Mano Naujieji Metai...:)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Egura
    Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
    • 684

Nauji metai praejo ganetinai neblogai: truputis karaoke, truputis Alias, nedaug zmoniu... daug absento :-P
    Aisku gaila buvo atsisveikinti su 2007, jie man pakankamai geri metai, na bet tikekimes sie irgi sekmingi bus :-)
    Vakar visa diena pramiegojau, siandien pilna energijso darbe sedžiu nuo 8...

Comment

• FainaruFantaji
      Cyber Snake

• 2007 04 28
      • 579

Nemiegojau netoli dvieju paru, tai siandien, kad ir po 12h miego jauciuosi kaip plyta.
      Per Naujus buvo taip suknistai nuobodu, kad sedejom visi ir paprasciausiai snekejomes, kadagi Naujus sutikom dar didesniam kaime, nei kur as gyvenu fejerverkai irgi buvo tokie "-_-'" bet seip isgerem bonke bosca`os ir gerai visai buvo.
      Velnias kam mes zaidem imtynes, dabar dar ir raumenis skauda... Zodziu mano Naujieji isirez dar kokiai savaitei, kuna skauda, o protas neveikia X_X
      Egura>> Pas mus irgi buvo karaoke ir Alias... Klausyk kur sventei jei ne paslaptis?

P.S. Pas mus vietoj sventines nuotaikos nebuvo, tik "Noriu namo!"...
      ....Deja beda, kad tevai tik vakar vakare namo vezesi T_T visgi koks 100km nuo Kauno X_X
      Paskutinis pakeitimas nuo FainaruFantaji; 2008-01-02, 12:45.

Working underground.

Comment

• Egura
        Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
        • 684

Autorius FainaruFantaji
        Egura>> Pas mus irgi buvo karaoke ir Alias... Klausyk kur sventei jei ne paslaptis?
        Ne paslaptis , švenčiau pas savo buvusį grupioką, Vilniuje, jo naujame butelyje prie verkiu parko :-D... šiaip tikrai smagu buvo, nors ir ne visus žmones pažinojau, bet buvo proga susipažinti... Absentas buvo geras

Comment

• Youka
          bishoujo

• 2006 01 30
          • 335

Yes, pas mus irgi buvo absento. Bet nedaug, tik kaip finalinis akcentas.
          Niekas neluzo, niekas nesusirgo, tik vienas nuo plytu kruvos nukrito, bet irgi nenukentejo.

Comment

• damn.
            -.-
            • 2008 01 02
            • 40

kadangi naujų metų nekenčiu, tai sedėjau namie.bet mane ištempė į lauką fejerverkų žiurėt. ir vos nepadegė... x.X

Comment

• Dekko13
              O.o ....

• 2007 12 15
              • 100

Naujieji man nebuvo labai ipatingi ne buvo tikras chaosas bet sulaukiau fejerverku ir pasveikinau daug zmoniu. Beja ir jus su Naujaisiais!
              Paskutinis pakeitimas nuo Dekko13; 2008-01-03, 21:41.

Comment

• Neoner
                We're the Unbound

• 2005 12 28
                • 109

viskas buvo labai liux iki tol kol 4:48 ryto nepaskambino nežinomas numeris ir nepradėjo kažką vapėti apie NonStop'o subinlaižių sektą. Kažką dar pasakė jog Anime+ valdo, o AnimeZona sucks. Kadangi miegojau vonioje kaip ir kažkas iš čia rašė taip ir nesupratau visko iki galo, bet nuo 5 jau nebegalėjau užmigti. Jeigu kam reikia, telefonas +37069248345
                Paskutinis pakeitimas nuo Neoner; 2008-01-04, 09:26.

Comment

Working...