alternatyva siuntimui.. arba pagalba offline otakams

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • technotrach
    mors ultima ratio

• 2006 03 06
    • 218

alternatyva siuntimui.. arba pagalba offline otakams

kai lėtas internetas ir anime siunčiasi žiauriai kankinančiai ilgai, tai ir nervus gadiniesi , ir nagus nusigrauži :sick:, ir dar beležin ko prisidirbi :bored: o yra žmogelių kurie gal ir prie interneto nelabai prieina... siaubas paima, kai pagalvoji, kai kas bando koki naruto parsipust per mobilų (gprs) internetą per tiek laiko galima ir nuo otakizmo pagyt manau būtų šaunu turėti tokią giją, kur galima paprašyt gerų žmonių kokios tai didesnės ar retesnės anime serijos(-jų) o gal ir kokią mangą išsikaulyti

p.s. galim susitart dėl šiek tiek taisyklių
    dabar didžiausia tikimybė, kad gausit ką dvd formate, tai jei pas jus kompe tokio daikto nesimato, tai parašykit kas tiks - cd-r ar usb rakčiukas, kad paskui dvd disko koks flopikas nesukramtytų .
    parašykit kokiam mieste.
    Paskutinis pakeitimas nuo technotrach; 2007-05-30, 07:52.
    Skaitoma manga
  • Kuronii
    Boom, like that

• 2007 04 01
    • 144

Na is esmes manau, kad vilnieciai galetu tai daryti Kuro-Shiro klube
    musu forume yra listai tad paziurekit gal ko reikes, parasykit PM ir susitarti galesime manau daugiau maziau
    http://www.acvilnius.lt/ - VAK - Vilniaus Anime klubas

Comment

• Botaro
      Akuma

• 2005 11 17
      • 196

Ash savo vieninteliam draugui kas menesi siunciu po 3 dvd in lt Taigi koki karta galiu + ir kitam atsiust koki anima,nesvarbu jog neturiu,parpumpuoti uztenka 1 geros nakties
      I have the Holy Lance

Comment

• Jabatan
        kaprizas

• 2002 04 07
        • 71

Jei ką, su manga galiu padėt, turiu sakyčiau nemažai kompe, cd. Tik dėl listo sunkiau būtų.
        Everything is everything

Comment

• funkymonk
          Narys
          • 2007 05 23
          • 49

ash visai norechiau ish karto turet vienoj vietoj tokius monstrus kaip tarkim Naruto ar Bleach. jauchiu tokiu atsirastu, kurie turi yrashytas visas serijas su visom OVA ir Movies. buchiau dekingas jei paskolintumet. ash tik perrashau ir atiduodu, Word =^__^=7
          http://i52.photobucket.com/albums/g11/iljaP/cat.gif (neatitinka reikalavimų 500x130)

Comment

• Džiro sesė
            X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
            • 604

Autorius funkymonk
            ash visai norechiau ish karto turet vienoj vietoj tokius monstrus kaip tarkim Naruto ar Bleach. jauchiu tokiu atsirastu, kurie turi yrashytas visas serijas su visom OVA ir Movies. buchiau dekingas jei paskolintumet. ash tik perrashau ir atiduodu, Word =^__^=7
            Ašen turiu visus 3 Naruto filmus,
            ir visas serijas nuo pirmos iki dabartinių shippuudenų, na
            serijas beveik visas, vat dabar atsisiuntinėju, tas, kurių trūko, bet
            tokių mažai yra, beje,
            ir mangą visą turiu, jei kam įdomu.

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• funkymonk
              Narys
              • 2007 05 23
              • 49

Autorius Dziro sese
              Ašen turiu visus 3 Naruto filmus,
              ir visas serijas nuo pirmos iki dabartinių shippuudenų, na
              serijas beveik visas, vat dabar atsisiuntinėju, tas, kurių trūko, bet
              tokių mažai yra, beje,
              ir mangą visą turiu, jei kam įdomu.

HALLOOOUU!! ^__^7
              man ydomu. be to mes matau su tavim kaimynai, ilgai neuzhtruksiu. tu perrashineji y plokshteles, ar viska harde turi? kiek tenais viso uzhima?
              Paskutinis pakeitimas nuo funkymonk; 2007-05-31, 17:23.
              http://i52.photobucket.com/albums/g11/iljaP/cat.gif (neatitinka reikalavimų 500x130)

Comment

• Džiro sesė
                X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
                • 604

Autorius funkymonk
                HALLOOOUU!! ^__^7
                man ydomu. be to mes matau su tavim kaimynai, ilgai neuzhtruksiu. tu perrashineji y plokshteles, ar viska harde turi? kiek tenais viso uzhima?
                Sakai kaimynai? Kaip suprast?
                Viską turiu diskuose, visas Naruto anime užima daugiau nei dešimt DVD diskų,
                neskaitant dingusių serijų, kurias dabar tuoj baigsiu sužvejoti,
                o manga užima keturis CD iki 33 volumo, tikslesnio skaičiau dabar
                negaliu pasakyt, nes pas mane Naruto manga išmėtyta po visus diskus,
                kur tilpo ten ir įrašynėjau, bet turiu ją visą.
                Et.... Savaitgalį gal bus valandėlė laisvo laiko ir ašen viską susižiūrėsiu.

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• funkymonk
                  Narys
                  • 2007 05 23
                  • 49

ne beda del mangos. ash visvien kantrybes neturiu ja skaityt =^__^=7
                  o shiaip kai turesi laisva valandele - parashyk y PM, uzhleksiu kur reiks ~__^

Comment

• Izzo
                    one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                    • 1530

10 DVD asenainas turiu 2 DVD rm formatu bet patys zinot kaip jus vertinat ta formata
                    bet kokybe tirkai gera na nesvarbu visvien cia ner nei vieno otako is mano miesto
                    Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2007-05-31, 20:00.
                    SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• lipdom

būtų jė, jei kas iš vilniečių turėtų kokį ghost in the shell, arba GTO, dvd. :}

P.S. Gal kas turit Final Fantasy aštuntą žaidimą? Būtų kilniaširdiška iš tamtų pusės. ;D
                      Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-06-08, 08:21. Priežastis: vai?

Comment

• Tsume200
                        Narys
                        • 2006 10 22
                        • 55

Gal kas turit Beck(Mongolian Chop Squad)?
                        Bandziau siustis per torentus...hooo...jau 2 savaites man download'ina-_-
                        Paskutinis pakeitimas nuo Tsume200; 2007-07-10, 13:49.
                        sigpic
                        Save me from nothing Ive become

Comment

• Vienuolis
                          Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
                          • 165

Jei atsirastu otakų iš mano miesto mielai paskolinčiau savo anime kolekcija vistiek viska ką turiu pusbrotanui perkepu tai jei atsiras norinčiu tegul man parašo

P.S. Žiūrėjimui atostogų gal užtektu jei prastai miegasi
                          >_< 500x130

Comment

• Izzo
                            one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                            • 1530

gal yra otaku is kauno kurie turi bleach? ^^
                            SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• shemica

Autorius Tsume200
                              Gal kas turit Beck(Mongolian Chop Squad)?
                              Bandziau siustis per torentus...hooo...jau 2 savaites man download'ina-_-
                              Aš turiu
                              O šiaip jei atsirastų vilniečių, norinčių pasidalint anime - rašykit man pm ir žiūrėsim Šiaip kol kas savo kolekcijoj turiu visus anime, kurie yra mano anime liste (išskyrus Shakugan no Shana :sick

P.S. Intrigante, viskas ten kuo puikiausiai atsidaro
                              Krc, turiu daug anime, jei kam listas neatsidaro, rasykit pm ir klauskit. Pasidalinsiu - gi negaila
                              Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-07-10, 18:00.

Comment

Working...