Oi nemėgstu kai užlūžta... Kadangi esu ramus, santūrus, šaltų nervų vaikinukas, tai reaguoju ramiai. galiu ramiai laukti kol viskas susitvarkys iki 5min (per tą laiką arbatos pasidarau, patrinu espanderį (toks apvalus kietos gumos gabalas delno raumenims "kačialinti")). Bet kartais kai būnu prastos nuotaikos ir nervus sugadina arba baigiasi mano kantrybės laiko limitas, tai jobinu į kompą ar į monitorių iš jiegos Stengiuosi dažnai taip nedaryti, ba galiu napskaičiuoti smūgio koncentracijos. Karta delnu taip pyliau kad kompas bac ir išsijungė. Ačių dievui po to dar įsijungė.
Ką darote kai užlūšta kompas?
Collapse
X
-
na, siaip kantrybes ir neturiu. gerai kad yra Office recovery funkcija, tai dazniausiai atsistato dokumentas po shut down. rr negalimas variantas pas mane, nes motina biski pasutinta, tai nesupranta 60% prasymo restartuotis siaip jei paluzta tai iskart ziuriu ar ner i svecius kox gyvunelis uzsukes, kuris proca 100% apkrautu. vatNeziuriu anime su LT subais.Comment
-
Spardyt dar nespardziau , bet tikrai uzknisa kai palusta o dabar tai isvis kazkas su hardu atsitiko tai jei kas palusta restartini tai isijungus jis savaime pats kas 5 minutes restartinas reiks keist harda nors kaip jau ir metas 5metu senumo tai kaip jau ir atgivenesComment
-
Restart mygtukas, ne kas kitas tokiais atvejais, dažnai taikyti netenka, o ir vengiu dažniausiai. Jei aiškiai taip neturėtų būti ieškausi kodėl, tas pats ir su neįprastai lėtu veikimu, tik bėda, kad dažnai pritingiu tvarkytis ir pats sau ką ne ką apsisunkinu.
Susierzinimo karts nuo karto vis tenka tokio pasikaupti, bet tuo ir apsiriboju, arba, kaip kažkas jau minėjo, kažko aš nepamenu, nors tokiu variantu esu linkęs abejoti. :] Žinau, ko iš dėžės tikėtis, ir nelaužau, tuo labiau, kad paties kreivos rankos kartais būna kaltos.Paskutinis pakeitimas nuo Ekgp97sl; 2007-05-05, 13:31.Comment
-
tvarkau problema dazniasiai "CTRL+Alt+Delete", shut down explorer.exeSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
A va vieną kartą mano mamai buvo užuojauta didelė... Rašė referatą, parašė kokius 25psl. ir nespėjus išsaugoti, išmetė lentelę - ERROR.... kai tai nutiko, galvojau, kad tai buvo paskutinis kartas kai matau sveiką kompiuterį.... Bet ačiū Dievui, kad mama nesugalvojo išlieti VISO savo pykčiu ant kompo... O šiaip labai susinervinu, kai kartais nei iš šio nei iš to dingsta intikas, ir nebūna kokias 20 min.... Tuomet skaudžiai kenčia mano modemas....Comment
-
Tada varom visus taskus ****** ****** O kas jei nepadeda? Tada garsiai rėkiam, spardom stalą, daužom monitorių, trepsim kojom, o po to paspaudžiam "restart". Bet taip būna labai retai
Dėžės niekada neliečiu...ji pernelyg brangi manComment
-
Namie jokiu problemu neturiu, kadangi kompas naujas.
Darbe turimas kompas tikra tragedija, todel jo darbas daznai lydimas nervingu peles spaudinejimu, sukinejimu, ctrl alt delete kombinacijos naudojimu ir keiksmazodziais. kartais yra tiesiog iseinama isgert kavos ar kitaip pailset. pastaruosius du budus yra labai pameges virsininkas ^^Comment
Comment