alternatyva siuntimui.. arba pagalba offline otakams

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Intrigante

shemica, tavo linko anime list neatidaro..^^

Comment

• technotrach
      mors ultima ratio

• 2006 03 06
      • 218

ė, ir man reiktų Gundam, nebūtinai Destiny, nuo pradžios dar geriau bet aišku ir Destiny būt nieko. tai va gal kas ryt prie ežeriuko pasiimtų? ir tiesa dar R.O.D. bei Cromartie High school, būt šaunu gaut.
      Skaitoma manga

Comment

• shemica

Gal kas kai eis prie ežero, galit atnešt man Death Note visus epus? Dar būčiau dėkinga jei kas paskolintų Texhnolyze arba RahXephon... Tik pasakykit, ką man atsilyginimui paskolint?

Comment

• funkymonk
          Narys
          • 2007 05 23
          • 49

Autorius lipdom
          būtų jė, jei kas iš vilniečių turėtų kokį ghost in the shell, arba GTO, dvd. :}

P.S. Gal kas turit Final Fantasy aštuntą žaidimą? Būtų kilniaširdiška iš tamtų pusės. ;D
          tu nori GTO DVD kokybes ar tiesiog yrashytus epus. jei antras variantas - galiu pagelbet ~__^

shemica
          Šiaip kol kas savo kolekcijoj turiu visus anime, kurie yra mano anime liste (išskyrus Shakugan no Shana )
          o kur tas tavo listas? o__O7
          Paskutinis pakeitimas nuo funkymonk; 2007-07-16, 16:30.
          http://i52.photobucket.com/albums/g11/iljaP/cat.gif (neatitinka reikalavimų 500x130)

Comment

• mandarinas
            ⅓Vaisiaus⅔Deus-ex-machina

• 2007 05 27
            • 101

Nu jeigu atsirastu otaku iš Šiauliu tai mielai pasidalinčiau Anime (mangos teturiu tik death note, black lagoon ir nepilna berserk)

Comment

• Izzo
              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
              • 1530

gal dar kas is kauno turi Death Note,Beck ar Berserk (all japanese ^^ ) ant that would be sugoi! ^^
              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• FainaruFantaji
                Cyber Snake

• 2007 04 28
                • 579

Autorius lipdom
                būtų jė, jei kas iš vilniečių turėtų kokį ghost in the shell, arba GTO, dvd. :}

P.S. Gal kas turit Final Fantasy aštuntą žaidimą? Būtų kilniaširdiška iš tamtų pusės. ;D
                Is kur esi, kada galetume susitikt ir t.t.? Turiu FF XD

Working underground.

Comment

Working...