Kalediniai Linkejimai
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kazkur giliai planetoj yra jega del, kurios mes gyvenam, bet ji tikrai musu nereguliuoja... Anyway EoD tavo zodziai labai mieli, DEKUJ!👍 1Rašyti komentarą:
-
Va ir atėjo šventės.Paveikslėlių ir eilėraščių nedėsiu tieisog tiesiai šviesiai: SVEIKINU👍 1Rašyti komentarą:
-
Na ka dabar yra 2:00 tai reiskia, kad kuciu rytas galiu ir pasveikinti... Kadangi Dievu netikiu, ko nors krikscionisko palinket negaliu... Linkejimas: linkiu labiau tiketi savimi, o ne dievu, nes viskas priklauso tik nuo jusu paciu...
👍 3Rašyti komentarą:
-
Lai svelnios akimirkos aplanko Jus ir lai paliecia svenciu ir atostogu siluma Jusu sirdis
👍 3Rašyti komentarą:
-
nu visu pirma is karto atsiprasau kad neidesiu nei jokio paveikslelio nei nieko...
tiesiog palinkesiu graziai atsvest kaledas, patirt stebukla ir noru isspildyma linkiu ir toliau jaust kad praleistas laikas ziurint anime praejo neveltui, linkiu pasiimt kiek galima is to ka ziuri na ir galiausiai... Linkiu kad artejantys metai atnestu daugybe vertu demesio anime! su artejanciom sventem jus!👍 4Rašyti komentarą:
-
Hohoho geru visiems Sv. Kaledu, tikiuosi visi geri buvot ir senelis atnes dauuugg dovaneliu
O ce nuo manes kaledinis amv, tik ka iskeptas
👍 3Rašyti komentarą:
-
Na, angelai nelabai moka rašyti linkėjimus, labiau moka juos išpildyti, bet pabandysiu ir aš.
Spoileris:Ir dar gražų paveiksla pridedu jumsPaskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2007-12-23, 09:39. Priežastis: Išjungtas autorunas kad nemaišyti video.👍 16Rašyti komentarą:
-
pamirsus fakta kad sitam forume dar tik naujoke esu, kad dar nieko nespejau pazint, sveikinu visus iki vieno. nuosirdziai. daug jums laimes ir saugumo jausmo (sitas cia todel kad toki linkejima lt mokytoja po desimtuku snd parase ), linkiu atrast tikraja kaledu dvasia (o ne ta kuri sukista i dovanas kurias visi labai sureiksmina) ir smagiai padainuot su draugais bent viena kaledine dainele. nu gerai, palinkesiu ir tu dovanu kuriu taip nenorejau linket...👍 7Rašyti komentarą:
-
Guest repliedheh neturejau ka veikt:
👍 5Rašyti komentarą:
-
na ir aš palinkėsiu kalėjinių palinkėjimų, žiūrėkit nepatekit ten, būkit protingi.👍 9Rašyti komentarą:
-
Labai gerai sugalvota, Airiz, pradėti džiaugtis šventėmis anksčiau (pats buvau pagalvojęs apie tokios temos kūrimą, kol nepamačiau tavosios ^^).
Gražių ir laimingų Šv. Kalėdų visiems (bet galbūt vertėtų pridurti, kad neblogai būtų sulaukti sniego per Kalėdas ). Manau, kad daugeliui, kaip ir man, šios šventės yra gal net pačios gražiausios metuose. Nors metai iš metų, atrodo, kad Kalėdos panašios, bet turi jos to nepaaiškinamo šarmo. Tad linkiu, kad kiekvienas pasidarytų šventę sau ir savo artimiesiems kuo gražesnę ir įsimintinesnę.👍 7Rašyti komentarą:
-
Spoileris:
gana gasdinti žmones su SailorMoon
Dabar rimtai noriu visus pasveikitnti su Kalėdomis ir Naujaisiais metais.Taigi sveikinu:
Su šv.Kalėdom ir Naujaisiais metais
Tikrai norėčiau padėkoti už tai kad yra animezona ^^ Taip pat visiems, kurie čia (az) padarė daug gero...
(kokia aš šmaikšti )Paskutinis pakeitimas nuo SeiSoraYu; 2007-12-18, 18:39.👍 10Rašyti komentarą:
-
Lai gerovės, ir laimės Šv. Kalėdos Jums teikia
Te pildosi viskas, ko tik širdžiai reikia,
Daugiausia - sveikatos, giedriausių dienų,
Šeimyninės laimės ir metų ilgų
Visus sveikinu su artėjančiom Šventėmis, turiningai praleiskite jas su jums brangiais žmonėmis.
Spoileris:👍 7Rašyti komentarą:
Rašyti komentarą: