pagalvojau, kad bent knygoje šiam įvykiui suteiksiu laimingą pabaigą, kaip kompensaciją.Paskutinis pakeitimas nuo stella; 2009-10-18, 11:39._____
In the future 15 people will be famous
Comment
Comment