Ka dar galima veikti? Aisku kad piesiu
Ką darote kai užlūšta kompas?
Collapse
X
-
-
Comment
-
ctlr+alt+delete
arba restart
o kai buvo uzluzes galutinai tai buvo nervu pakalne ir daug :headdesk'inimo ir skraidanciu pagalviudeviantArt
BLACKOUTComment
-
spaudziu restart mygtuka o jei uzlusta kai losiu ka nors gero ar anime patinkanti ziuriu tai kencia td xDD koloneles laxto, monika aptalzau xDD
iki dezes dauzymo gaile dar ne kart nedaejau xDDthe one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.Comment
-
Mačiau šita video daug kartų, šiaip aš taip su kompu gyvenime žiauriai nepasielgčiau. Kai užstringa tai išjungiu ir vėl ijungiu, bet kai senas kompas buvo užlužes tai jau truputi patrankiau, ir daug keikiaus:rolleyes:
P.S. Tas voketis tame video man rodos nevaidina, o ištikrųjų nervuojas, bet tuomet kas ijungė ir pastatė kamera?👍 1Comment
-
Mačiau šita video daug kartų, šiaip aš taip su kompu gyvenime žiauriai nepasielgčiau. Kai užstringa tai išjungiu ir vėl ijungiu, bet kai senas kompas buvo užlužes tai jau truputi patrankiau, ir daug keikiaus:rolleyes:
P.S. Tas voketis tame video man rodos nevaidina, o ištikrųjų nervuojas, bet tuomet kas ijungė ir pastatė kamera?When they cut my signature..
At first i was like
But then, i lol'd.Comment
-
ziurint nuo ko luzhta ir kas luzhta... seip beveik niekad neluzhta... tik buvo paskutiniu metu kai prasukinedavai per media player failus labai greit bluescreen'a ismesdavo.. tikriausiai peshesi su kitais tai kitus nafik, per naujo softa kas su video ziurejimu ir viskas ok...
o tie kiti reti kartai tai alt+ctrl+del ir shudowninu proccessa strigimo, jei rimciau(dar reciau buna) restartinu ir garsiai ishsakau, bllll***************tttttt nnaaaaaaa******uuuujjjjjjjj... riebiai ir garsiai (rofl)Comment
Comment