Kalediniai Linkejimai

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

• Daan
    replied

Rašyti komentarą:

• FainaruFantaji
    replied
    Autorius Evil_of_Darknesz
    Na ka dabar yra 2:00 tai reiskia, kad kuciu rytas galiu ir pasveikinti... Kadangi Dievu netikiu, ko nors krikscionisko palinket negaliu... Linkejimas: linkiu labiau tiketi savimi, o ne dievu, nes viskas priklauso tik nuo jusu paciu...

Kazkur giliai planetoj yra jega del, kurios mes gyvenam, bet ji tikrai musu nereguliuoja... Anyway EoD tavo zodziai labai mieli, DEKUJ!

Rašyti komentarą:

• Laimonas
    replied
    Va ir atėjo šventės.Paveikslėlių ir eilėraščių nedėsiu tieisog tiesiai šviesiai: SVEIKINU

Rašyti komentarą:

• Evil_of_Darknesz
    replied
    Na ka dabar yra 2:00 tai reiskia, kad kuciu rytas galiu ir pasveikinti... Kadangi Dievu netikiu, ko nors krikscionisko palinket negaliu... Linkejimas: linkiu labiau tiketi savimi, o ne dievu, nes viskas priklauso tik nuo jusu paciu...

Rašyti komentarą:

• ph0rest
    replied
    Lai svelnios akimirkos aplanko Jus ir lai paliecia svenciu ir atostogu siluma Jusu sirdis

Rašyti komentarą:

• Zaigetzu
    replied
    nu visu pirma is karto atsiprasau kad neidesiu nei jokio paveikslelio nei nieko...

tiesiog palinkesiu graziai atsvest kaledas, patirt stebukla ir noru isspildyma linkiu ir toliau jaust kad praleistas laikas ziurint anime praejo neveltui, linkiu pasiimt kiek galima is to ka ziuri na ir galiausiai... Linkiu kad artejantys metai atnestu daugybe vertu demesio anime! su artejanciom sventem jus!

Rašyti komentarą:

• moony
    replied
    Hohoho geru visiems Sv. Kaledu, tikiuosi visi geri buvot ir senelis atnes dauuugg dovaneliu

O ce nuo manes kaledinis amv, tik ka iskeptas

Rašyti komentarą:

• Eisas Kuperis
    replied
    Na, angelai nelabai moka rašyti linkėjimus, labiau moka juos išpildyti, bet pabandysiu ir aš.

Spoileris:
    Ir dar gražų paveiksla pridedu jums
    Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2007-12-23, 09:39. Priežastis: Išjungtas autorunas kad nemaišyti video.

Rašyti komentarą:

• willika
    replied
    pamirsus fakta kad sitam forume dar tik naujoke esu, kad dar nieko nespejau pazint, sveikinu visus iki vieno. nuosirdziai. daug jums laimes ir saugumo jausmo (sitas cia todel kad toki linkejima lt mokytoja po desimtuku snd parase ), linkiu atrast tikraja kaledu dvasia (o ne ta kuri sukista i dovanas kurias visi labai sureiksmina) ir smagiai padainuot su draugais bent viena kaledine dainele. nu gerai, palinkesiu ir tu dovanu kuriu taip nenorejau linket...

Rašyti komentarą:

• Qone
    replied
    Gifts for everyone arba gifts for animezona members arba gifts for every member of animezona
    Ai dar enjoy ur kristamas lol
    Paskutinis pakeitimas nuo Qone; 2007-12-21, 12:21. Priežastis: mokytoja ausi nusuktu kad angliskai nemoku..

Rašyti komentarą:

• Afro_Samurai
    Guest replied
    heh neturejau ka veikt:

Rašyti komentarą:

• Daan
    replied
    na ir aš palinkėsiu kalėjinių palinkėjimų, žiūrėkit nepatekit ten, būkit protingi.

Rašyti komentarą:

• Katsu
    replied
    Labai gerai sugalvota, Airiz, pradėti džiaugtis šventėmis anksčiau (pats buvau pagalvojęs apie tokios temos kūrimą, kol nepamačiau tavosios ^^).

Gražių ir laimingų Šv. Kalėdų visiems (bet galbūt vertėtų pridurti, kad neblogai būtų sulaukti sniego per Kalėdas ). Manau, kad daugeliui, kaip ir man, šios šventės yra gal net pačios gražiausios metuose. Nors metai iš metų, atrodo, kad Kalėdos panašios, bet turi jos to nepaaiškinamo šarmo. Tad linkiu, kad kiekvienas pasidarytų šventę sau ir savo artimiesiems kuo gražesnę ir įsimintinesnę.

Rašyti komentarą:

• SeiSoraYu
    replied
    Spoileris:

gana gasdinti žmones su SailorMoon

Dabar rimtai noriu visus pasveikitnti su Kalėdomis ir Naujaisiais metais.Taigi sveikinu:

Su šv.Kalėdom ir Naujaisiais metais

Tikrai norėčiau padėkoti už tai kad yra animezona ^^ Taip pat visiems, kurie čia (az) padarė daug gero...

(kokia aš šmaikšti )
    Paskutinis pakeitimas nuo SeiSoraYu; 2007-12-18, 18:39.

Rašyti komentarą:

• inkognito
    replied
    Lai gerovės, ir laimės Šv. Kalėdos Jums teikia
    Te pildosi viskas, ko tik širdžiai reikia,
    Daugiausia - sveikatos, giedriausių dienų,
    Šeimyninės laimės ir metų ilgų

Visus sveikinu su artėjančiom Šventėmis, turiningai praleiskite jas su jums brangiais žmonėmis.

Spoileris:

Rašyti komentarą:

Working...