Tai kaip gi mes sutikom Naujuosius?
Mano Naujieji Metai...:)
Collapse
X
-
Geras vaizdelis. 3 milijonai. Ir visi išvirte po stalu. Ar tikrai užteks visiems tos vienos dienos atsigaivalioti.
Mano naujieji kaip visada. Ramus, blaivus. Na ir panašiai.Comment
-
na ash tai darbe sedziu...
http://www.earthcam.com/usa/hawaii/w...cam_type=large
paskutines senuju metu akimirkosPaskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-01-01, 10:48.Comment
-
namuos pirma nauju naktis beveik bemiege buva pabudau 3h nuo kazkokio beldimo i siena po to uzmigt negalejau del rusiskos muzikos kuria uz sienos grojo.. (nekenciu rusiskos muzikos). nuejau i svetaine miegot, galvojau ten tyliau bus.. ne velnio.. nuvariau vel i savo kambari ir pasileidau mp3 stai toks mano miegas buvopipirupirupirupipirupi~Comment
-
vakarykstes dienos niekada neuzmirsiu , naujametinis vakarelis vos nenuejo suniui ant uodegos. Buvo kraupu. Kol su draugais nepakeitem aplinkos ir nesimetem i kita plota. Sorry kad tieisia sviesiai nesakau kaip ten ir kas buvo negerai, bet tikrai gilintis i tai nereiketu :sick: Na po visu tu nemalonuma pats Nauju metu vakarelis buvo gan FUN, daug gerimu ir to nesakunaus brendzio. , puse 3 nakties parejau namo isisimiegojau ir ka ryt i mokslus kipsim kursinius darbus toliau daryti.
...............VISKAS KAS TURI PRADŽIĄ TURI IR PABAIGĄ............Comment
-
likimo brolis, as irgi ant antibijotiku sedes, tik man isvis alkohole negalima net sampana negavau 12 val. o ir is namu tik savaites gale teisleis, taip, kad buvo ch***vaSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
As buvau pas drauge. Nepasigereme, buvo tik sidro ir sampano. Smulkiai nepasakosiu, ka veikeme, zinau, kad neidomu ilgai klausytis, ka veike kitas zmogus, jeigu tu jo nepazysti, pasakysiu tik, kad buvo linksma ir man labai patiko. Tik dabar kai kas nuotaika sugadino tai depresija apeme.Comment
Comment