as turiu ff7 ultimate edition, ir taj yra lygiai toks pat ff7 tik skirtas pc =) kazkas minejo kad ff7 lb nepatiko, nesubalansuotos kovos ir panasiai, na man bent jau wiskas buwo idealiai subalansuota, ko truputy pasigedau ff8(nes imo per trumpas^^) on topic: advebt children nerealu, neveltui nemazai apdovanojimu susizere del grafikos BET siuzetas tenai nulinis galima sakyt..bet patiko paziuret i 'atgijusius' herojus =)
Final fantasy
Collapse
X
-
Ultimate PC edittion praktiskai niekuo nesiskiria nuo PS version... Prie jo prideta ikonu, wallpaper`iu ir panasiai... ... That`s all i guess ;]
P.S. Berods pati turiu ta "ultima Edittion"
Intrigante: tiek FF7 tiek FF8 man yra priezastis gyventi xDDD
Advent Children manlabai patiko, o siuzeto ten galbut nepamatai kol nepaskaitai noveliu [tikrai verta ^^]... FF8 per trumpas, kse, nepasakyciau...Paskutinis pakeitimas nuo FainaruFantaji; 2007-07-09, 10:53.
Working underground.Comment
-
Botaro: Jau yra PS3, FFXIII ir FF versus XIII bus tokie pat "nuslifuoti" kaip ir FFVII:AC...
Tik nepradekit skustis jog ne PC, nes PC net ne zaidimam skirti, tam konsoles yra...
-
Gzergas: Ir kodel mes taip sutampam nuomonem!? Seip, tai Final Fantasy versus XIII ir aplamai kazkas is Fabula Nova Crystallis bent jau ateinanaciam [kazkeliu neisivaizduoju keliu] metu laikotarpiui tikrai nebus leidziami XboX`ui....
-
-
-
Na taip man FFVI irgi ziauriai patinka, bet FFVIII mano asmeninis favoritas, o aplamai, tai FFVII, FFVIII ir FFX man geriausi zaidai kokie aplamai yra ^_^
-
Comment