Seyp man nedaznaj uzlusta bet jej uzlusta newargsu spaudziu reset o tam biciukui kur wideo pirmam page imestas reiktu rimtaj pagalwot apie apsilankyma pas psichiatra
Ką darote kai užlūšta kompas?
Collapse
X
-
ziurint kokia situacija bnu jei koki MMORPG losiu tai nervai uzplusta bet bent man taip buna 1 kart per metus ar pan o seip nieko reset ir vsioPrasklendžia juodi sparnai,
Nutyla varno žnektos
Nustebę atsimerkia numirėliai
Prasmek!.. AndajaComment
-
Atsimenu pas draugeli buvau, kaska ten dare su tuo pc, ziuriu atsistojo ir kirto is rankos i monika tai tas nuo stalo nuskrido
Atsimenu pasakojo draugelis kaip buvo, sako taip graziai atsistojau istraukiau klavos laida apviniojau aplink kalva ir kirtau i monitoriu poto taip pat graziai viska sujungiau atgalPriklauso Klaipėdos Japonų Animacijos KlubuiComment
-
-
-
Bandžiau saviški užlaušti. Keturis oniline žaidimo clientus paleidau ir dar photoshopo darbą užkroviau. Nepavyko. Žaidimas tik pora kadru per minute, bet eina. photoshopas irgi. Na barbą tai sugebėjo užkrauti. Uždėjau dar ir siuntimosi programų, wordą dar jungiau. Daugiau neradau ką galimą įjungti. Negyvai vistiek nepavyko užlaušti. Givinbingas rupužė. O kad taip ir TEO dirbtu...Comment
-
Jei paluzta reiskias kaskas veikia ko nejungiau, jei tai veikia ir as to nejungiau reik per end task isjungt ir isnaikint velniop krastutiniu atveju restart. jokiu psichu nes tai nepadeda, o sena kompa tai spardziau, dauziau, meciau (nes jo plokstes buvo nudevetos ir jei kazkas uzluzo reiskias atsijunge arba vaizdo arba koks kitas yrenginis) o naujasis jei virusu nera slamsto nepriinstaliuoji veikia puikiaiComment
-
Comment
-
Langai laiko 8 mėnesiu. Oho. Mano matytas rekordas yra 2 metai su Win2k. Nu bet šitie ir taip gerai laikosi liginat su XP. XP rekordas 1.5 metų. Galvojau kad tas žmogelis išvis retai kada kompą isijungia.
Pradžioje, kai dar tik sėdau prie kompų, langai laikydavo max 2-3 mėnesius, kartais nė tiek netraukdavo. Laimei juos suinstaliuoti išmokau ankščiau nei pirmą kartą jie man parėjo. O užlaušti windoze moku gerai. softo experimentai, visokie bandimai, nulaužinėjimai, testavimai, modifikavimai.... Ir jau po mėnesio kito galima grožėtis puikiais strigimais, lužimais ir kitais errorais.Comment
-
Atsimenu su draugeliu dbz mugen zaidem ant pc kaskoks garsas pradejo ajt poto pc persikrove ir nebeuzkrove daugioau niekada hardas uzverte tranzistorius.
Kaskada esu trenkes ir islindo vaizdo korta tai nesupratau kodel pc neveikiaPriklauso Klaipėdos Japonų Animacijos KlubuiComment
-
Dabar man karts nuo karto intikas pradingsta... O kai tai nutinka kas kokias 5 min., tai "šiek tiek" patrankau modemą, išvadinu jį baka ir pan., tuomet ištraukiu kištuką iš elektros lizdo ir intikas vėl stebuklingai atsiranda... Nors kai bandai gražiai su modemu susitarti, tai jis kažkodėl neklauso... Durnas daiktas ir tiekComment
Comment