dar vienas konsoles privalumas kad jos nereikia atnaujint kaip pc nors siaip as daugiau linkes but pc puseje,turbut todel kad niekad neturejau konsoles (zhilitonke nesiskaito ^^ ) iskart sedau prie pc,bet pas mane tikrai nera taip kaip jus sakot kad PC dievas, o konsoles ravi šiena
Žaidimų konsolės
Collapse
X
-
As isvis zilitono, segos ar kakzo tokio neturejau... nuo 5 metu prie PC sedziu, bet kai isbandziau PS2, tai tiesiog imuryjo...
Working underground.Comment
-
o tavo klaviaturos ir peles laidas toxai pat ilgas kaip ir konsoles?
Prie kompo sedi KEDEJ su ATLOSHU, o zaidziant konsole - gali isitaisyt fotelije, ant grindu atsiremus i foteli, galu gale ATSIGULT
nejau reikia viska taip smulkiai aishkint?
ASm. rinkciaus gera CRT TV, bet ne todel kad man LCD kainos neikandamos, o todel kad spalvu ryshkumas geresnis, plius nesedesi juk su konsole galva sukishes i televizoriu.
Tokius kaip Bioshock konsolese neapsimoka zaist, nes bus ir PC versijos.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2007-08-26, 17:29.Comment
-
na tu cia pasigyrei graziai, duomenis ir t.t. mes be shito negalim tikriausiai.
Na ash nesigirsiu, bet zinok LCD monikas ir pas mane namuose stovi, tik kiek moketa ash nutylesiu. Ir HD zinok ash irgi ziurau kai netingiu.
Tik kuom konsole blogiau uz PC zaidimu atzvilgiu nei vienos kazkokios normalesnes svarios priezasties tu cia nepateikei.
Mes nekalbam cia vien apie "kambario kombainus" ir ju funkcionaluma, mes kalbam apie enternainment'a.
Beje PS3 BlueRay stovi auksciau nei HD.
Ir teisingai pasakei, nori gerai zaist - investuok i kompa, tai svariausias minusas beizaidziant, o kadangi kalba ne apie "Ash va cia ziurau HD" tai konsole cia laimi 2:0 jos naudai.
o dar sake kad niekas cia nebando pasakyt kad konsole lievakas..Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2007-08-26, 17:36.Comment
-
na tu cia pasigyrei graziai, duomenis ir t.t. mes be shito negalim tikriausiai.
Na ash nesigirsiu, bet zinok LCD monikas ir pas mane namuose stovi, tik kiek moketa ash nutylesiu. Ir HD zinok ash irgi ziurau kai netingiu.
Tik kuom konsole blogiau uz PC zaidimu atzvilgiu nei vienos kazkokios normalesnes svarios priezasties tu cia nepateikei.
Mes nekalbam cia vien apie "kambario kombainus" ir ju funkcionaluma, mes kalbam apie enternainment'a.
Beje PS3 BlueRay stovi auksciau nei HD.
Ir teisingai pasakei, nori gerai zaist - investuok i kompa, tai svariausias minusas beizaidziant, o kadangi kalba ne apie "Ash va cia ziurau HD" tai konsole cia laimi 2:0 jos naudai.
o dar sake kad niekas cia nebando pasakyt kad konsole lievakas..Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2007-08-26, 18:08.Comment
-
taip taip, nepagristi..man atrodo priezasciu ivairiu cia pateikta buvo daug kas liecia ir pliusu ir minusu, matyt blogai skaitai. Ir HD minejau todel kad pats priezastys teikiai kaip funkcionaluma, kai kalbama apie zaidimus.
Ir dar vienas visai "nepagristas" teiginys - PC reikalauja pastovesniu $ investiciju nei konsoles.Comment
-
taip taip, nepagristi..man atrodo priezasciu ivairiu cia pateikta buvo daug kas liecia ir pliusu ir minusu, matyt blogai skaitai. Ir HD minejau todel kad pats priezastys teikiai kaip funkcionaluma, kai kalbama apie zaidimus.
Ir dar vienas visai "nepagristas" teiginys - PC reikalauja pastovesniu $ investiciju nei konsoles.Comment
-
LCD TV nera super ta ir pati zinau... I LCD TV kuris jau tikrai gerai ziuretusi reikia tikrai nemazai pinigeliu sukist, BET slicKrox tikrai kimbi pernelyg daug, nes is tiesu niekas nekisa tau pirkti ta pati PS3 ar X360, beto, jeigu zmogus yra is tu kurie nenori konkreciai vos gave konsole is jos isplest viska kas imanoma galbut pasitenkins elementariu TV ir dziaugsis, kad aplamai galejo pazaisti trokstama zaidima... Vel griztant prie elementariausio buvimo kazko fanu. Man PS3 grafika tiks kokia bus ir tiks telikas koki turesiu viskas ko man reikia yra tiesiog palosti keleta zaidimu kuriuos dievinu ir tiek.... Tai mazvaikiskas reikalas, bet tai tarsi pagerina gyvenima. Pvz tu apsiriboji PC ir jo naujinimu, tai pagerina gyvenima tau, nes gali naudotis kompu tam kam nori. Svarbiausia, kad mes patys butume patenkinti savo sprendimais, nepaisant kam kas geriau... As prisirisau prie konsoliu ir dabar stoviu visom keturiom uz jas, bet neneigiu jog PC labai reikalingas daiktas ir is tiesu be jo vien su konsole mazai ka benuveiktum.
Working underground.Comment
-
Ziu... Nuo konsoliu iki televizoriu diskusija pradejo kilt... Anyway, dar vienas klausimas del ps2: Kokius video formatus nuskaito ? :confused? Ar nuskaito tik orginalu dvd filma?Comment
-
Comment
-
Na konsolei reikia gero teliko, todel ir apie telikus jau kalba eina
To Fainaru--> Beje PS3 reikia gero TV,bile kokio nepajungsi, na aisku pajungsi, bet kokia kokybe bus paveixliuko bijau pasakyt.. pvz kiek mates LCD SAMSUNGAI, kurie pas mus labai paplite pardavime del salyginio pigumo PS3 konsolei nelabai tinka, 15 min. stebejau veikla, ispudis kad PS3 tormozina, bet tormozina TV signalas, nes TV nelabai tinkantis..
Kiek esu girdejes labiausiai tinka SHARP televizoriai.
Kalbam aplamai, apie ZAIDIMUS, nes konsoles pagrinde jiems ir kurtos. Niu dar gelezies reikalus ir pan.Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-09-01, 10:10.Comment
-
Kaip ne geimeris galiu pasakyti tik tiek, kad su PC esu žaidęs daugybę žaidimų ir įvairiausių (kiti palyginus su manimi tikriausiai jų 100 kart daugiau lošė), o su PS2 lošiau gal daugiausiai kokius 10-20. Tačiau tie keli šimtai PC žaidimų (ar dauguma jų) yra menkniekis prieš 1-5 iš PS2 žaidimų. Nesugalvoju kodėl, bet man PS2 kiek žaidžiau tai nepalyginamai daugiau malonumo teikdavo (ir nemigos valandų >.> ).Paskutinis pakeitimas nuo Dai-Katana; 2007-08-27, 11:47.Comment
Comment