Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
As tai savo pats susikuriau tik gan levas tad nedesiu, bei galima juk ir paciam susikurt.
Parodik tą savo sukurta tema, a šią gija ir kūriau kad žmonės rodytų savo sukutas temas ir pan dalykėlius telefonams
Autorius tamsa
Atrodo tam puslapy galima
Tam puslapyje tikrai galima, tik reikia prisiregistruoti o tada jau kurk kiek tik nori. Be to http://www5.ownskin.com/ jau senokai atsinaujino ir pasipildė dar geresniu kūrimo įrankiu todėl dabar jokios programos praktiškai nebereikalingos
O čia mano naujausia tema nors ir šiek tiek nevykusi tačiau aš tingiu ją taisyt ir vistiek ją nes ji man primena Mnemosyne
PAs mane, apie šimtas su trupučiu anime pikų, po to eina ost ir otp xD po to temos, apie dešimt, Naruto, Dn, paprastas anime, ir t.t. o anime neturiu ._. pas mane .avi formato telefonas neneša man rods, einu gigo kortos xD
aš telefone turiu tik paveiksliukų iš YamaNade. visa kita tingiu keltis kolkas.XD gal kas norėtų man papasakoti ar įmanoma gauti anime ekrano themes ant SE W580i?
aš telefone turiu tik paveiksliukų iš YamaNade. visa kita tingiu keltis kolkas.XD gal kas norėtų man papasakoti ar įmanoma gauti anime ekrano themes ant SE W580i?
picų su mėgiamais anime veikėjais pilnas telas, nes mėgstu dažnai keisti ekrano fonus.
o su temomis tiesiog tingiu užsiimt.XD bet kada žadu prisėst, nes įprasta telefono tema jau taaip įgriso...
Paskuj mama ras sunelio telefe tokia mergyte nors jei ekranas ne itin geros kokybes tai nelabai iziuresi, bet cia tik tarp kitko
Temu nenaudoju, pagrinde wallpaperius, koki gera pusmeti:
Comment