Anime telefone
Collapse
X
-
Ontopic: mano n70 filmu nemato. Vienintelis ten anime-ish dalykas tai "L's Theme A" ringtone . Vat, maniskis PSP... kita istorijaBass please.Comment
-
Siuo metu pas mane pirmajame telefone yra naruto 2 openingas (Haruka Kanata) ir Elfen liedo openingas, o antrajame yra Naruto, Hellsingo ir Elfen Liedo paveiksliuku ir Hellsingo openingasKiekvieno sirdis kazko pilna
Pas vienus gera,kitus bloga
Tik pas mane ji tuscia
Nieko joje neberaComment
-
SMS anime tonai!!!!
Taigi sugalvojau užsiimt sms tonų "kūrimu"(toks tas kūrimas parenku tinkama garsą ir iškerpu), dirbau su "Total Video Converter" ir "Cool Edit Pro 2.0", taip pat norėjau paklaust su kokia programa ir kaip reikia pašalinti nepageidaujamus garsus?
O čia pirmieji trys bandymai: sendspace
PS.: Jei žinot kokių nors įsimintinų ir gerai skambančių frazių PM man arba rašykit čiaPaskutinis pakeitimas nuo amidau; 2008-05-12, 20:11.Comment
-
daba seip nelabai nepamenu, bet ir su paciu cool editu turetu buti galima. ziurint ka da nori, tarkim jeigu koki traskesi menka toki tai gain sumazini, bet seip tai te visiskai lyg nepavyks pasalint nepageidaujamus garsus, nu nebent sumazinti gal, te efektu kokiu pasirinkus ir da kazkaip.. bet cia tokie postringavimai, kazkas aisku normaliai gales ka tau pasakytnot a big deal.Comment
-
Comment
-
O aš kaip tik noriu visur anime matyti todėl mano telefone ir yra ~1900mb anime stuff'o: du pilni anime (Colorful ir Domekko Doubutsu), keli op ir en (GantZ, Death Note, Mnemosyne) ir 31 AMV, toliau OST'ai (Rurouni Kenshin visi op ir ed, Mnemosyne ost is siaip labiau istrigę op ir en. Taip pat ~15 anime temu.Comment
-
O aš kaip tik noriu visur anime matyti todėl mano telefone ir yra ~1900mb anime stuff'o: du pilni anime (Colorful ir Domekko Doubutsu), keli op ir en (GantZ, Death Note, Mnemosyne) ir 31 AMV, toliau OST'ai (Rurouni Kenshin visi op ir ed, Mnemosyne ost is siaip labiau istrigę op ir en. Taip pat ~15 anime temu.Comment
Comment