Snabas> Mokantis savarankiškai krenta kokybė (nevisiškai taisyklingas tarimas, nėra kas tave pataiso kai suklysti ir tau atrodo, kad viskas gerai) ir mokslams sugaištama daugiau laiko.
Ar kas nors mokate japoniškai
Collapse
X
-
-
na, šiaip tai... Dabar mano galvoje yra tik Otaka '08 (na, renginys ), todėl atleiskite klaidas. Hai, anata wa kono koto ii wakarimashitaComment
-
Žiūrint kaip kas mokos. Tarkim, aš turiu vadovėlių, kompaktų, kurie moko taisyklingo tarimo(be to, juk yra anime, kur kiekvienas žodis tariamas tikrai taisyklingai). Darau užduotis, pratimus. Kartais pavertejauju draugei, kuri susirašinėja su japonais. taigi... Norint, galima rastComment
-
Niekas nekuria. bet kai kainos tokios pamokų, tai kiekvienas sukasi kaip išmano. Aš baltai pavydžiu lankantiems pamokasComment
-
Na ash bandau mokytis savarankishkai, nes pinigu tom pamokom zeurei truksta. Reikia moketi uz dailes mokykla, interneta dar gitara jei lankysiu tai isvis galas ateis. O seip galima nete ras taisyklingu tarimu (buvau radus kaip taisyklingai tart konnichiwa arigato sayonara ir t.t.) Taigi ishmokti galima ir be pamoku. Kad ir ne visishkai taisyklingai (juk nekalbesi kaip tikras Japonas).Comment
-
P.S. Man turbut taip greit nepavyks, nes as laaaabai didele tinginiuke xDPaskutinis pakeitimas nuo Snabas; 2008-12-06, 12:00.Comment
-
Nu joooo. Jau kokia tu tingine. Tu pamatytum kokia as tingine. Kaip as bandau issisukt kai net N.D. nepadarau. Bet vistiek mokaus ieskau galvoju ir t.t. Tau tik rei biski smegenine pasukt ir viskas iseis... (jei as suradau to ko tu nesuradai...)Comment
-
Tiesa pasakius, tarimo klaidas gali padeti istaisyti AUDIO pamokos, kuriu galybe radau internete. Mokydamasi sios kalbos informacija imu tiesiog is aplinkos - is klausomos J-music, anime, gramatikos rastu ir audio pamoku. Zodziu, net jei mokytis savarankiskai sunkiau, tai vis tiek yra IMANOMA, todel nenukabinkit nosyciu tie, kurie negalite\nenorite pamoku uzsipirktiComment
-
Na ash bandau mokytis savarankishkai, nes pinigu tom pamokom zeurei truksta. Reikia moketi uz dailes mokykla, interneta dar gitara jei lankysiu tai isvis galas ateis. O seip galima nete ras taisyklingu tarimu (buvau radus kaip taisyklingai tart konnichiwa arigato sayonara ir t.t.) Taigi ishmokti galima ir be pamoku. Kad ir ne visishkai taisyklingai (juk nekalbesi kaip tikras Japonas).Comment
-
Comment
-
Na vienu metu buvau pasinešus tai išmokau katakana ,ten linksiuot,kelias taisykles rašymo ir pan ;D tik dar reik hiragana dakalt,kanji pradėsiu ;D ir šiaip kad nepamirščiau kartais lyrics j-musicos iš romaji į katakana perrašauComment
Comment