Ne praeity... vakaruose pilna arcade salonų...vat tik pas mus...
Žaidimų konsolės
Collapse
X
-
Geriau išbandyk kitus emuliatorius
http://emulator-zone.com/doc.php/psx/
Gal rasi kuris iš kart veiksComment
-
Nezinau ar sitas klausimas jau buvo nuskambejas sioje gijoje ar ne, bet vistiek paklausiu: Ar PS3 nuskaito PS2 ir PSX zaidimus?Comment
-
as dabar ant ps2 zaidziu: Naruto Ultimate ninja 2, Shing Megami Tensei Persona 3.
megstamiausi mano: Naruto Uzumaki Chronicles, Shadow of the Colossus, Tekken5, Final Fantsy XII etc.
kazkada turejau psp, bet geru zaidimu nezaidziau ant jo. dabar labiausiai noreciau xbox360, geriausia konsole siuo metu tikriausiai. Halo 3 wtf.Comment
-
O Youka turim panasumu, as dabar irgi losiu FFX ir Tekken 5..... Del to, kad geresnio versus fighting game`o nezinai, tai tau pritariu, nes as irgi nezinau
EoD: Nuskaito, bet nuo siol tik Azijietiskos, Australiskos ir Amerikietiskos PS3 versijos turi backwards-compatibillity, nors tiesa ir tas pats backwards-compatibillity veikia prastokai, nuskaito ne viska ir seip pasitaiko daug niuansu, zodziu Europai Sony spyg aparode jau vien del "naujosios" pigesnes PS3 versijos su 40GB hdd, tik 2 USB port`ais, be korteliu skaitytuvo ir kas svarbiausia be backwards-compatibillity.....
Siulau tikestis, kad i EU rinka griz zmoniskas PS3 arba laukt gero chipo, kad galima butu atsisiust is JAV PS3 ir geimint cia....Paskutinis pakeitimas nuo FainaruFantaji; 2007-10-29, 22:28.
Working underground.Comment
-
num siuo metu tj esu pasineres i 2 geimus kurios nesenei parsisiunciau tj yra
Eternal sonata kuris kjp ir tikejau patenkino mano wisus lukesciu kjp rpg anime stailu.
ir Naruto : Rise of ninja kas gan itrauke tik gajla kad trumpas
ir laukiu assasin creed kuris neuzilgo turi iseiti
ahhh ir kjp as dziaugiuosi jog nepagajlejau pinigu ant xbox360 ^^(\_/) This is Bunny. Copy Bunny into your
(O.o) signature to help him on his way to
(>< ) world domination!Comment
-
Vat as dar berysio klausima uzduosiu: ar uztenka paprasto dvd-rw-rom "keptis" ps2 zaidimams parsisiustiems is interneto?Comment
-
(\_/) This is Bunny. Copy Bunny into your
(O.o) signature to help him on his way to
(>< ) world domination!👍 1Comment
Comment