Ai dar vienas dalykėlis pradedantis užknist, tai kad nemažoj daly animų (romantinių arba action/mecha) būna bent viena mergička, kurią berods vaikystei kasdien po dešimt kartų numetę galva žemyn buvo. Kalba ale depresuotai ir ale 'giliai' ir su paslėpta prasme, nors iš tikrųjų tas yra daugeliu atveju grynas šiukšlinimas paskirais žodžiais ir nerišliomis frazėmis. :|
Trys Anime -
Collapse
X
-
Ai dar vienas dalykėlis pradedantis užknist, tai kad nemažoj daly animų (romantinių arba action/mecha) būna bent viena mergička, kurią berods vaikystei kasdien po dešimt kartų numetę galva žemyn buvo. Kalba ale depresuotai ir ale 'giliai' ir su paslėpta prasme, nors iš tikrųjų tas yra daugeliu atveju grynas šiukšlinimas paskirais žodžiais ir nerišliomis frazėmis. :|
as gal kartosiuos bet mane uzknisa tas perdetas verkimas.. mergos verkia ir verkia, o bernai klauso nes tik jos viska supranta, poto ir bernai Froidais patampa ir isdesto gyvenimo prasme... mane kartais bugina tas perdetas gailesti ir nuolatinis hiperbolizavimas. votComment
-
del romantikos.. romance zanre jos uztenka. kituose zanruose kartais tikrai truksta, bet kartais be jos tik geriau. Del 'fiziniu meiles ishraishku' cia jus idomiai issireisket. cia turima raumenyje 'apkabinti, pabuciuoti' ar pasiporuoti? del pasiporavimo tai man jis kazkaip, net ir be H scenu, romantika tik sugadina. Ir ta shingetsutan tsukihimej shiki'io ir arcueid 'praleista scena' kazkaip, man asmeniskai, atrode... mm.. keistai, visai neatitiko animo bendros isvaizdos. isvis tos scenos galejo ir nebuti, niekas nebutu pasikeite. tokios scenos (net ir iskarpytos) romantika pavercia primityviu pasiporavimu.Comment
-
Taip pat nervina nesavarankishkos/verkencios/flegmos merginos, arba super shy vaikinai.
Tada naturiai darai ishvadas, kad puse japonu bijo/nemoka bendraut su merginom, ir kad pamate merginos krutis in real, uzkaifuotu mirtinai..Comment
-
Ammm tj butu:
1)kur side characterei pradeda musti pagrindines herojes ....
2)Jau pradejo stiprei uzknisti kad echii,komedy,romance pagridinis weikejas bachuras wisada buna labaj jau paprastas wos tik sukuosena isiskiriantis nuo to pacio zanro kitu charu,kitajp pasakius too plain for main character
3)Nu nezinau gal cia tik man wienam tj uzkliuwo bet pradeda jau uzknisti kad wienus is pagrindiniu weikeju uzwercia widury animo kj per gurren lagan Kamina ir per kekkaishi Gen..(\_/) This is Bunny. Copy Bunny into your
(O.o) signature to help him on his way to
(>< ) world domination!Comment
-
Sekspyras butu apsiverkes.
Taigi on-topic:
* Filerizmas, laiko tempimas ir ktii dbz bruozai manes seniai nekliude. Neziuriu tiesiog tu Bleachu su Narutais. O flashbackai gali buti ir teigiamas dalykas (paisant personazo paveiksla).
* Ivardijami ecchio "trukumai" didziaja dalimi ir yra pacio ecchio esme, tad nevarykit zanro i medi. Ecchis, be merginu smurto, shy guysu ir t.t. nebutu per pus tiek juokingas (nors aisku pasitaiko ir erzinanciu atveju).
* Neisbaigtos pabaigos. Rimtas minusas, bet paskutiniu metu neteko tokiu matyt, nors nebent Claymore ir Tales of Symphonia, bet tikiuosi jie bus pratesti.
* Verkimas del verkimo (arba animas del verkimo). Malonu buna, kai ziuri ir anime yra sukuriama atmosfera, kuri vercia jaustis panasiai (=noreti verkti, liudeti, uzjausti), bet kartais pasitaiko, kad visur kisant verkimus visiskai pamirstama apie atitinkamos atmosferos kurima.Comment
-
Dar wienas dalykas,prie kurio jau wisi priprato.
4. Pagrindiniu weikeju nemirtingumas. Kad r koks super mega kietas bebutu blogietis,bet wisgi tas flegma pagrindinis veikejas yra stipresnis.
Kai ta suvoki beziurint anime,tai wisas tas ziurejimas wirsta i leta,bet uztikrinta pagrindinio weikejo kelia link pagrindinio tikslo. Wisi tie Eeeeeevil planai ir spastai tik letina,nes pagr. weikejas wistiek ateis ituos spastus/pasalas ir praeis pro shali. They just dont dieI have the Holy LanceComment
-
-
O siaip tai mane dar kartais nervuoja per daug sventi pag. veikejai (kenshin, Abel nightroad ir pan.). Ir dar durni, negrazus, durni ir pervertishki veikejai (kaip kad pervertu trijule is green green)👍 1Comment
-
O GG istvirkeliu trijule tai jo......uzmushciau savo rankomis.Comment
-
As taip sakant uz emocine romantika be fiziniu nukrypimuComment
-
Ne apie tsukihime kalbu. Bendrai apie.. kaip ten.. fiziny artuma. Nu ir kokia ten romantika, kad shiki ir arcueid pasipo... oi, atleiskit pasimylejo? Kas is to? Shiki's pagal instinktus suveike. Jeigu ir Arcueid butu suveikusi pagal savo instinktus, ji isikibtu jam gerkle ir issunktu jam visa krauja iki paskutinio laso, kaip zveris 800 metu needes mesos. shiki's stipdamas pradetu traukuliuoti ir nusibaigtu su kokia nors iskreipta veido israiska. Nu po to aisku atgytu kaip vampyras. Romantiska, ane O dabar issivaizduokim kaip jiedu ten kaip sunys, atsiprasant, kr***si. su visokiais "oh ah yeah". Irgi ne ka maziau romantiska ane? Cia as jusu nuomones nekritikuoju jeigu ka, tik pasakau kodel man tas tsukihime's siuzeto vingis neytiko.
O vien tik emocines romatikos yra tiek dafiga, kad tai jau nebeidomu.Comment
-
Mano 3 nekenciami dalykai: 1.Kai japonai sneka angliskai, tas ju akcentas tai vemt vercia...
2.Nu kaip ir visiems uzknisa flashback'ai pvz. tas gundam seed destiny mechu paruosimas kovai trunka 5-4 min. ir kiekvienoje serijoje rodo ta pati per ta pati.
3.Kai piesejai patingy nupiest nuja scena animui.
4.Tai kaikuriuose anime pagrindinis veikejas buna naivus, visais pasitiki ir t.t. arba kai nebenori zudyt, nes tai prie nieko gero neprives, arba pats sau pasizadejo, kad daugiau nieko nezudys, arba mama jam neleido zudytPaskutinis pakeitimas nuo Evil_of_Darknesz; 2008-01-14, 19:48.Comment
Comment