-=Japan Today=-
Collapse
X
-
-
-
Harajuku is Rarr xD
uzvakar i mano rankas pateko "Luka" tai pavarciau ir pamaciau kad ten raso apie Japonija, musu lietuvaiciams zmogiska kalba paaiskinta apie "Mangą" ir "Animę", taip pat aprasyti visokie aprangos stiliai. Kazkodel man uzplauke juoda mintis kad Lietuvoj tuo bus "cool" dometis Japonija. Laikykites, tuoj "Animezona" uzplus naujoku banda.
nezinau, ar dziaugtis, ar liudeti.Comment
-
Kaži, o jei japonus sudominus ir pabandžius užkrėsti lietuviškais dalykais...
Ai tiesa, tokių neturim.Comment
-
Tikrai nenorėjau kad taip tema pasisuktu. Man nelabai patinka, kad vis mažiau šioje gijoje matau apie šendienine japonija. Yra gija "Gyvenimas", keista, bet visos tokios temos gvildenamos visur kitur, tik ne joje.
Beja, gal kas galit imesti lygesnio (mažiau kalnuoto) japonijos kraštovaizdžio?Comment
-
Mmmm, grazu gal net nerealu, Tokyo is sono atrodo kaip pasaku miestelis ^_^
Ramziau, as niekur neisiu ^_^
Working underground.Comment
-
Harajuku is Rarr xD
uzvakar i mano rankas pateko "Luka" tai pavarciau ir pamaciau kad ten raso apie Japonija, musu lietuvaiciams zmogiska kalba paaiskinta apie "Mangą" ir "Animę", taip pat aprasyti visokie aprangos stiliai. Kazkodel man uzplauke juoda mintis kad Lietuvoj tuo bus "cool" dometis Japonija. Laikykites, tuoj "Animezona" uzplus naujoku banda.
nezinau, ar dziaugtis, ar liudeti.Comment
-
Seip, tai ne visada cool, pva Thank God mano klasej tie maziai dar nesusidomejo JP, o tiesa sankant sedi su savo senom paziurom ir ant manes varo vien uz, tai, kad megstu Japonija, but oh well, manau tik mieste toks antpludis uzeis, nes kaime [rajonas, bet as pasakyciau, kad ten kaimas] tai tikrai beveik niekam neidomi ta Japonija, svarbu cigareciu nusipirkt
Anyway pritariu Airiz, nes is tikro pamate visokius grazius aprangos stilius tuoj keliosdesimtys idiotu supuls i wikipedia ar seip kur nors ir gal net prades rimtai kopijuot JP, oh well...
Working underground.Comment
-
Japonija... bent man pagrinde ji atsocijuojasi su naujom technilogijom (nepaslaptis kad japonu gamybos kokybe gera) toliau apie JP is musu sules nzn gal 2-3 domisi ar bent zino kas kur kada... o jei ir prades tie lietuviai koopijuot as laabai abejoju ar kas nors iseis gal ir ateis burys naujoku i AZ ( as kolkas irgi naujokas XDD) bet klausimas ar jie ilgai istemps? siaipsau atejes daugiau nei puses nesuprasi (jei zalias dar esi) bet is dalies butu visai smagu mieste pamatyt spalvingai apsirengusia kruvele zmoniu del sito tirkai nesupykciauPrasklendžia juodi sparnai,
Nutyla varno žnektos
Nustebę atsimerkia numirėliai
Prasmek!.. AndajaComment
-
Seip, tai ne visada cool, pva Thank God mano klasej tie maziai dar nesusidomejo JP, o tiesa sankant sedi su savo senom paziurom ir ant manes varo vien uz, tai, kad megstu Japonija, but oh well, manau tik mieste toks antpludis uzeis, nes kaime [rajonas, bet as pasakyciau, kad ten kaimas] tai tikrai beveik niekam neidomi ta Japonija, svarbu cigareciu nusipirkt
Anyway pritariu Airiz, nes is tikro pamate visokius grazius aprangos stilius tuoj keliosdesimtys idiotu supuls i wikipedia ar seip kur nors ir gal net prades rimtai kopijuot JP, oh well...Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2007-10-28, 17:33.Comment
Comment