Autoritetas

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • SeiSoraYu
    That's my pie.

• 2007 03 09
    • 212

Autoritetas

Tikiuosi niekas dar tokios gijos nėra sukūręs.Gal reikėjo kitur dėt bet manau pataikiau

Taigi pagalvojau kad būtų įdomu sužinoti kas yra jūsų autoritetas
    Na tarkim kuo jūs žavitės (turiu omenyje piešimą) į ką norėtumėt lygiuotis?

Tai neturi būti būtinai profas, pvz man patinka tokia Juhaihai (čia nickas) piešimas. Norėčiau kadanors ir aš taip su pieštukais piešt http://juhaihai.deviantart.com/gallery/

My DeviantArt
  • Bardakas
    Žmogus Ne

• 2005 09 22
    • 1462

Man rodos reiktų giją perkelt, kažkaip čia ji man nelimpa.
    O jei į temą tai nė nežinau kas mano autoritetas... mmm... gal Tsutomu Nihei kažkiek
    Bet šiaip bee visi meninkai kurie žymiai geriau už mane piešia
    Maybe on Earth, Maybe in the Future
    sigpic
    Kurokawa idėjinis lyderis
    Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• SeiSoraYu
      That's my pie.

• 2007 03 09
      • 212

Man kažkaip siejosi fanart ir autoritetei y kuriuos lygiuojiesi kaip pieši, bet gal ir reikėtų perkelti y bendrą

My DeviantArt

Comment

• Lust
        a.k.a Yurla

• 2006 12 17
        • 274

Ugly baka girl bei iruka loves kakashi o labiausiai, tai what i do is secret (zinau, cia tie nickname'ai labai keisti^^
        Paskutinis pakeitimas nuo Lust; 2007-12-15, 20:04.
        Lust-Yurla @ DeviantArt

Comment

• Hellsing_lover
          Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
          • 1318

Na man tai visi, kurie piešia geriau už mane. Pagrindinio ir vieno tikrai neturiu

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• FainaruFantaji
            Cyber Snake

• 2007 04 28
            • 579

Tesuya Nomura, Hironobu Sakaguchi, Yoshinori Kitase, Yoshitaka Amano, Kazushige Nojima, Tetsu Tsukamoto....

Ir ne is FF staff, tai butu DMC1, DMC4, RE4 producer`is Hiroyuki Kobayashi...

...Dirbti salia Tetsuya`os man yra dalykas, kuri as turiu padaryti net savos gyvybes kaina...
            ...Aklai seku ji ir jis man yra pats paciausias is viso saraso - Tetsuya Nomura, now and forever...

The closer you get to the light, the larger your shadow becomes...

Working underground.

Comment

• Izzo
              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
              • 1530

mane zavi Obatos art'as ir Arakawos ^^
              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Eisas Kuperis
                Simintis Sun

• 2006 01 25
                • 355

Kol gija čia, tol kalbama apie menu atoritetus. Kaip keliam i bendra, jau ir kalba pasikeičia.

Šiaip norėčiau ir aš kokį autoritetą turėti kaip jūs. Tada gal ir prie piešimo sugryščiau... Turiu gabumu, vaizduote, bet kad vėl pradėčiau piešti, kažko vis tūksta. Nesuprantu ko.

Comment

• SeiSoraYu
                  That's my pie.

• 2007 03 09
                  • 212

Autorius Eisas Kuperis
                  Turiu gabumu, vaizduote, bet kad vėl pradėčiau piešti, kažko vis tūksta. Nesuprantu ko.
                  Man panašiai.Nesakau kad turiu gabumų, bet tikrai sugalvočiau ką piešti ir jei dažniau pieščiau tobulėčiau, bet dėl nežinomų priėžasčių nepiešiu
                  Vėpsau vėpsau į už mane gražiau piešiančių darbus, bet pati nedirbu ir nieko negaliu padaryti.
                  Būna kartais užplaukia ir imu piešti.Tada dažniausiai kokius tris ar keturis iš eilės nupiešiu Bet taip retai būna

My DeviantArt

Comment

• karla
                    coffee addict

• 2007 10 04
                    • 53

Autorius SeiSoraYu
                    Man panašiai.Nesakau kad turiu gabumų, bet tikrai sugalvočiau ką piešti ir jei dažniau pieščiau tobulėčiau, bet dėl nežinomų priėžasčių nepiešiu
                    Vėpsau vėpsau į už mane gražiau piešiančių darbus, bet pati nedirbu ir nieko negaliu padaryti.
                    Būna kartais užplaukia ir imu piešti.Tada dažniausiai kokius tris ar keturis iš eilės nupiešiu Bet taip retai būna
                    Tai vadinama "menine pauze". Zinau, nes ir man taip buna anksciau kuriau toki komiksa, labai daug jo esu padariusi, bet kurdavau mazdaug taip: 1 menesi piesiu be perstojo, kiekviena diena po kelias valandas, o tada 2 menesius prie jo net neprisiartinu. Tiesiog mums, menininkams, reikia retkarciais atsikvepti ir pajusti ikvepima. Tai va, linkiu jum jo ir sulaukti

p.s. mano autoritetas yra Tachibana Higuchi, turiu iki siol visas jos Mangos "Alice Academy" dalis. Yra ir Anime, bet dar nemaciau ^^
                    http://en.wikipedia.org/wiki/Tachibana_Higuchi
                    ech, mazai internete yra apie ja parasyta... -.-

Comment

• FainaruFantaji
                      Cyber Snake

• 2007 04 28
                      • 579

Autorius karla
                      Tai vadinama "menine pauze". Zinau, nes ir man taip buna anksciau kuriau toki komiksa, labai daug jo esu padariusi, bet kurdavau mazdaug taip: 1 menesi piesiu be perstojo, kiekviena diena po kelias valandas, o tada 2 menesius prie jo net neprisiartinu. Tiesiog mums, menininkams, reikia retkarciais atsikvepti ir pajusti ikvepima. Tai va, linkiu jum jo ir sulaukti

p.s. mano autoritetas yra Tachibana Higuchi, turiu iki siol visas jos Mangos "Alice Academy" dalis. Yra ir Anime, bet dar nemaciau ^^
                      http://en.wikipedia.org/wiki/Tachibana_Higuchi
                      ech, mazai internete yra apie ja parasyta... -.-

Neisizeiskit, bet nei saves, nei judvieju as menininkem nepavadinciau, nes pirma reikia bent 2 metus art kasdien, o tik tada issikelt save uz menininka ir jau daryt pauzes, believe me niekad man is ju nieko neisejo, uztai dabar plusu kasdien po keleta h prie 3D arts.

Working underground.

Comment

• Airiz
                        מיד

• 2004 01 09
                        • 1656

neturiu jokiu konkreciu autoritetu, patinka viskas kas yra graziai ir skoningai nupieshta

Comment

• karla
                          coffee addict

• 2007 10 04
                          • 53

Autorius FainaruFantaji
                          Neisizeiskit, bet nei saves, nei judvieju as menininkem nepavadinciau, nes pirma reikia bent 2 metus art kasdien, o tik tada issikelt save uz menininka ir jau daryt pauzes, believe me niekad man is ju nieko neisejo, uztai dabar plusu kasdien po keleta h prie 3D arts.
                          neisizeidziau ^^ naa as tiesiog manau, kad jei nori vadintis menininku, nebutinai turi kurti meno sedevrus. Be to, menas nera tik piesimas. As pvz piesiu retai, uzsiimu keletu kitu meno saku. Bet nesvarbu, pamirskim tai.

Comment

• Eisas Kuperis
                            Simintis Sun

• 2006 01 25
                            • 355

Autorius karla
                            Butu gerai. Bet tai jei 10 metu piesiau kiekviena diena, nes tai buvo liga, savamoksle, beto labai priprantama prie konkursu, tai kiek metu dabar pauze bus? Bet siaip nera tai svarbu. Niekada nera velu sugristi prie menu. Medis savo eiles dar laukia, muzika...

O siaip kas yra menininkas ir kas yra menas tai versiju esu tiek mates kad nebesusigaudau kas tai apskritai yra. Jausmas tokas tarsi kiekvienas si zodi suprastu skirtingai, savaip.

Comment

• SeiSoraYu
                              That's my pie.

• 2007 03 09
                              • 212

Autorius FainaruFantaji
                              Patikėk neįsižeidžiau nes nevadinu saves menininke

My DeviantArt

Comment

Working...