mm, o daugybė valandų praleista žaidžiant ant pc snes geimus pliusą duoda snes ar pc.. hm. Bet vis tiek, daba galima pasidžiaugti ir tokiu daiktu kaip nintendo ds, ant kurio irgi yra final fantasy 3 beje. Ir ir reikai tikėtis ant jo pagerins snes emuliatorių tiek, kad galima bus pasidžiaugti ne vienu perliuku nesėdint prie pc
Žaidimų konsolės
Collapse
X
-
Zinau, kad yra FFIII ir zinau, kad bus FFIV, bet, tai vistiek manes nepatraukai taip kaip prie PS3... Bus reikalas nusipirksiu ir DS... PSP rulez anyway!
Working underground.Comment
-
PSP rulez pasakiau, ne todel, kad norejau pasakyti jog DS pries PSP yra shit, o del to, kad PSP turi man daug patrauklesniu zaidimu siuo metu negu tas DS, man patinka tiek DS tiek PSP, buvo mastymu pirkti DS ir tikrai sunkiai atsispyriau tai idejai...
Working underground.Comment
-
Suprantam ka turi omeny Man va NDS emuliatorius lagina, gal kas galit pasiuly toki kuris nelagintu? Bo dabar prisisiunciau Bleach ir Naruto zaidimu ant to NDS ir visi lagina neimano zaistComment
-
ash tai shaip mielai ysigichiau zhaidimu automata kur palangoi pilna, ir bapkiu neprarandi ir tu NEO-GEO vietoi kur reik o ne kvaila emuliatoriu, beto metal slug 1,2,3,4,5; vis dar palieka neisdildomas emocija nuo jaunystes... belekaip geras grajus.. dar geras yra golden axe....Laisvas ir nepriklausomas video menininkasComment
-
Vat as ant Neo Geo ieskau dvieju zaidimu, vienas apie kazkokius mentus, kur vairuoja ir saudo o antras tai kazkoks zmogelis turi patekti i pili, kad isvaduotu kazkokia boba... Zinau kad uzzuominos nekokios, bet jei jums tai ka nors sako buciau dekingas pamates siu zaidimu pavadinimus... O Neo Geo emu. tai tikrai puikus, jokiu lagu ir pan.
O del silikoniniu papu tai jie minksti ir putlusComment
-
taip reik to prieskonio, kada stovi su pora bendraminciu ir jie sako mesk granata mesk, o shalia second player geimeris rekia ant taves kad mali suda, o nuo inirtyngo pliekimo visas aparatas dreba....Laisvas ir nepriklausomas video menininkasComment
-
Praeiti laikai zinok..tokiu nebent Latvijoje yra ir Rusijoje, pas mus jau nelabai kur rasi.Comment
Comment