Na linkomanijoj komentarus skaiciau, tai atvirksciai - patariama uzkietejusiam DB fanui neziuret filmo, kad nesusigadint ispudzio. O tie, kurie nemate DB ( Dar ir tokiu yra O.o), sake, kad filmas nera ispudingas, taciau ir ner totalus sh
Dragon Ball filmas,pagaliau
Collapse
X
-
aš jau buvau peržiurėjusi,ir visai užmiršus(kiek tai įmanoma)XD žiauriai sušikta viskas...
Spoileris:nuo kada chichi goko klasiokė?ir išvis kokio velnio jam toj šulėj?
Nuo kada pikolas turi something like puaro?neesmėkadten iš vismoteris buvoXD
ir kuo ten tas blondas buvo?Jamcha?
žodžiu dau nesąmonių.Labai filmas nepatiko v.vComment
-
teko malonumas dukart pažiurėt ši KOSMOSA, o jei dar ir tesyni padarys toki lieva tai beliks tik nusišauti.Comment
-
Du zodziai apibudinti sita filma,pure awesomeness....
Krilinas buvo puikiai pavaizduotas.As nebuvau suabejojas sito filmo kietumu,ir paziurejas galiu pasakyti ,kad tai daug kietesnis ir vyriskesnis filmas uz starwarsus ir mano buvusi megstamiausia filma Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull .Bet gryztam prie temos,tas filmas tikrai vertas kiek oskaru gavo,tai yra 6.Paskutinis pakeitimas nuo Smart; 2009-05-14, 18:16.Comment
-
-
paziurejau as sita atsiprasant parodija ir sudo gabala kury kazkas dryso pavadinti filmu. Aciu dievui kad buvau apsiputes ir su gera kompanija, tai sugebejau nuleist viska juokais... as nesuvokiu koks mulkis parase sita scenariju ir apskritai kam gali patikt toks meslas!Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpic👍 1Comment
-
Ne bet Smart aš tavęs nesuprantu....As nors neziurejas giriu ta filma ...
Nėra ko ten girti visiškai.Ir db čia ne prie ko.Žinomapraėjo tie laikai kai su pasimėgavimu žiurėjau,bet db vistiek gerbiu, kad ir kaip ten nebūtų,nes mano pradžia buvo...o filmas tiesiog viską iškraipė ir nieko įspūdingo neparodė - tai faktai.Kodėl?apie tai savo ankstesniame poste rašiau,nesikartosiuComment
Comment