Na aš galiu tik dėkoti už kieta savo modemo kiautą gamintojams. Tikriausiai jis nekinietiškas. Na aš jo nemušu. Stipriai nemušu. Tik šiaip atskaitau moralą už atsijungimus. Šiaip tai nieko baisaus tas dinginėjimas. Bet sėdint online žaidime, ypač tokiame kaip SRO, prie kurio imanoma pasijungti tik trečia nakties ir tai iš n-ojo karto. Tiesa, kaltas ne jis, o vėlgi VST su savo itampos kritimais. O modemo neina pajungti prie UPSo. Na nėjo kol laido truputi neperdirbau. Dabar puiku. Yra UPSas, jis gal tik 95% atveju suspėja sureguoti, bet tai vistiek puiku. Tik va namie 4 PC, o UPSas tik vienas ir tik prie mano kompo. Taip sėdi, ir išgirsti kaip supipsi upsas. Tada taskbaro gale, prie laikrodžio atsiranda trys kompų ženkliukai su raudonais ixiukais. Na toliau belieka tik klausytis. Kažkur name katik išsijungė 3 PC. Su dviem iš jų neabėjotinai buvo dirbami svarbūs darbai. Keiksmų ypatingai didelių šiaip nesigirdi, bet nuotaika namuose porai minučiu tikrai gerokai pakinta ir ne į gera. Beja 4 PC vienuose namuose žiauru. Ypač kai visi telefonijos, interneto, tinklo, antenų, išorinių kolonėliu ir kiti kabeliai susirenka į vieną kambarį. Brr. Gyventi kaip TEO stotyje.
Užluštantis kompiuteris erzina. Bet kadf aš niekaip nepriprantu ir prie tiesiog lėtesnių. Man kompai amžinai vis per lėti. Bet ir sukišus juos kruva pinigų.
Beja, itariu kad galbut kai kam kompiuteriai pekelia nervingumą. Pažystu asmenų kurie prisėdę prie kompiuterių, apskritai tapo nervingesni visur. Tik nelabai suprantu kodėl. Greičiausiai todėl kad dabartinės kompiuterinės sistemos dar baisiai netobulos ir amžinai kelia rūpečiu. Tai dvd užsikaprizinęs, tai langai rodo savo "kokybe", tai kas užsilenkia, perkepa. Niekas iš viso šito tikrai nekelia ūpo vartotojams. Na išskyrus manę ir spėju kitus žmonės kurių gerovę užtikrina kompiuterių problemos. Kitaip sakant IT technikus.
Užluštantis kompiuteris erzina. Bet kadf aš niekaip nepriprantu ir prie tiesiog lėtesnių. Man kompai amžinai vis per lėti. Bet ir sukišus juos kruva pinigų.
Beja, itariu kad galbut kai kam kompiuteriai pekelia nervingumą. Pažystu asmenų kurie prisėdę prie kompiuterių, apskritai tapo nervingesni visur. Tik nelabai suprantu kodėl. Greičiausiai todėl kad dabartinės kompiuterinės sistemos dar baisiai netobulos ir amžinai kelia rūpečiu. Tai dvd užsikaprizinęs, tai langai rodo savo "kokybe", tai kas užsilenkia, perkepa. Niekas iš viso šito tikrai nekelia ūpo vartotojams. Na išskyrus manę ir spėju kitus žmonės kurių gerovę užtikrina kompiuterių problemos. Kitaip sakant IT technikus.
Comment