Atradau nauja technika savo kompui Jei uzluzta kokia nors programa, paspaudziu ctrl+alt+delete ir isjungiu ekrana. Kaip mat kompas atsigauna Ir dauzyt nereikia ir turi laiko pasidaryt kavutes
Ką darote kai užlūšta kompas?
Collapse
X
-
Mano kompas ne iš naujausių, tai aš pripratau kartais palaukt, kol jis susidoros. Šeip kartais norisi padaužyt, bet nuo to visai užsilenkt gali . Jei visai užlūžta ir nepadeda stebuklingi CTRL+ALT+DEL, tai raunu iš rozetės ir vėl jungiu.Paskutinis pakeitimas nuo GranRey; 2009-01-25, 17:25.Comment
-
Realiai atimk is siuolaikinio paauglio kompa ir bus lomkes kaip nuo narkotiku Liudna tiesa, eh? Mes priklausomi, to patys nesuprasdami na bet istvert as galeciau, o vat subu failai, visas mano darbas saibom pareitu, jei i kompa smarkiai kalciauComment
-
-
Kaip ir dauguma CTRL+ALT+DELETE. Išjungiu problemėlę ir viskas gerai. Bet jei nepadeda, tai pagelbėja toks stebuklingas mygtukas "restart" ;DDon't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
-
Na, o kad i tema, tai anksciau pas mane taip rimtai neuzluzdavo kad pas meistrus wezti, nei karto nebuvo kad pas meistrus nesciau per 6~ metus ar daugiau. 1 karta buvau pas meistra, 1 d.xas man trojana pakiso wisa kompa sugadino wisus driverius sugadino ir wisa kompa lagino (tuomet dar nieko nenuvokiau tose trojanuose,keylogeriose ir pns) tai nunesiau pas meistra, sako 50lt ir per pora dienu, tai pasakiau kad nereikia... per 3 dienas pats susitvarkiau, gerai buvo kitas senas pc, galejau neta pajungti atsisiunciau docter spyware padariau kad nelagintu, kaip ne kaip suradau driverius ( ne buvo nei disku, o vaizdo plokstes webe nebuvo tos plokstes kokios reikejo... ir panasios netinko.. Sound driverius irgi sunku buvo rast, na whatever wiska sutvarkiau buvau. Nuo to laiko nieko rimto nebuvo, buna kad kas dosint bando tai uzblockinu ip.. O seip, ctrl+alt+del jai kokia programa neveikia, atjungiu, jai kazkas uzsilagina, atjungiu explorer.exe - dingsta wisas star baras ir wiskas kita, iconai ir pns nieko padaryt negali tipo restarno kompo, ir new task>explorer.exe ijungiu taip ir wel wiskas zjbs veikia. Tai va xDComment
-
Comment
Comment