Transformers The Movie

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Surreal
    Green World

• 2006 10 31
    • 76

Hehe, vos radau žmogų su kuriuo galėčiau nueiti į šį filmą Nieko ten netraukia.
    Šiaip tikėjausi kažko eilinio ir lėkšto, beeet :]]] Filmas buvo tikrai puikus, efektai tikrai, mmm Tik finalinė kova Niujorke (ar kur ten) nelabai suvirškinta liko, nes visko tiesiog per daug. Gigantiški, sudėtingos struktūros robotai, žmonės, mašinos ankštose miesto gatvėse tarp dangoraižių. Apsvaigo galva, įspūdinga... Įdomu, bus tęsinys?

Comment

• Kurotani
      Rimtas forumo narys

• 2007 01 01
      • 119

Tesinys bus.. planuojama ji mums pristatyti 2009 metais ,jei info teisinga..

Comment

• Eisas Kuperis
        Simintis Sun

• 2006 01 25
        • 355

Chm, gal tiesiog per greita.
        Man taip buna, jei filme kasnors tesiasi per lėtai, pradeda imti nuobodulis ir žiurėk imu ir kanors svarbaus jau ir pražiopsau.
        Pabaiga kaip tik man buvo. Turėjau kur prikaustiti dėmesi ir tiks spėti sekti kas kur.

Comment

• piccosan
          Daft Punk

• 2005 11 28
          • 250

na ka.. nors ir paveluotai bet nuejau siandien is ryto (kad maziau zmoniu butu) ir turiu ka pasakyt.

Trukmė 140min. Tai gali kiek bauginti.. nes Daznai buna kad per tokio tipo ilgus filmus nebuna ka veikt.. arba veiksmo tiek daug.. nespeji virskint ir prabega greitai bet ne taip idomiai kaip galetu.. Bet si kart buvo visai kitaip.
          Optimo balsas kaip Daft Punku muzika mano ausims... Nostalgija verzias per krastus (zinoma as dar jaunas ir kai kam gali atrodyt jog visai neseniai nesiojau sauskelnes ir ziurejau Transformeriu anim. filmuką, bet man tai buvo seniai..).
          Pradzia puikiai itiko mano norus. Iskart veiksmu bet neperdetu. veliau istorija rutuliojosi gana palankiu greiciu ir nebuvo ne sekundes kad pagalvociau "ka grizes valgysiu?". Buvau prikaustytas... Pagrindinis veikejas (zmogus) parinktas su geru charakteriu.. o jo drauge.. buvo i ka paziuret che che.. sia tema uzteks.
          Efektai - na kam transformeriu buvo per maza ar nespejo i juos isiziuret suprast galiu.. bet man taip neatsitiko. As kaiptik spejau isiziuret i ivares detales ir likau issiziojas prisimines senaji Optima kuris buvo lyg is kartoniniu deziu. Ar kovos buvo perdaug greitos ir per daug pasleptos po dumu ir sprogimu sydu? gal.. man tas netrukde grozetis vaizdu...
          Galbut as nepastebejau minusu nes as neejau tikedamasis jog filmas mane nustebins.. as tai tiesiog zinojau. Kaip mazas vaikas ejau i filma lyg buciau tikras transformeriu fanas.. koks kazkada buvau.. turbut sirdyje isliko ta pagarba Optimui.. jis toks puikus lyderis.. ta amzina kova.. nu negaliu.. rasydamas komentara prisimenu senuosius transformerius.. turbut nepastebejau klaidu ir del to kad man negalima ju pastebeti. (nemanau kad suprasit ka turiu omeni.) As ziurejau susidomejas ir nelaukiau kad filmas man kazka duotu.. ji ziureti yra grynas ir nenugyncijams malonumas.. buvo.. ir bus tikuosi.. nu gal tik viena klaidele matau tai kad Autobotu komanda galejo ispletoti daugiau.. bet tam dar laiko yra

siuzetas: gana iprastas.. bet toks turbut originalas 8,5/10
          garsas: apie ji pamirsau paminet.. jis buvo unreal.. zinoma linkin parkai ir tra lia lia bet filmo metu as net trepsejau i ritma.. dar niekada taip nebuvo filmo metu 10/10
          vaizdas: ar duociau oskara uz efektus.. gal.. dar daug laiko kitiem filmama pasireikst.. 9,5/10
          bendras: butu 9,3 bet vien del Optimo duodu 9,8
          Paskutinis pakeitimas nuo piccosan; 2007-07-13, 17:21.

Comment

• Ekgp97sl
            Vietinis šnipinėtojas

• 2006 01 16
            • 63

Autorius Airiz
            ta pati ZMOGU VORA ziuret buvo neimanoma, per jo strakaliojimus tarp dangoraiziu..kazkada paziurejau ir tai jau tikrai pagailejau ishleistu pinigu.
            Bet TR nors idomesnis uz ji.

Beje kazkiek sudomino tas F4: RISE OF SILVER SURFER, nors tokio pobudzio filmu nemegstu....
            Mhm, aš tarp kitko, bet Žmogaus voro dar didelis trūkumas buvo turbūt laiko tęstinumo nebuvimas, o strakaliojimas tarp dangoraižių - čia kaip aprėkti supermeną už tai, kad jis pernelyg daug skraido. O abejoju, kad F4 bus nors kiek išskirtinesnis - nusiteikus galima pimpinti tiesiog vaizdais/sfx pasigrožėti, mat siužetas turbūt.. na, eilinis fanams džiaugsmo teikiantis 'super duper' be natūralesnių logškumų ar dar ko.
            Paskutinis pakeitimas nuo Ekgp97sl; 2007-07-14, 01:10.

Comment

• slicKrox
              Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
              • 2161

Perziurejus filma, susikuriau sau nuomone, kad jis skirtas butent placiajai auditorijai. Jei atvirai, tai man asmeniskai jis patiko, bet nera toks, kuri as atsiminsiu likusius du ar penkis metus, jau nekalbu apie visa givenima. Kaip ir tikejaus specialieji efektai nepriekaistingi ir pritrenkentis ir pats humoras toks niautralus (placiai auditorijai) pasirode gan pakenciamas, o tarpais priverte ir nusisipsot.

Comment

• Airiz
                מיד

• 2004 01 09
                • 1657

Autorius Ekgp97sl
                Mhm, aš tarp kitko, bet Žmogaus voro dar didelis trūkumas buvo turbūt laiko tęstinumo nebuvimas, o strakaliojimas tarp dangoraižių - čia kaip aprėkti supermeną už tai, kad jis pernelyg daug skraido. O abejoju, kad F4 bus nors kiek išskirtinesnis - nusiteikus galima pimpinti tiesiog vaizdais/sfx pasigrožėti, mat siužetas turbūt.. na, eilinis fanams džiaugsmo teikiantis 'super duper' be natūralesnių logškumų ar dar ko.
                surferi atsiunciau vien del to kad svere 600 mb, dvd ripo siust nesiruoshiu ir niekas nesake kad jisai super puper
                tiesiog surferis primine T-1000 modeli

Comment

• Ekgp97sl
                  Vietinis šnipinėtojas

• 2006 01 16
                  • 63

Autorius Airiz
                  surferi atsiunciau vien del to kad svere 600 mb, dvd ripo siust nesiruoshiu ir niekas nesake kad jisai super puper
                  tiesiog surferis primine T-1000 modeli
                  'Niekas nesakė' - aš sakau.
                  Na, aš nesiginčiju ir nieko neklausiu, tik pasijaučiau, kad turiu ką pasakyti ir spjoviau, jog tai bus offtopic [kaip kad dabar].

Comment

• kypshius
                    Rašytojas

• 2007 04 17
                    • 254

kaip jau sakiau filmas belekaip geras, bet grajus tai š*dų š*das

Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Comment

• Claud
                      animejus
                      • 2006 12 30
                      • 43

Toki filma reik ziurek kino tetre,taigi as taip ir padariau.buvau suzavetas ir jauciu teks vel nueit paziuret.nes ziuret toki filma per savo dezute ir klaida...
                      http://www.ipix.lt/out.php/i9338_mononoke.gif (Privalo būti ne didesnis nei 500x130)

Comment

• kita
                        spacier than an astronaut

• 2005 10 13
                        • 77

Autorius piccosan2
                        Optimo balsas kaip Daft Punku muzika mano ausims... Nostalgija verzias per krastus (zinoma as dar jaunas ir kai kam gali atrodyt jog visai neseniai nesiojau sauskelnes ir ziurejau Transformeriu anim. filmuką, bet man tai buvo seniai..).
                        <..>nebuvo ne sekundes kad pagalvociau "ka grizes valgysiu?". <..>
                        Efektai - na kam transformeriu buvo per maza ar nespejo i juos isiziuret suprast galiu.. bet man taip neatsitiko. As kaiptik spejau isiziuret i ivares detales ir likau issiziojas prisimines senaji Optima kuris buvo lyg is kartoniniu deziu. Ar kovos buvo perdaug greitos ir per daug pasleptos po dumu ir sprogimu sydu? gal.. man tas netrukde grozetis vaizdu...
                        Galbut as nepastebejau minusu nes as neejau tikedamasis jog filmas mane nustebins.. as tai tiesiog zinojau. Kaip mazas vaikas ejau i filma lyg buciau tikras transformeriu fanas.. koks kazkada buvau.. turbut sirdyje isliko ta pagarba Optimui.. jis toks puikus lyderis.. ta amzina kova.. nu negaliu.. rasydamas komentara prisimenu senuosius transformerius.. turbut nepastebejau klaidu ir del to kad man negalima ju pastebeti. (nemanau kad suprasit ka turiu omeni.) As ziurejau susidomejas ir nelaukiau kad filmas man kazka duotu.. ji ziureti yra grynas ir nenugyncijams malonumas.. buvo.. ir bus tikuosi.. nu gal tik viena klaidele matau tai kad Autobotu komanda galejo ispletoti daugiau.. bet tam dar laiko yra.
                        amen.

Comment

• Sable
                          The Hitchhiker

• 2005 03 11
                          • 1530

Na, ko tiketasi, tas ir gauta buvo. Pagaliau ir as pavepsojau i sia ekranizacija. Visai padoriai susiziurejo, nepaisant net kai kuriu vietu, kur veiksmas subanaleja.

Comment

• efkiss
                            Naujokas
                            • 2007 05 02
                            • 18

man transformeriai labai patiko kazkaip nesitikejau tiek veiskmo, tiesiog galvojau films vaikams , bet kai pamaciautj tikrai nenusivyliau, ypac patiko galas kai daug musesi, tik pavadinimas labai nepatinka ...
                            ... give them nothing, but take of them EVERYTHING !

Comment

• Daydream
                              zZ..
                              • 2007 06 24
                              • 2

jo, transformeriai jega ! buvo vietu, kuriose labai kvailai padaryta, bet seip filmas patiko, neatsisakyciau paziuret dar karta
                              If You Only Had One Eye would You Blink Or Wink?
                              sigpic

Comment

Working...