Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
O seip update: isgeriu 11 puodeliu arbatos, o tada perinstaliuoju, danziausiai uzlusta ir po antro instalo, tai perinstaliuoju vel, bet jau suformatavus HDD ir tuo viskas dviem men baigias X_X
End Task, jej neisejna, pamaigau klaviatura, o galiausiai PC reboot ;P. Sena kompa padauzydavau is nervo, kai per paty ziaidmo ykarsti pakibdavo arba lagindavo... ;D su nauju nedrystu taip daryti.
Zinau, kad skambes keistai, bet kai uzlusta kompas, as jam prigrasinu, kad ji ismesiu pro langa ar siaip sudauzysiu, jei pavyksta - paglostau, o jei ne, tai tada kencia stalas
Kiekvieno sirdis kazko pilna
Pas vienus gera,kitus bloga
Tik pas mane ji tuscia
Nieko joje nebera
Žudau UPSa dabar. Kompas nestringa. Neisivaizduoju kiek jame brudo, tačiau veikia neitikėtinai gerai. Visi namų kompai pastaruoju metu nėra nė karto užluže, strige, ar dar kas nors nutike kad reiktu perkrauti. Bet laimės mažai. Dėl itampos kritimų normaliai nedirba nė vienas kompas. Net ir su UPSu mano kompas per diena išsijungia apie 5 kartus. Labai nekoks jausmas kai velniop nueina valandos, ar net poros vlandų, darbas. Tai kartais griebu kas arčiau po ranka ir per UPSa juo. Kietas kiautas laime. Žinoma, geresnis variantas išlėkti į lauką ir suvaryti kirvį į pora kaladžiu, bent jau naudos yra.
Taigi man labai pasidarė įdomu, kaip jūs reaguojate kai užlūšta kompas, arba viskas LABAI lėtai kraunasi... ar Jūs tiesiog ramiai, šaltais nervais ieškote kokios geresnės išeities, ar einate ką nors kitką veikt ar elgiatės taip kaip šis vaikis... http://www.youtube.com/watch?v=kBVmfIUR1DA
Omg tas vaikas man primena mano kaimyna
Jo klaviatura visishkai sunaikinta.... bet juokiausi tai tikrai gerai ^_^"
ypac paskaicius subtitrus
Restart ir viskas.dauzhymu nieko nepasieksi.
Na dar pries tai palaukiu 3min...gal atstriks? xDDDDDD
ash dazniau teliko distancini dauzau kai baterijos baigiasi ir nepersijungia kanalas ^_^"
Nežinau ką darau... Šeip jau pripratau, kad mano kompas lėtas D Va.. O šeip tai einu ką nors padaryt į kitą kambarį, pavalgau, tada ateinu palaukiu dar truputį ir jau galiu tęst veiklą... Čia man taip atrodo, kad labiau kažkas apie kažkokį filmuką labiau šneka, o ne apie temos esmę >.<
kai uzlusta kompas as trumpam tampu normaliu zmogumi
Cia tai gerai pasakyta kai taip nutinka tenka tapti zmogum atsimint kaip atrodo laukas Seip tai palaukiu max 5min tada restart jai sudas pradedu ieskot kame reples yra kai 2 peles sudauziau ir viena karta klaviatura kuria seip ne taip poto susitvarkiau daugiau taip nesielgiu Mano sistra geresni tvarkymo buda surado savo nesiojamui ismete is ketvirto auksto
lol, video vaizdely jaučiasi truputį, kad vaidyba ten tiktai xD
O šiaip, jeigu pakimba laptopas, tai tiesiog perkraunu, ir tiek. Jeigu, pvz, messengerio smile'ikai nebejuda, tai jau žinau, kad šakės, ir reikia reset daryt. O jeigu programa kokia lėčiau krauna ar mozilla pakimba, tai palaukiu, suvalgau obuolį, ar šiaip...
Comment