Ką darote kai užlūšta kompas?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Uniccorn
    Ner Laiko

• 2007 07 02
    • 84

Atradau nauja technika savo kompui Jei uzluzta kokia nors programa, paspaudziu ctrl+alt+delete ir isjungiu ekrana. Kaip mat kompas atsigauna Ir dauzyt nereikia ir turi laiko pasidaryt kavutes
    Kiekvieno sirdis kazko pilna
    Pas vienus gera,kitus bloga
    Tik pas mane ji tuscia
    Nieko joje nebera

Comment

• GranRey
      Kažką pamiršęs.

• 2008 11 01
      • 91

Mano kompas ne iš naujausių, tai aš pripratau kartais palaukt, kol jis susidoros. Šeip kartais norisi padaužyt, bet nuo to visai užsilenkt gali . Jei visai užlūžta ir nepadeda stebuklingi CTRL+ALT+DEL, tai raunu iš rozetės ir vėl jungiu.
      Paskutinis pakeitimas nuo GranRey; 2009-01-25, 17:25.

Comment

• angellus
        tinginys

• 2007 01 17
        • 228

jei nepadeda alt+ctrl+del tai elementariai paspaudžiu mažą blizgantį mygtuką ant PC dėžės, mažesnį, nei turn on mygtukas ir va, vėl kaip naujas

Comment

• araminas
          Lone wolf

• 2008 06 16
          • 77

Keista jau kokie du menesiai kaip kompas nebuvo uzluzes. O taip tai svelniai lupu is kojos
          Paskutinis pakeitimas nuo araminas; 2008-11-02, 11:37.
          My top 3 anime:

1.One piece 2.Katekyo Hitman Reborn 3.D. Gray Man

Comment

• Zack
            Shogetten Lover :P

• 2008 10 12
            • 111

Eh...Uzstringa ir iskart kertu per virsu, bet maciau kad jau gan gerai linksta korpusas tai prisidejau knygu ant virsaus ir per knygas kapoju...Jau reiks kada eit nusipirkt koki korpusa, bent del grozio jau net geda pasidare su tokiu
            sigpic

Comment

• Futari
              AZ rėmėjas

• 2007 01 07
              • 1094

Savo vienintelio darbo irankio taip neskriaudziu, dar ims ir isleis paskutini kvapa o ka as tada daryciau

Comment

• Zack
                Shogetten Lover :P

• 2008 10 12
                • 111

Autorius Futari
                Savo vienintelio darbo irankio taip neskriaudziu, dar ims ir isleis paskutini kvapa o ka as tada daryciau
                Wo tada tai bus tau sokas...Depresija Kaskada istveriau net menesi be pc ot isbandymas man tada buvo
                sigpic

Comment

• Aivaras
                  ką tu?

• 2008 09 10
                  • 358

Ctrl+alt+del ir isjungiu programa, kuri uzsilaginus, nors seip pirma palaukiu, pati kartais atstringa, bet tie not responding uzknisa

Comment

• Futari
                    AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                    • 1094

Autorius Zack
                    Wo tada tai bus tau sokas...Depresija Kaskada istveriau net menesi be pc ot isbandymas man tada buvo
                    Realiai atimk is siuolaikinio paauglio kompa ir bus lomkes kaip nuo narkotiku Liudna tiesa, eh? Mes priklausomi, to patys nesuprasdami na bet istvert as galeciau, o vat subu failai, visas mano darbas saibom pareitu, jei i kompa smarkiai kalciau

Comment

• Rikka
                      Push The Limits

• 2008 07 12
                      • 91

Buvo mano PC "kritęs" po mano expermento su linuxu Savaite be jo gyvenau, ir nenumiriau. O seip mano PC letas tai as pratus...

Comment

• AhouKarasu
                        Ikimasho~
                        • 2008 10 30
                        • 62

Trankau ji xDD
                        Shiawase da...

Comment

• Original_Prankster
                          Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
                          • 200

Kaip ir dauguma CTRL+ALT+DELETE. Išjungiu problemėlę ir viskas gerai. Bet jei nepadeda, tai pagelbėja toks stebuklingas mygtukas "restart" ;D
                          Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
                          There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• Miyata
                            Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
                            • 452

Autorius Zack
                            o as be intiko buvau 2 men isgyvenes, kai modemas luzo, nupirkau nauja uz 200lt - netiko, tai zajibalsia keiciau neta, teko laukti 2men, tai 2men be neto buvau, o as be neto tas pats kas be laptopo mano, nes nelosiu ten jokiu ne online zaidimu... Anime kaip tik wisi ant disku baigesi, turejau pora bet trumpu, tai greitai perziurejau :| wot ten buvo sokas

Na, o kad i tema, tai anksciau pas mane taip rimtai neuzluzdavo kad pas meistrus wezti, nei karto nebuvo kad pas meistrus nesciau per 6~ metus ar daugiau. 1 karta buvau pas meistra, 1 d.xas man trojana pakiso wisa kompa sugadino wisus driverius sugadino ir wisa kompa lagino (tuomet dar nieko nenuvokiau tose trojanuose,keylogeriose ir pns) tai nunesiau pas meistra, sako 50lt ir per pora dienu, tai pasakiau kad nereikia... per 3 dienas pats susitvarkiau, gerai buvo kitas senas pc, galejau neta pajungti atsisiunciau docter spyware padariau kad nelagintu, kaip ne kaip suradau driverius ( ne buvo nei disku, o vaizdo plokstes webe nebuvo tos plokstes kokios reikejo... ir panasios netinko.. Sound driverius irgi sunku buvo rast, na whatever wiska sutvarkiau buvau. Nuo to laiko nieko rimto nebuvo, buna kad kas dosint bando tai uzblockinu ip.. O seip, ctrl+alt+del jai kokia programa neveikia, atjungiu, jai kazkas uzsilagina, atjungiu explorer.exe - dingsta wisas star baras ir wiskas kita, iconai ir pns nieko padaryt negali tipo restarno kompo, ir new task>explorer.exe ijungiu taip ir wel wiskas zjbs veikia. Tai va xD

Comment

• ernis
                              you believe sky ?
                              • 2008 11 07
                              • 39

Buvo man ir uzluzes kompas o tiksliau monitorius sugedes, tai kai gryzdavau muzika ant visa garsa per rusiska centra ir tvarkaus ar ka daraus muzika geris padeda istverti

Comment

• zhmogeliukas
                                Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
                                • 722

Autorius Original_Prankster
                                Kaip ir dauguma CTRL+ALT+DELETE. Išjungiu problemėlę ir viskas gerai. Bet jei nepadeda, tai pagelbėja toks stebuklingas mygtukas "restart" ;D
                                man taip pat.restartuoji ir viskasXD
                                o jei neveikia,tai neveikia,svarbu mp3 yra

Comment

Working...